to mhxanaki mou gamaei re Malakes opios to valei fotografia sto car 8a ton gamiso![]()
![]()
to mhxanaki mou gamaei re Malakes opios to valei fotografia sto car 8a ton gamiso![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Στοιχεία
Τιμή: 250 EUR (Συζητήσιμη) Κατηγορία: Παπάκι Χιλιόμετρα: 18300 km Κυβικά: 110 cc Ιπποι: 9 bhp Χρονολογία: 4/2000 Χρώμα: Μαύρο Καύσιμο: Οινόπνευμα Τρακαρισμένο: Ναι
Περιγραφή
h timh einai logo tou oinopneumatos...
:a51:
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ΕΧΩ ΛΥΩΣΕΙ ΛΕΜΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
ΕΧΩ ΛΥΩΣΕΙ ΛΕΜΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
To MHXANAKH GAMAEI exw What's Up!
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Αχ παιδιά να είστε καλά με κάνατε και γέλασα...για την ακρίβεια κόντεψα να πέσω από την καρέκλα...Καλό απόγευμα
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
einai agratsounisto apo proto xeri kai to dino giati malakizetai o aderfos moy thelei na to ftiaxei leei alla ama tsakistei tha mou klasei ta arxidia :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
''dinete doro kai enas mauros na to smproxni giati dn exi moter''
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Να τι συμβαίνει οταν την ώρα του μαθήματος σκέφτεσαι τι θα φτιάξεις στο παπί
τεζα το μηχανακι.στην πενα 57 χιλιοστα wosner,καρμπιλατερ kr 29,χοιροπειητη εξατμιση,χοιροπειητη ισαγωγη αλουμινιου,read v-force 3,θυριδοματα,πολυεστερες μπρος και πισω
Νέα μονάδα μέτρησης!!!
RACING MOTER, DAYTONA ZANTES,ENYSXIMENA PSALEIDIA,MPOUKALES APSA'I'T NTAOUN,TO MOTER STROTHIKE.... 7 NTEPOZITA.... KAI DEN ANOIXTIKE POTE!!!! TO MHXANAKI EINAI ME XARTIA... POLEITAI LOGO ANAGKHS GIA LEFTA!
Με το κιλό γίνεται??loipon alania to deinw se kommatia opoios endiaferete na me parei til.
Εγγύηση...
einai takegava k gamai
Αν δεν το καταλάβατε το μηχανάκι μ@μ@ει...paidia t supra stin eikona me mia le3ei gamaei... pigainei gamiontas... patisa lifan 3V k crypton r... eykairia paidia... t supra gamaei k dernei... 120 teliki exei!!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/173965
Το γκομενάκι που έχεις στα χέρια πουλιέται ξεχωριστά?to poulaw me duo moter ena lifan 125 kai ena moter honda astrea grand me noumera ola nomima 55xil karbirater mikouni 26 to mixanaki glini kati crypton ta pataei apo panw kai modenas mazi me ta revmata pou exw sto xeri
!!!!!
mamisio karga me kathreftakia....
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/173809
ΤΟ ΔΙΝΩ ΕΠΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ.
Απλά δείτε φώτο ΜΕΤΑ την περιγραφή... (πάμε μια βόλτα μέχρι Λουτράκι????)
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/157048
στροφαλος 56αρης Κeihin 29 επιπεδο πιστονι 59χιλ yamaha fzr καφαλη 29χιλ βαλβιδα εισαγωγης και 39χιλ βαλβιδα εξαγωγης εκκεντροφορος 4 σταδιο και ρευματα αγωνιστικου τυπου! αριστη κατασταση και ποιοτητα κατασκευης !! TROULIS- TAKEGAWA το μοτερ ειναι πανω σε ΗΟΝDA Ζ50. δεκτος καθε ελεγχος! το ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑΔΙΚΟ!
Μάλλον δεν έχει ανακαλύψει ακόμα τα κορίτσια...
TO Mikanaki einai gabla einai 53 xil kai exei takegava kentroforo einai 50ari sta xartia kai einai 100cc
Δεν ξαναπαίρνω το μηχανάκι του εγγονού μου με τίποτις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
to papi pedia ine stin pena... ala trakare o papous mou pano se mia ntalika o papous psofise ala to mixanaki zi akoma pedia timi efkerias mono me 100$ a kai pedia min ksexaso peraste kai kamia volta apo ton nekrotafio tou papou 1 necrotafio xalkidos!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
xaaxaxxaxaxaxaxax
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Παιδες εχω μεινει!!!!![]()
Οχι για τις μλκς αγγελιες αλλα το σιτε δεν το ηξερα και ειδα ετσι κατι τιμες και :a53:
Ολοι αυτοι περιμενουν να πουλησουν!????
Κανονικα θα επρεπε να γραφουν τοσα $ μου λειπουν και γιαυτο πουλαω τοσο....
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law