Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ιδιες ακριβως οι καταστασεις,μαλιστα...

Εσυ απο λογικη πως τα πας ?
    Εγώ καλά πάω.... τα νερά στο δρόμο είναι το ίδιο πράγμα... είτε έβρεξε είτε τον πλύνανε, είτε κάποιος επίτηδες το κάνει....

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις δλδ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ καλά πάω.... τα νερά στο δρόμο είναι το ίδιο πράγμα... είτε έβρεξε είτε τον πλύνανε, είτε κάποιος επίτηδες το κάνει....

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις δλδ;
    Και να στο πω πιο απλά.... είτε φας σφαίρα από όπλο που σε σημαδεύει επίτηδες, είτε την φας καταλάθος το ίδιο νεκρός είσαι.... το τι θα κάνουν στον δολοφόνο μετά, εσένα τον νεκρό, λιγο σε νοιάζει....

Πως τα πάω από λογική;

Και να στο πω πιο απλά.... είτε φας σφαίρα από όπλο που σε σημαδεύει επίτηδες, είτε την φας καταλάθος το ίδιο νεκρός είσαι.... το τι θα κάνουν στον δολοφόνο μετά, εσένα τον νεκρό, λιγο σε νοιάζει....

Πως τα πάω από λογική;
    Λιγο τετραγωνη,αλλα ενταξει
    Το νερο δεν αλλαζει συσταση,σε καμια απο τις περιπτωσεις.Εχει σημασια ομως το πως βρεθηκε εκει.
    Αν και νομιζω οτι συμφωνεις με ολο αυτο,συνεχισε...

Πως τα πάω από λογική;
    εσυ ρε φιλαρακι το ιδιο θα αντιδρασεις αν καποιος σε σημαδευει και το ιδιο θα αντιδρασεις αν την φας απο το πουθενα ... οταν βρεχει-εβρεξε , εισαι προετοιμασμενοσ . σε σεχεση με οταν κίνησε σε στεγνο δρομο ιουλη μηνα ...
    PROzacRIDER

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    εσυ ρε φιλαρακι το ιδιο θα αντιδρασεις αν καποιος σε σημαδευει και το ιδιο θα αντιδρασεις αν την φας απο το πουθενα ... οταν βρεχει-εβρεξε , εισαι προετοιμασμενοσ . σε σεχεση με οταν κίνησε σε στεγνο δρομο ιουλη μηνα ...
    ρε νίκο-φορς....με έχεις κουφάνει λέμε. Στα μισά σου ποστ τα χώνεις σε όσους αντιδρούν στα καγκουριλίκια που ποστάρεις κατα καιρούς και υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στις σούζες κόντρες και μαλακιούλες στο δρόμο.
    Εδώ λές ότι όταν είσαι στο δρόμο πρέπει να έχουν σκουπίσει γιατί παίζουν με την ασφάλεια σου. Κανεις δεν λέει ότι καλώς έκανε την μαλακία όποιος την έκανε. Το νερό έκανε ακόμα χειρότερο έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο που και στεγνός τρώει κόσμο και όλοι κάνουν τα παγώνια.
    Αυτό σας λέει ο sniper αλλά.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    ρε νίκο-φορς....με έχεις κουφάνει λέμε. Στα μισά σου ποστ τα χώνεις σε όσους αντιδρούν στα καγκουριλίκια που ποστάρεις κατα καιρούς και υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στις σούζες κόντρες και μαλακιούλες στο δρόμο.
    Εδώ λές ότι όταν είσαι στο δρόμο πρέπει να έχουν σκουπίσει γιατί παίζουν με την ασφάλεια σου. Κανεις δεν λέει ότι καλώς έκανε την μαλακία όποιος την έκανε. Το νερό έκανε ακόμα χειρότερο έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο που και στεγνός τρώει κόσμο και όλοι κάνουν τα παγώνια.
    Αυτό σας λέει ο sniper αλλά.....
    οι δικες μου μαλακιες τιμωρουνται εκ νομου απο το νομο... πραγμα στο οποιο δεν αντιτεθηκα ποτε ...ετσι λοιπον θεωρω σωστο οτι ΟΛΕς οι μαλακιες πρεπει να τιμωρουνται ... οπως επισης νιωθω απολυτη εμπιστοσυνη στην δικια μου ικανοτητα να κανω ''μαλακια'' (δεν εξεταζω αν αυτο ειναι λαθος η σωστο) ... και ειναι δικαιωμα μου να ζηταω-απαιτω-εκλιπαρω αν οχι απολυτα σωστες και ασφαλεις συνθηκες δρομων τουλαχιστον συνθηκες που εχω συνηθησει και οχι συνθηκες που να ειναι ευαλωτες στην εγκληματικη ενεργεια του καθενος ... ωστε να κανω ειτε τις μαλακιες μου ειτε να πηγαινω σπιτι μου κυριος , μην εχωντας κατα νου οτι καποιος εχει στησει παγιδεσ

