Πράγματι δεν ισχύει. Έχω το CBF600SA (με ABS) και σωληνάκια υψηλής σίγουρα δεν έχει. Νομίζω ούτε το CBF1000 ABS έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν ισχύει αυτό Mike
Πράγματι δεν ισχύει. Έχω το CBF600SA (με ABS) και σωληνάκια υψηλής σίγουρα δεν έχει. Νομίζω ούτε το CBF1000 ABS έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν ισχύει αυτό Mike
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά που το πήρα μαύρο και δεν θέλουμε πετρελαιοκυλίδες στις θάλασσές μας...!:o
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
και γω το ιδιο ευτυχως....![]()
![]()
![]()
piga se magazi honda kai mou eipe oti exei ap ti mana tou!profanos gia na poulisei!k gi ayto to rwtaw kai stous katoxous mipws xeroun kati parapanw!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Κατα 99% δεν φοράει. Εδώ η χόνδα δεν έβαζε μεταλικά σωληνάκια στα supersport μοντέλα της μέχρι και το 2006 (δεν έχω παρατηρήσει απο κοντα τα 07-08), σιγά μην είχε στο cbf
σε κάθε περίπτωση, τι πιο απλό απο το να πας σε ενα μαγαζί χόντα να το δείς και να ρωτήσεις?
thanks!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Tελικά γίνεται![]()
![]()
![]()
![]()
1. Υψηλης δεν εχει.
2. "Κοψιμο" για το σταντ εχει. Λογικο δεν ειναι, αφου φοραει το σταντ εργοστασιακα και μια εταιρια βγαζει εξατμισεις για ενα συγκεκριμενο μοντελο να την κανουν να ταιριαξει σε αυτο το μοντελο και οχι να κανεις πατεντα για να την βαλεις.
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"