Όπως όλα τα φρέσκα, με την άνοιξη, λογικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από suntiritikos
Ποτε ειπαμε οτι ερχεται Ελλαδα το καινουριο?
Όπως όλα τα φρέσκα, με την άνοιξη, λογικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από suntiritikos
Ποτε ειπαμε οτι ερχεται Ελλαδα το καινουριο?
Δειτε αυτο το site και καποιες απλες βελτιωσεις απο το αμερικανο για το 1250. Εχω δει σε αμερικανικα φορουμ οτι τον εχουν σε πολυ μεγαλη υποληψη.
Ειδικα το stage 2 που αναφερει κερδιζεις σχεδον 18 αλογακια στον τροχο! Καθολου ασχημα.
Πιστευω αυτες οι μετατροπες θα εχουν εφαρμογη και στο 650.
Να τονισω οτι εχω διαβασει σε αμερικανικο φορουμ που συμετεχει και αυτος οτι δεν συνιστει να γινουν οι αλλαγες στην εισαγωγη χωρις το TFi η PCIII γιατι γινετε πολυ φτωχο το μειγμα.
Εχει και καποιο βιντεο που τελικιαζει με 5η περι στα 270 χλμ, αυτο δειχνει ποσο μακριες σχεσεις εχει.
To site δεν βλεπουμε.
Βλεπω τον SCOTTY να κανει παραγγελια.
Kαλημέρα!Έβαλα στο bandit, xenon απόδοσης 5000Κ...Απλά καμία σχέση με τα απλά φώτα...Μεγάλη διαφορά!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Για δωσε λεπτομερειες..
Eίχα ψάξει στο internet & βρήκα κάποιον ¨xenon hellas΄'.Η έδρα του είναι στην Πάτρα αλλά έχει πολλούς συνεργάτες & στην Αθήνα.Μου έδωσε γραπτή εγγύηση 2 χρόνια.Ενημερωτικά, υπάρχουν διάφοροι τύποι xenon(kina-taiwan....),αυτό που μου έδωσε έχει γερμανικές προδιαγραφές. Υπάρχουν διαβαθμίσεις από 4000κ έως 10000κ.Τα 5000κ που έβαλα εγώ είναι ακριβώς στο όριο του λευκού με το μπλε.Πάνω από 5000κ το φως μπλεδίζει λίγο.Αυτά...![]()
Μια μικρή βοήθεια από τους Κρητικούς της παρέας....
Eπειδή πριν από λίγες μέρες μετακόμισα (εν ψυχρώ σχεδόν) στο Ηράκλειο.... θα ήθελα να μου προτείνεται εξουσιοδοτημένο συνεργείο για service και έναν καλό ηλεκτρολόγο για να περάσω πρίζα αναπτήρα κάτω από το κάθισμα για GPS....
Να περιμένω το καινούργιο ή να πάω για αυτό που κυκλοφορεί τώρα??? για πείτε....(το 650 με abs πάντα)
Ταπεινή γνώμη... το καινούριο! Ομορφότερο, χώροι αποθήκευσης, πιο "λεπτή" σιλουέτα γενικώς και ουσιαστικά ίδια μηχανικά μέρη. 'Αρα, γιατί να μην πάρεις το καινούριο; Αν φυσικά δεν μεταβληθεί η τιμή του. Αν το ανεβάσουν, τότε πάλι θα προλάβεις να πάρεις το σημερινό σχήμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Να περιμένω το καινούργιο ή να πάω για αυτό που κυκλοφορεί τώρα??? για πείτε....(το 650 με abs πάντα)
Ναι αλλά δεν μας είπες φίλε μου, πόσο σου στοίχισε το κιτάκι αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Kαλημέρα!Έβαλα στο bandit, xenon απόδοσης 5000Κ...Απλά καμία σχέση με τα απλά φώτα...Μεγάλη διαφορά!
και πόσο η εγκατάστασή του;![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Να πάρεις το καινούριο!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Το ρωτάς κιόλας????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Καλημέρα.Η εγκατάστασή του ήταν δωρεάν & το κιτάκι στοίχησε 150ευρώ μαζί με την μικρή λάμπα τύπου xenon.Μου έδωσε & 2 χρόνια γραπτή εγγύηση..Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ναι αλλά δεν μας είπες φίλε μου, πόσο σου στοίχισε το κιτάκι αυτό
και πόσο η εγκατάστασή του;![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω να περάσω πραγματικά πάρα πολυ καιρό απο εδω αλλά πλήρωσα την αμαρτία μου διαβάζοντας όλες τις σελίδες που μου έλειπαν.. Απ'ότι βλέπω έχουμε και καινούργια μέλη, ο amyroukai δε σταθερός και πάντα απολυαστικός στην ανάγνωση.
Εγώ πριν απο 2 μέρες πέρασα μια μικρή κρίση ταυτότητας αφού συζητώντας με ένα φίλο κάτοχο του καινούργιου bandit δεν μπορούσα να θυμηθώ αν έχω κανει το service των 6000 Km.. (Γερναω και ξεχνάω). Τέλος καλό, όλα κάλά αφού βρήκα εδώ πως το έχω κάνει! (Σωτήριο το forumακι μας).
Μια συμπληρωματική ερωτησούλα είναι πότε κανουμε το επόμενο απο τα 6.000?
Ακόμη μάλλον δεν μπήκα για καλό γιατί είδα την καινούργια και διαολίστηκα λιγουλάκι.... Γιατί μου αρέσει τόσο?? Δεν είναι τοσο μεγάλες οι διαφορές!! Μωρε λες να πουλήσω την δικιά μου για να παρω την καινούργια?? Και άντε πάλι στρώσιμο και τα παρελκόμενα?![]()
Πωπω τι παθαμε δευτεριάτικα!!!