γιατι οπως ειπε ο σνιπερ εγω ειμαι η σφαιρα απο το πιστολι που εχεις δει να σε σημαδευει, ειμαι ο μαλακας που βλεπεις να κανω σουζα και πρετοιμαζεσαι γιατι θεωρεις οτι ειμαι μαλακασ ... τα νερα-τα καρφια και τα λοιπα , ειναι η σφαιρα που τρως ξωφαλτσα ...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    στα καγκουριλίκια που ποστάρεις κατα καιρούς
    και το δικιο, δικιο . μια φορα το εκανα ... ο πλυθηντικος ειναι λαθος
    PROzacRIDER

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper/byr0n
    -Στην Κρήτη δλδ γιατί δεν είναι γεμάτοι με SS οι δρόμοι;

-Τους τα χει κάνει μπαλόνια ο MikeG να πάρουν BMW
    :rotflmao: :rotflmao:
    μακράν η καλλίτερη στιχομυθία...

@spyroszx: μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν και στο αστικό...

οι δικες μου μαλακιες τιμωρουνται εκ νομου απο το νομο... πραγμα στο οποιο δεν αντιτεθηκα ποτε ...ετσι λοιπον θεωρω σωστο οτι ΟΛΕς οι μαλακιες πρεπει να τιμωρουνται ... οπως επισης νιωθω απολυτη εμπιστοσυνη στην δικια μου ικανοτητα να κανω ''μαλακια'' (δεν εξεταζω αν αυτο ειναι λαθος η σωστο) ... και ειναι δικαιωμα μου να ζηταω-απαιτω-εκλιπαρω αν οχι απολυτα σωστες και ασφαλεις συνθηκες δρομων τουλαχιστον συνθηκες που εχω συνηθησει και οχι συνθηκες που να ειναι ευαλωτες στην εγκληματικη ενεργεια του καθενος ... ωστε να κανω ειτε τις μαλακιες μου ειτε να πηγαινω σπιτι μου κυριος , μην εχωντας κατα νου οτι καποιος εχει στησει παγιδεσ

γιατι οπως ειπε ο σνιπερ εγω ειμαι η σφαιρα απο το πιστολι που εχεις δει να σε σημαδευει, ειμαι ο μαλακας που βλεπεις να κανω σουζα και πρετοιμαζεσαι γιατι θεωρεις οτι ειμαι μαλακασ ... τα νερα-τα καρφια και τα λοιπα , ειναι η σφαιρα που τρως ξωφαλτσα ...
    Αν όμως κάνεις καγκουριά και σου φύγει το μηχανάκι και μου σκοτώσεις το παιδί μου, να ελπίζεις ότι έχεις πεθάνεις γιατί όταν τελειώσω μαζί σου I'll cut your throat and fuck your neck που λένε και στο χωριό μου.

Αν εσείς θέλετε να ζείτε σ' έναν κόσμο όμορφο κι ονειρικά πλασμένο, να είστε έτοιμοι για απότομο ξύπνημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αν όμως κάνεις καγκουριά και σου φύγει το μηχανάκι και μου σκοτώσεις το παιδί μου, να ελπίζεις ότι έχεις πεθάνεις γιατί όταν τελειώσω μαζί σου I'll cut your throat and fuck your neck που λένε και στο χωριό μου.

Αν εσείς θέλετε να ζείτε σ' έναν κόσμο όμορφο κι ονειρικά πλασμένο, να είστε έτοιμοι για απότομο ξύπνημα.
    ενω αν το παιδι σου σκοτωθει σε καρμανιολα δρομο και με εσκεμμενα κλειστα φωτα και νερα, να κανεις την κοτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ενω αν το παιδι σου σκοτωθει σε καρμανιολα δρομο και με εσκεμμενα κλειστα φωτα και νερα, να κανεις την κοτα...
    αμα ηταν στην αγγλια θα αντιδρουσε ...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    κανεις τον χαζό κάποιες στιγμές ή είσαι;

αυτό γράφω όταν εύχομαι στον Σπύρο να βρει τους ενόχους και να τιμωρηθούν;

κανεις τον χαζό κάποιες στιγμές ή είσαι;

αυτό γράφω όταν εύχομαι στον Σπύρο να βρει τους ενόχους και να τιμωρηθούν;
    ολοι αυτο θελουμε , το θεμα ειναι οτι με τα λεγομενα σου , ειναι σαν να λες οτι δεν υπαρχει καποιο εγκλημα για να θεωρηθει καποιος ενοχος ...
    PROzacRIDER

ολοι αυτο θελουμε , το θεμα ειναι οτι με τα λεγομενα σου , ειναι σαν να λες οτι δεν υπαρχει καποιο εγκλημα για να θεωρηθει καποιος ενοχος ...
    τότε έχετε προβλημα κατανόησης των Ελληνικών μου....

τότε έχετε προβλημα κατανόησης των Ελληνικών μου....
    η εσυ προβλημα δυσλεξιας ... γιατι να εχουμε τοσα ατομα προβλημα και να μην το εχεισ εσυ ????
    PROzacRIDER

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  2. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9