Σελίδα 14 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 257

Θέμα: Γιααα Κυριακή 30/11 να ετοιμάζεστε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ηλια, χαλαρωσε..

Είμαι. Κι επειδή θέλω να παραμείνω γι' αυτό και θα απέχω απο τα ενεργά....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με κουράζουν όλα αυτά....

Με κουράζει να μου χαλάνε το aftermath μιας βόλτας, άνθρωποι που δεν πατάνε ποτέ και κοιτάνε αφ' υψηλού...

Με κουράζει να βλέπω συνεχώς politically correct ποστάκια και απο κάτω βασιλικότερους του βασιλέως να υπερθεματίζουν...

Με κουράζουν οι ανούσιες επαναλήψεις

Κάντε ό,τι θέλετε...

Κάντε το χώρο αυτό ενα αποστειρωμένο δοχείο κανονισμών...

Μη μου ζητήσετε να ξαναποστάρω βόλτα... με/σας χαλάει τελικά. Στείλτε το θρεντ στις αντιπαραθέσεις, στείλτε το στα στραβα κι ανάποδοα, στείλτε το στο διάολο, στ' αρχίδια μου. Όταν περνάω καλα δε γουστάρω ΚΑΝΕΝΑΣ να μου το χαλάει.

Μόνο φωτό θα βλέπετε πλέον, εκ των υστέρων.

Πάντα όρθιοι να είστε όλοι και όλες...
    Ακυρο.:a28:

Οταν ποσταρεις ανοιχτη βολτα, περιμενεις να ρθει κοσμος, ο κοσμος που ερχεται δεν οριζεται και κανονιζεται απο ΚΑΝΕΝΑΝ για αυτο ειναι ανοιχτη, ταυτοχρονα σημαινει οτι θα συζητηθει,φωτογραφηθει, θ' ακουστουν και εντυπωσεις ,κτλ.

Σ' ολο το κειμενο σου δειχνεις σαν να σε βαλαν αλλοι να το κανεις, αν εγινε αυτο (που δεν το πιστευω) ειναι παλι λαθος σου.

Αν κουραστηκες (4 φορες το ειπες), μαζευε το ''παρεακι σου " και απολαυσε το, χωρις ανακοινωση,ραντεβου, κτλ.

Αν πραγματικα το θεμα το ειχες για τ'αρχιδια σου ,δεν θα χαλιοσουν καθολου με της ''παπαριες'' που ειπωθηκαν, θα γελαγες.

Ηλια ,παντα φιλικα χωρις ιχνος διαμαχης, αλλα κολλας χωρις λογο.

Παντως οταν ποσταρω εγω βολτα , παντα περναμε σουπερ, εγω και η μηχανη μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ακυρο.:a28:
    Όπως νομίζεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Με κουράζει να μου χαλάνε το aftermath μιας βόλτας, άνθρωποι που δεν πατάνε ποτέ και κοιτάνε αφ' υψηλού...

Με κουράζει να βλέπω συνεχώς politically correct ποστάκια και απο κάτω βασιλικότερους του βασιλέως να υπερθεματίζουν...

Κάντε ό,τι θέλετε...

Μη μου ζητήσετε να ξαναποστάρω βόλτα... με/σας χαλάει τελικά. Στείλτε το θρεντ στις αντιπαραθέσεις, στείλτε το στα στραβα κι ανάποδοα, στείλτε το στο διάολο, στ' αρχίδια μου. Όταν περνάω καλα δε γουστάρω ΚΑΝΕΝΑΣ να μου το χαλάει.

Ηλία,

αντιλαμβάνομαι πως το βλέπεις, πολύ περισσότερο απ' ότι νομίζεις.....

Επίσης ξέρω ότι ξέρεις ότι κανένας δεν κοιτάει αφ' υψηλού τις βόλτες, ούτε τις κρίνει, ούτε τίποτα και το σχολιο αυτό το αφήνουμε έτσι.

Αλλά όταν σε ένα φόρουμ ποστάρεται βόλτα, πάνε όσοι πάνε, και στην επιστροφή γράφεται, έστω από αθωότητα, αφέλεια, πάνω στην πλάκα κλπ ότι ο τάδε δεν φόραγε γάντια, μπότες, παπούτσια κάλτσες ή σώβρακο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μεινει ασχολίαστο.

