Μεγειές και καλοφόρετο φίλε!!![]()
Τζάμπα νομίζεις είναι Πρόεδρας?![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Εγγλέζος πρώην ιδιοκτήτης το έδινε αρχική τιμή 180 λιριά. μοναδικό bid το δικό μου + τα μεταφορικά 35 λίρες το σύνολοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δώσε περισσότερες info..![]()
Με γειες!!!
215 λίρες αγγλίας = 285 ευρώ περίπου.
Αν και ρίσκο η αγορά (μεταχειρισμένου) κράνους απο e-bay το συγκεκριμένο είναι super !!!!![]()
![]()
![]()
ευχαριστώ ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Μεγειές και καλοφόρετο φίλε!!![]()
Τζάμπα νομίζεις είναι Πρόεδρας?![]()
![]()
καλά για τον πρόεδρα έχω ράμματα για την γούνα του αλλα τα κρατάω για οταν θα θέλω και άλλα πράγματα απο το ε-βαυ.
Καλοφόρετο αχρείαστο κι αγραντζούνιστο να είναι Εντδεσιτόπουλε !![]()
![]()
![]()
thank you μακαρε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλοφόρετο αχρείαστο κι αγραντζούνιστο να είναι Εντδεσιτόπουλε !![]()
![]()
![]()
παντως η αγορά ακριβού κράνους σε κάνει 700 φορές πιο προσεκτικό οδηγό μιας που δεν θελεις να το γρατσουνίσεις με τπτ![]()
![]()
Και γιατί το 'δινε, έβγαλε κέρατα και δε του 'μπαινε??![]()
![]()
![]()
Γράψε μας εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρομαι για το ίδιο μοντελάκι!
" Όλα είναι δρόμος "
και καλά είχε ενα ΧΤ για δευτερη μηχανη και το πουλησε και ετσι πουλησε και το κράνος.
Πρώτες εντυπώσεις:
Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής (σε σχεση με τα uvex agv vemar που είχα στο παρελθον) και μαλιστα μου εκανε εντύπωση οτι στους αεραγωγούς έχει τρις θέσεις το κλείστρο αλλα δουλεύουν κιόλας.
Απο την γηραια Αλβιόνα ήρθε με ζελατίνα ψιλο φιμέ η οποία πρεπει να την συνηθίσεις γιατι παραμορφώνει. αυτο είναι και το μόνο αρνητικό του κράνους.
Το σκίαστρο δεν συντονίζει (μεχρι τα 140 που πήγα) και γενικα για το ίππσος μου και την ζελατίνα του gs είναι μια χαρά απο τον αέρα.
Σε πλευρικούς αέριδες τρως μεγάλο χαστούκι σε σχέση με άλλα κράνη αλλα μικρό (σχετικά) το κακό.
Τώρα για μαξιλαράκια και τέτοια δεν λέω τπτ. Θα δείξει η χρήση. Προς το παρών είμαι πολύ ευχαριστημένος για μέχρι 350 - 400 ευρώ.
Για 580 που έχει λιανική εδώ δεν θα με έψηνε
![]()
![]()
![]()
Ρίξε μια ματιά εδώ
Μεγέθη κέλυφους
" Όλα είναι δρόμος "
Μεγεια καλοφορετο και αχρειαστο ναναι.
Αντε και σε Ιαπωνικη μηχανη στο επομενο βημα.:rotflmao: :rotflmao:
Τελικα οσο μεγαλωνουμε μαθαινουμε.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!