Ο παλίος και ο νέος... βολτίτσα προς σόυνιο....
Τέλος Φλεβάρη στο Περτούλι Τρικάλων, το έτσουζε λιγάκι.....-2 C....αλλά η διαδρομή με τις ωραίες τις στροφές και το τοπίο αποζημίωνε......
αντε ρε ψωναραΑρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
Με το Panzer έξω από τη Βόνιτσα τον περασμένο Ιούλιο...:rotflmao:
![]()
μας την εχεις ξαναδειξει ρεεε:rotflmao:
![]()
την επομενη φορα που θα σε δω θα σε βγαλω μια φωτο .... ετσι για να εχεις και μια 2η:rotflmao:
![]()
μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS
Παιδιά κατα την γνώμη μου τα πιο όμορφα χρώματα πέραν του μαύρου που είναι κλασική αξία είναι το Κ8 κίτρινο και Κ9 λευκό.
Το πορτοκαλί απλά δεν μου κάθεται με τίποτα... θεωρώ οτι παίζει πολύ γρήγορα να θεωρείται ξεπερασμένο.... θα μου πεις τώρα για το κίτρινο δεν ισχύει το ίδιο; Μπορεί αλλά βγάζει μια αγριάδα που μου αρέσει...
Ασχετά που εγώ τελικά μαύρο πήρα.....![]()
Καλά μη βαράτε... το κιτρινάκι πάντως ακόμα το σκέφτομαι!!!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΛΕΥΚΑ, ΜΑΥΡΑ, ΓΚΡΙ, ΚΛΠ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΊΔΕΣ....
![]()
![]()
![]()
Προ ολιγων ημερων παραλαβη. Ειναι η πρωτη μου καινουργια μοτοσυκλετα(μεχρι τωρα μονο μεταχειρισμενες) και η χαρα μου ειναι απιστευτη!!!!!!!!!!
Μαγκες sorry κατι πρεπει να εκανα λαθος με τις φωτογραφιες
σωστοσ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
Θα ηθελα να σχολιασετε αν θελετε το χρωματακι. Περιτο να σας πω οτι εχει σπειρει τη διχονια. Σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι. Η κορη μου να φανταστειτε δεν την καβαλαει γιατι ειναι λεει σαν σχολικο.Αφου ομως αρεσει σε μενα τους φτανει και τους περισευει. Αλωστε εγω δεν την καβαλαω?
ΑΕΛ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!
:a19:
mi masas to xroma einai super......
kai otan to psilovaretheis vazeis kai ena bagster mavro kai allazei opsi ......
kaloriziko kai kala xiliometra....
y.g.mipos prepei na kanoume lesxi "v-strom tolmiron xromaton"........(portokali-kokkino-kitrino kai oti allo xroma iparxei ektos apo ta sinithismena )????
V-Strom 650 K8 Kitrino
Εβλεπα μονο μαυρα και γκρι. Γι αυτο και ειπα να κανω την διαφορα. Ουτως η αλλως οπως εχω γραψει και σε αλλη συζητηση μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα.![]()
![]()
υ.γ. οσο αναφορα το bagster, η αληθεια ειναι οτι το σκεφτηκα και εγω
υ.γ.αυτη τη χρονικη στιγμη σκεφτομαι να του βαλω tank pad. Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω ενα που να γραφει πανω V-Strom?