Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ Vfr

Νέο μέλος
    Παιδιά εγώ με τα ΒΤ21 bridgestone είμαι πολύ ευχαριστημέρνος.Κρατάνε καλά,αντέχουν και πιστεύω ότι ταιριάζουν πολυ και στον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Το vfr clud που είναι,μπορώ να γραφτώ? Μένω στην Θεσσαλονίκη,είμαστε λίγοι δυστηχώς αλλά είναι καλό να γνωριστούμε
    sotos vfr 800 2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ermisVFR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotnet
    Παιδιά εγώ με τα ΒΤ21 bridgestone είμαι πολύ ευχαριστημέρνος.Κρατάνε καλά,αντέχουν και πιστεύω ότι ταιριάζουν πολυ και στον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Το vfr clud που είναι,μπορώ να γραφτώ? Μένω στην Θεσσαλονίκη,είμαστε λίγοι δυστηχώς αλλά είναι καλό να γνωριστούμε
    Δεν υπάρχει VFR club.

Κάθε άνοιξη προς καλοκαίρι διοργανώνουμε μια, ανοιχτή προς κάθε τύπο μηχανής VFR και μη, πανελλήνια εκδρομή και γνωριζόμαστε. Το 2009 θα πραγματοποιηθεί η 4η ως συνήθως μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Wo Es war, soll Ich werden

Νέο μέλος
    Eίχα την εντύπωση ότι υπήρχε vfr club. Ακόμη καλύτερα.Μια μεγαλη παρέα ανοικτή πιστεύω ότι είναι το καλύτερο. Θα ήθελα να γνωριστούμε με τα παιδιά που έχουμε την ίδια αγάπη για τη μηχανή και για όλες τις μηχανές. Ενημέρωσέ με αν θέλεις φίλε μου για πότε το οργανώνετε. Ή αν έχετε οργανώσει κάποια συνάντηση πιο σύντομα ή κάποια εκδρομή. Άντε γειά μας φίλοι μου και καλό χειμώνα
    sotos vfr 800 2003

Εδώ και 1,5 μήνα (2000χλμ περίπου) φοράω τα καινούργια Z6 Interact. Σίγουρα καλύτερα από τα Pirelli Diablo Strada που φορούσα πριν αφού ζεσταίνονται πιο γρήγορα και είναι το ίδιο άνετα.

Αρκετά γρήγορη και ομαλή κορώνα χωρίς σκαλοπάτια και σε "ρίχνει" πιο εύκολα στη στροφή χωρίς προσπάθεια. Σε ταξίδι και σε γρήγορες διαδρομές με καλή άσφαλτο δικάβαλος, πατήθηκε όλο το πέλμα και μου έδινε αρκετά καλή αίσθηση ασφάλειας καθόλη τη διαδρομή.

Πάντως μετά από έντονα στροφιλίκια πάντως και αρκετή πίεση, στο χέρι μου δεν ήταν σαν τσίχλα το λάστιχο όπως ήταν τα Metzeler M3 μετά από τέτοια διαδρομή.

Στα sport touring ελαστικά πάντως από αυτά που έχω δοκιμάσει και ακούσει από άλλους ίσως είναι τα καλύτερα.
    ...there's too much panic in this town...

Τελικα εβαλα σημερα τα metzeler m3, μετα απο πολυ ψαξιμο,και πεταξα επιτελους
    τα ηλιθια metzelerz4 που ειχε πανω.

Πρωτες εντυποσεις πολυ καλες αν και εκανα μονο 50-60 χιλιομετρα,παρατηρησα καλητερη
    πληροφωρηση,εγινε λιγο ποιο ανετο, στρηβει ποιο ευκολα,και φυσικα δεν χαζοσπιναρει.

Να δουμε μονο ποσο θα αντεξουν.
    VFR 750 RC 36

VFR 800VTEC RC 46

Ωραίο λάστιχο...Είδα λινά στις 9500-10000χλμ...Πολύ καλό κράτημα!
    ...there's too much panic in this town...

Εγώ φίλε έχω αλλάξει 4 σετ ελαστικών. Τώρα έχω michellen power 2CT. Καλό κράτημα, γρήγορη κορώνα. Σκέφτεσαι ότι θές να πλαγιάσεις κι έγινε!

Πολλή γόμα στο πλάι, σταθερότητα μεγάλη στο πλάγιασμα.

continental conti sport = αργή κορώνα-μικρή διάρκεια

M3 metzeler: Καλό σε όλα, ακριβό, λίγο πιο αργό από το 2CT.

Ζ4 metzeler (1ης τοποθέτησης): Καλό μόνο σε καλή άσφαλτο (βλ. Ευρώπη). Έχω το πίσω και το βάζω όταν βγαίνω έξω. Με τα άλλα στα 2.000 χλμ το πίσω καταστρέφεται.

Άποψή μου πάντα.

Η απόφαση δική σου βεβαίως!

Καλή επιλογή και καλά χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΑ!

http://www.vfrdiscussion.com/forum/surveylist.php

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τι λάστιχα για το Monster?
    από tsili77 στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2015, 08:00
  2. Λάστιχα για το ER-6f??? Γνώμες......
    από babis_o_flou στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2007, 16:10
  3. λάστιχα για το Sf μου
    από gdevelek στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •