Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 139

Θέμα: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    αν είσαι τέτοιος οδηγός, τότε είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και σου εύχομαι καλή τύχη.
    τετοιος οδηγος ειμαι και εσυ ΑΛΛΑ και κανενας δεν μπορει να μου απαγορεψει να κυκλοφορω σε οσο το δυνατον πιο ασφαλης δρομους γινεται
    PROzacRIDER

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    τετοιος οδηγος ειμαι και εσυ ΑΛΛΑ και κανενας δεν μπορει να μου απαγορεψει να κυκλοφορω σε οσο το δυνατον πιο ασφαλης δρομους γινεται

Ρε για την Ελλάδα μιλάμε τώρα ή τηλεμεταφέρθηκα στην Αγγλία και δεν το έχω καταλάβει;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

δεν ειπα ασφαλης ...ειπα ΟΣΟ πιο ασφαλης γινεται ... και οταν ενας πουστης με αξιωμα πεταει οτι αρχιδι γουσταρει μεσα στο δρομο ,ειτε λεγεται νερα ειτε λεγεται βομβες , δεν χρειαζεται να εισαι στην αγγλια για να τον τιμωρησεις
    PROzacRIDER

Σεβαστείτε ορισμένοι έναν άνθρωπο που πέρασε 2 χρόνια στο νοσοκομείο με 11 χειρουργεία...
    Το αν κάποιοι είναι "πιλότοι"και στα νερά κάνουν και σέρφ,δεν μας αφορά.
    Είναι τραγικό να έχουμε δέχθει τόσο πολύ τα κακώς κείμενα και αντί να προτρέπουμε,να βοηθάμε έναν άνθρωπο να διεκδικήσει το δίκιο του,η τουλάχιστον να μην τον αποτρέπουμε,να γράφουμε πολλά απο αυτά που διάβασα νωρίτερα.
    Ακόμα κι αν δεν ξέρουμε πραγματικά τι έγινε,ας δικαιολογήσουμε εναν άνθρωπο που πέρασε 2 χρόνια,το ξαναγράφω,σε νοσοκομείο .Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν έχει δίκιο.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    1. Δεν είμαι εγώ στην φωτό αλλά κοπέλα

2. Όσοι οδηγούμε σε δρόμους νύχτα πάμε πιο προσεχτικά.... το έχω πληρώσει αγοράζοντας μεγάλο οικόπεδο μέσα στην αθήνα οπότε δικαιούμαι να μιλάω.

3. Αν παρ' όλα αυτά πέσουμε, τότε κυνηγάμε φυσικότατα αυτόν που φταίει αλλά δεν είμαστε και άμοιροι ευθυνών. Ο Σπύρος σ' αυτή την περίπτωση πλήρωσε και με βαρύ τρόπο το λάθος του, μακάρι να βγάλει άκρη και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος (καλά, αδύνατο αλλά κανενας δεν μπορεί να ξέρει)
    1. Μή φοβάσαι, δέ σε μπέρδεψα....

2. Συμφωνώ απόλυτα

3. Δέν είμαστε ΠΑΝΤΑ άμοιροι ευθυνών. Δηλαδή π.χ σ'αυτό που μου έτυχε Καθαρά Δευτέρα με το σχοινί του χαρταετού έφερα και εγώ ευθύνη; Και πολλά άλλα παραδείγματα.

Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι να βρεί το παληκάρι το δίκιο του μέχρι τέλους(τίποτα δέν είναι αδύνατο, φτάνει να ξέρεις τα σωστά άτομα στην Ελλάδα) και όλα τ'άλλα είναι κουραφέξαλα.

Απλώς αντιπαρατιθέμεθα και πομφολυγοφληναφηματολογούμε δια το παραμικρόν, πιστά ακολουθούμενοι τας παραδόσεις του moto.gr ....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

καποιος αλλος ειπε ''δεν ριξαν δα και καρφια στο δρομο ''

δλδ αν ειναι δυνατον , μονο τοτε θα αντριδρασεις ...