Όχι γιατί εμείς έχουμε μπότες, όχι επειδή γουστάρουμε να την λέμε (ειδικά στην Χριστίνα δεν ειχα και δεν έχω κανένα λόγω να την πω) αλλά τα "φάουλ" πρέπει να τα λέμε.

Στην τελική όλοι έχουμε κάνει τις επιλογές μας και στις βόλτες που κάνουμε ή δεν κάνουμε και στο τι φοράμε όταν τις κάνουμε και στις παρέες που τις κάνουμε (για τους όποιους λόγους) και στο πως ντυνόμαστε όταν τις κάνουμε.

Δεν γίνεται όμως να καυτηριάζουμε το μηχανάκι στην εθνική με σορτσάκι και σαγιονάρα και να μην σχολιάζουμε κάποιον απο την παρέα μας με παρόμοια συμπεριφορά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κάντε ό,τι θέλετε...

Γιατι ρε καπετανιε μας γαμας τωρα ετσι???περασαμε εμεις καλα???καναμε την πλακα μας???ακουσες κανεναν απο τους συμμετασχοντες να παραπονιουνται????γιατι αφηνεις καποιους να χαλασουν αυτη την ομορφη παρεα που ειχαμε???

εγω προσωπικα οπως και σου ειπα οταν εφτασα στο περιπτερο γουσταρα που ειδα τοσα μηχανακια και σκεφτηκα τι καβλα...επιτελους ο λογος που φτιαχτηκε η μαλλον μπηκα στο Μοτο υπαρχει...θα μου πεις βεβαια οτι μπορουμε να κανονισουμε και μονοι μας η καποιος αλλος μια βολτα η εκδρομη...γινεται...αλλα δεν θα ειναι το ιδιο....δεν ειναι θεμα ευθυνοφοβιας...ειναι θεμα εμπιστοσυνης και σιγουριας που εμπνεουν καποια μελη...τωρα βεβαια το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα....και ειναι απολυτα σεβαστο...

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    μαλ@κια που εσπασα το χερι μου !εχασα αλλη μια αγρια βολτα με......σαγιοναρες!

τελικα ο ....παπουλακος θα μας σωσει!

μετανοειτε αμαρτωλοι!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n525213513_1039668_2781.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	28,0 KB 
ID:	149448
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Κάντε ό,τι θέλετε...

Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά λες παπαριές. Και στο λέω επειδή ξέρω ότι έστω κάποια στιγμή θα κάτσεις να σκεφτείς τι θα σου πω.

1). Όπως έγραψα και πιο πάνω το ότι ο Νίκος είπε κάποια πράγματα μέ λάθος τρόπο δεν σημαίνει ότι ήταν λάθος η παρατήρησή του. Οκ τι να κάνουμε το παλλικάρι έχει ένα προβληματάκι με το πως λέει κάποια πράγματα αλλά δεν είναι ο μόνος.
    2). Μην κάνεις την τρίχα τριχιά!!! Η κλαούρα και το α εγώ δεν ξαναποστάρω κλπ που κολλάνε; Περάσαμε καλά; όλοι μας όσοι ήρθαμε; έγινε ο κακός χαμός; Έληξε! Κι όπως λέει και ο σύντροφος αεκτζής Πάνος είδες κάποιον από τους συμμετέχοντες να λένε κάτι; Μόνο καλά λόγια είπαμε επομένως τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις;
    3). Μία μικρή παρατήρηση με έμφαση θα μου επιτρέψεις. "Μην μου ζητήσετε να ξαναποστάρω βόλτα"... ώπα!!! Αν δεν κάνω λάθος η βόλτα είναικάτι που γουστάρει πολύς κόσμος εδωμέσα. Δεν θυμάμαι ή τουλάχιστον δεν γνωρίζω για να μην λέω μεγάλες κουβέντες να έρχεται κάποιος και να λέει "Ηλία κανόνισε βόλτα". Πέφτει μια ιδέα στο τραπέζι και αναλόγως κανονίζεται από κάποιους. Θα έπρεπε να σε ευχαριστεί πάρα πολύ το ότι στη βόλτα που εσύ οργάνωσες περάσαμε όλοι μας τόσο καλά και όχι να σε απασχολούν τα σχόλια κάποιου συμφορουμίτη σωστά ή λάθος.
    4). Εφόσον θεωρείς τα όσα ειπώθηκαν από τον Νίκο κυρίως λάθος ή υπερβολικά ή δεν ξέρω γω τι άλλο μπορείς κάλλιστα να απαντήσεις σε εκείνον και να του πεις είτε μέσω του μοτό είτε από κοντά για ποιον λόγο στράβωσες ή το θεωρείς λάθος κλπ κλπ ΑΝ καταλάβει βέβαια . Από κει και πέρα θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά εφόσον είσαι και λάτρης του βρετανοσαξωνικού πνεύματος και ηθικής πως δύο λάθη ΔΕΝ κάνουν ένα σωστό! Και αν ο Νίκος έκανε κάποιο λάθος δεν μπορείς να απαντάς και να παίρνει η μπάλα όλους.
    5). και τελευταίον. Σταμάτα να γκρινιάζεις!!!!!!!!!!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Σόρι το ξέχασα ναι είμαι απαράδεκτος. Φωτό αύριο τελικά
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    .........
    Αλλά όταν σε ένα φόρουμ ποστάρεται βόλτα, πάνε όσοι πάνε, και στην επιστροφή γράφεται, έστω από αθωότητα, αφέλεια, πάνω στην πλάκα κλπ ότι ο τάδε δεν φόραγε γάντια, μπότες, παπούτσια κάλτσες ή σώβρακο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μεινει ασχολίαστο.

Όχι γιατί εμείς έχουμε μπότες, όχι επειδή γουστάρουμε να την λέμε (ειδικά στην Χριστίνα δεν ειχα και δεν έχω κανένα λόγω να την πω) αλλά τα "φάουλ" πρέπει να τα λέμε.

...........

ναι αλλά ειδικά όταν έχει τοοοσο καιρό να ποσταριστεί μια ανοιχτή βόλτα το πρώτο πραγμα που θα πρεπε να σχολιάσεις δεν είναι το αν ο ταδε ή ο δείνα φορούσε ή δεν φορούσε κάτι απο όλα αυτά που θα πρεπε να φοράει... Στην τελική αφησε το αυτό για δευτερο σχόλιο...

Τρώμε τα λυσσακά μας εδώ μέσα και η φαση έχει καταλήξει να γίνονται μόνο κλειστες βόλτες και να ποστάρονται μόνο συναντήσεις για μπύρες και καφέδες και αυτό είναι πρόβλημα σε ένα φόρουμ σαν αυτό που οι βόλτες παλιά παίζανε κάθε ΣΚ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τα καταφεραμε παλι ???

μπραβο μας......

ηλια....υπερβαλεις λιγακι
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    ναι αλλά ειδικά όταν έχει τοοοσο καιρό να ποσταριστεί μια ανοιχτή βόλτα το πρώτο πραγμα που θα πρεπε να σχολιάσεις δεν είναι το αν ο ταδε ή ο δείνα φορούσε ή δεν φορούσε κάτι απο όλα αυτά που θα πρεπε να φοράει... Στην τελική αφησε το αυτό για δευτερο σχόλιο...

Τρώμε τα λυσσακά μας εδώ μέσα και η φαση έχει καταλήξει να γίνονται μόνο κλειστες βόλτες και να ποστάρονται μόνο συναντήσεις για μπύρες και καφέδες και αυτό είναι πρόβλημα σε ένα φόρουμ σαν αυτό που οι βόλτες παλιά παίζανε κάθε ΣΚ...

@sniper σου ειπα ακριβως τα ιδια στο πμ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

5). και τελευταίον. Σταμάτα να γκρινιάζεις!!!!!!!!!!!!

Που πήγαν οι Αγγλοσαξονικές σου καταβολές οεό ....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    .... το ότι ο Νίκος είπε κάποια πράγματα μέ λάθος τρόπο ......
    Θέλετε να με τρελάνετε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    μένει ασχολίαστο γιατί θα τσακωθούμε πάλι....
    τελικά τσακωνόμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο (να τσακωθούμε)....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

να πεταχτω και εγω σαν π@@ και να πω την γνωμη μου

εγω θα ριξω ενα δικιο στον Ηλια , γιατι καταλαβαινω την αποψη του....εχει περασει καλα σε μια βολτα, ολα καλα ολα ωραια..και βλεπει το θρεντακι του απο αποδειξη καλοπερασης να μετατρεπεται σε διαμαχη κλπ κλπ.