ναι , θα αντιδρασουν καποιοι λεγοντας οτι ναι μεν μπηκαν καρφια στον δρομο, αλλα για πιο λογο?
    ισως να ετρεχαν , ισως να εκαναν κοντρες , σουζες και αλλα παρανομα....................πραγματα
    αρα καλα εκαναν
    και το χειροτερο ειναι οταν ξερεις αυτοι καβαλανε μοτο,
    οπως και να εχει δεν εχουμε συμφονισει και σε τιποτα με τον sniper θα μου εκανε εντυπωση αν συμφωνουσαμε εδω.(που εχει ιδη πει οτι ητανε @@κια, αν εγινε επιτηδες αλλα................)
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Ρε για την Ελλάδα μιλάμε τώρα ή τηλεμεταφέρθηκα στην Αγγλία και δεν το έχω καταλάβει;

Καλά, έλα κι εδώ να δείς τι γίνεται και μετά τα ξαναλέμε.....

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Εσύ να κυνηγήσεις την Νομαρχία Αρκαδίας... για τον δρόμο με το γαρμπίλι.....
    Α Ν Ε Τ Α μπορουσα να φερω μπατσους εκεινη την μερα και να το κανω θεμα αποδιδοντας ευθυνες και κανοντας μηνυση στον εργολαβο που ειχε ριξει το πισολαδο.

ολων τα λαστιχα ειχαν κολλησει αυτη την μ@λακια επανω...

εγω δεν επαθα κατι περα απο το σκισμενο τζιν, το καψιμο στα χερια (δικια μου μ@λακια) και γρατζουνιες στα ηδη γρατζουνισμενα πλαστικα που τα ειχα αφησει επιτηδες επανω για να μπω πιστα..

οποτε και δεν το κυνηγησα.αλλα μπορουσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    δεν ειπα ασφαλης ...ειπα ΟΣΟ πιο ασφαλης γινεται ... και οταν ενας πουστης με αξιωμα πεταει οτι αρχιδι γουσταρει μεσα στο δρομο ,ειτε λεγεται νερα ειτε λεγεται βομβες , δεν χρειαζεται να εισαι στην αγγλια για να τον τιμωρησεις
    Α μάλιστα....

ΟΚ τότε.... αλλά δεν βλέπω να μηνύουμε τους δήμους για τα νερά απο τα ποτίσματα, δεν βλέπω να μηνύουμε τους εργολάβους για τις κακοτεχνίες, δεν βλέπω να μηνύουμε το ΥΠΕΧΩΔΕ για τον Κορίνθου-Πατρών, δεν βλέπω να πήγε κανενας στην εκδήλωση-διαμαρτυρία της 28/10 για τα διόδια γιατί έβρεχε.....

Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε τον αγώνα δια του πληκτρολογίου σας.

@noble : Θάλεια, εσύ αυτό κατάλαβες από την όλη κουβέντα; Καλοί οι συναισθηματισμοί αλλά δεν ισχύουν στον δρόμο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Καλά, έλα κι εδώ να δείς τι γίνεται και μετά τα ξαναλέμε.....
    τι χάλασαν κι εκεί; Στην Σκωτία πήγαινες τάπα, χειμώνα καλοκαίρι (καλοκαίρι στην σκωτία δεν έχει)

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Α Ν Ε Τ Α μπορουσα να φερω μπατσους εκεινη την μερα και να το κανω θεμα αποδιδοντας ευθυνες και κανοντας μηνυση στον εργολαβο που ειχε ριξει το πισολαδο.

.....

Καλά ναι.... και την Νικολούλη μπορούσες να φέρεις να ψάξει να βρει την τύχη της μήνυσης

τι χάλασαν κι εκεί; Στην Σκωτία πήγαινες τάπα, χειμώνα καλοκαίρι (καλοκαίρι στην σκωτία δεν έχει)
    Για αγγλία μιλάμε πάντα. Θα στείλω φωτογραφίες από βασικούς δρόμους στο ΚΕΝΤΡΟ του Λονδίνου να πάθετε πλάκα. Στο κέντρο της Αθήνας σπάνια βλέπεις τέτοια πράγματα. Να μήν πώ για τα αμέτρητα σταθερά εμπόδια(κολωνάκια,κάγκελα,νησίδες) που σου εγγυώνται σοβαρό τραυματισμό ή διαμελισμό σε κάθε πτώση.Ή τα συχνότατα λάδια στο κέντρο(και μιλάμε για μεγάλες κηλίδες,όχι λαδιές). Μπείτε στο londonbikers.com(το αντίστοιχο moto.gr) του Λονδίνου και εκεί πλέον έχουν καταργήσει τα 'στραβά κι ανάποδα' και τα γράφουν όλα στις ΄Γενικές΄τόσα πολλά που είναι.

Ποτέ και σε κανέναν να μη συμβεί αυτά που πέρασε ο φίλος, πόσο μάλλον τα χειρότερα.. αλλά !

Υποθέτουμε ότι συμβαίνει σε ένα γνωστό μας και τυγχάνει ας πούμε να βρισκόμαστε δίπλα και να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες ενός τέτοιου τραγικού συμβάντος που κάποιος προκάλεσε ουσιαστικά κι ας μην ήταν αυτό το ζητούμενό του απ'την αρχή.. δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.. μαύρο φίδι που τον έφαγε, απ'τον καθένα μας, πόσο μάλλον απ'τον παθώντα.. κι ας πάρουμε τ'αρχίδια της δικαιοσύνης στο τέλος. Η μάχη έχει νόημα όμως.

Στα καθημερινά προσέχουμε για να αποτρέψουμε, δεν είναι δυνατόν να επιδιώκουμε να κάνουμε τους Κούγιες πλουσιότερους και την ψυχική μας γαλήνη καθημερινά πουτάνα..

Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω ότι το υποθετικό σενάριο δεν το εύχομαι σε κανέναν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αλλο βρέχει και δεν έχει φώτα ο δρόμος, άλλο πηγαίνω με ένα μαχαίρι και κόβω τα ποτίστικά με σκοπό να πλημηρίσει ο δρόμος, παραβιάζω το φρεατιο του Δήμου η του Υπεχωδε και πετάω νερό που πληρώνουν άλλοι στο δρόμο μετά παραβιάζω το πίλαρ του οδοφωτισμού και κλείνω τα φώτα.
    Για την δεύτερη περίπτωση υπάρχουν ένα σωρός νόμοι που παραβιάζονται ακόμα και αν δεν υπάρξει κανένα ατύχημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ποτέ και σε κανέναν να μη συμβεί αυτά που πέρασε ο φίλος, πόσο μάλλον τα χειρότερα.. αλλά !

Υποθέτουμε ότι συμβαίνει σε ένα γνωστό μας και τυγχάνει ας πούμε να βρισκόμαστε δίπλα και να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες ενός τέτοιου τραγικού συμβάντος που κάποιος προκάλεσε ουσιαστικά κι ας μην ήταν αυτό το ζητούμενό του απ'την αρχή.. δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.. μαύρο φίδι που τον έφαγε, απ'τον καθένα μας, πόσο μάλλον απ'τον παθώντα.. κι ας πάρουμε τ'αρχίδια της δικαιοσύνης στο τέλος. Η μάχη έχει νόημα όμως.

Στα καθημερινά προσέχουμε για να αποτρέψουμε, δεν είναι δυνατόν να επιδιώκουμε να κάνουμε τους Κούγιες πλουσιότερους και την ψυχική μας γαλήνη καθημερινά πουτάνα..

Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω ότι το υποθετικό σενάριο δεν το εύχομαι σε κανέναν

Άσε... γιατί αν αρχίσουμε να υποθέτουμε θα φτάσουμε σε έναν κόσμο όμορφο κι αγγελικά πλασμένο....

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  2. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10