παναγιωτη (ζεφυρ) εχεις δικιο στο κομματι οτι οταν μια βολτα ποσταρεται...ειναι εκτεθιμενη...οκ ....αλλα μεχρι εκει .

σνιπερ....ρε τρελε...σου εχω πει και αλλη φορα....
    Ναι εχεις δικιο στην παρατηρηση σου......ΑΛΛΑ....

γιατι ασχολεισαι ρε μαν; θελει δεν θελει να βαλει γαντια ( ο καθενας οχι η χριστινα ) ειναι δικο του προβλημα.
    ειναι μεγαλο παιδι, ειναι δικαιωμα του να κανει οτι θελει.

ναι τα λες για καλο ρε συ..αλλα
    1) πολλοι παρεξηγουν τον τροπο και το υφος σου
    2) δεν ψαχνει κανεις σχολιαστη των πραξεων του και γινεσαι αυτοματα κακος

φιλικα σε ολους τους απο πανω.

Εχω πει πολλές φορές οτι το forum είναι η αιτία, που φοράω σε ΟΛΕΣ μου της μετακινήσεις κράνος!!
    Που φοράω τα γάντια για προστασία και όχι για το κρύο
    Που βάζω μπότες για προστασία και όχι για το κρύο
    Που το μπουφάν το φοράω για προστασία και δεν ειναι για μούρη και για το κρύο
    ΑΛΛΑ
    Αυτα τα υιοθέτησα όχι γιατι κάποιοι με έκραζαν επι μονίμου βάσεως, αλλά με το παράδειγμα την προτροπή και την αναφορά σε ατυχήματα.
    Εχεις δίκιο Νικο να προτείνεις τη χρήση γαντιών, αλλα εχεις άδικο οταν "απαγορεύεις" με τον τρόπο σου το δικαίωμα επιλογής.
    Στο κατω κάτω το ποστάκι μπαίνει για την βόλτα ώστε να βάλει ιδέες και σε άλλους,
    Να τους παροτρύνει να πάνε και αυτοί μια βόλτα
    Να δείξει σε κάποιους την διαδρομή
    Ακόμα και να φανεί οτι δεν ειναι ανέφικτο να πάει μια μηχανή πιο πέρα απο το Λουτράκι.
    Αν μετά μια βόλτα, αντι για πειράγματα και φωτογραφίες με χαμόγελα μπαίνουν κόντρες απαγορεύσεις και κατηγορίες, μην παραξενεύεστε αν αυτό το φόρουμ πεθαίνει.
    Το φόρουμ αυτό δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε, για να βγαίνει μια παρέα βόλτα και μετα να τα λέει, να ποσταρονται φωτό και να αλληλοπειράζονται οι φίλοι που δημιουργήθηκαν μέσω της βόλτας.
    Αν το κάνουμε μαθήματα σαβουάρ βίβρ το γαμήσαμε και ψόφησε
    Δεν μπαίνει ο καθένας εδω για να καταταγεί και να εκπαιδευτεί
    αν τον ψήσουμε να προστατευτεί σωστά............
    πρόσεξε!!
    αν τον ΨΗΣΟΥΜΕ, και όχι αν του το επιβάλουμε,
    Τότε θα έχουμε σώσει πιθανών μια ζωή.

Κατά τα άλλα, πάντα τέτοια (βόλτες) να γίνονται

ΥΓ κάπτεν είσαι υπερβολικός
    θά'λεγα και λίγο εγωιστής (για το "ποστάρισμα")

με το θάρος 4 χρονών γνωριμίας και με τους δύο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 30/04, κερνάω καφεδάκι...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 150
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 14:58
  2. 30-11-2005
    από johnpagr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 11:36
  3. Βόλτα στη Σιθωνία, Κυριακή 6/11, 11:00
    από Barchman στο forum Συναντήσεις & βόλτες