Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: Βελτίωση στα φρένα Hayabusa

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το ποστ κακως γραφτηκε απο μενα...γι αυτο και μετα απο 1 λεπτο το πεταξα...εγω επισης ειπα στον κιμωνα να σβησει και το δικο του...
    Και ορθώς συμφώνησα
    Για πολλούς λόγους

Νέο μέλος
    Γεια σας παιδια..κατοχος busa ειμαι με το ιδιο προβλημα στο παρελθον.μετα απο ψαξιμο κατα τη γνωμη μου πρεπει να κανεις τα εξης,αυτα που εχω κανει εγω με σπουδαιο αποτελεσμα.

Σωληνακια υψηλης,τρομπα ακτινηκη Nisin απο κ5 1000 στη αρχη εβαλα τακακι KARBONE SBK3 το οποιο ηταν σε αλλο πλανητη απο τα μαμα αλλα και με φθορα στο δισκο.μετα εβαλα τα VESRAH που ειναι η χρυση τομη.ο φιλος μου εχει βαλει ακτινηκη BREMPO και τακακι VESRAH και τα φρενα του σκοτωνουν..απιστευτα. παντως αν δε νιαζει πολυ η φθορα βαλε τα KARBONE. πιστευω να βουθησα..καλεσ βολτες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkats
    Γεια σας παιδια..κατοχος busa ειμαι με το ιδιο προβλημα στο παρελθον.μετα απο ψαξιμο κατα τη γνωμη μου πρεπει να κανεις τα εξης,αυτα που εχω κανει εγω με σπουδαιο αποτελεσμα.

Σωληνακια υψηλης,τρομπα ακτινηκη Nisin απο κ5 1000 στη αρχη εβαλα τακακι KARBONE SBK3 το οποιο ηταν σε αλλο πλανητη απο τα μαμα αλλα και με φθορα στο δισκο.μετα εβαλα τα VESRAH που ειναι η χρυση τομη.ο φιλος μου εχει βαλει ακτινηκη BREMPO και τακακι VESRAH και τα φρενα του σκοτωνουν..απιστευτα. παντως αν δε νιαζει πολυ η φθορα βαλε τα KARBONE. πιστευω να βουθησα..καλεσ βολτες.
    [ανάκριση]Ποιά Βrembo έχει ο φίλος σου και τί διαστάσεις έχει(διάμετρος εμβόλου,σχέση μοχλισμού πχ 19/20,19/18 κλπ).Τί δαγκάνες φοράει;[/ανάκριση]

Νέο μέλος
    [ανάκριση]Ποιά Βrembo έχει ο φίλος σου και τί διαστάσεις έχει(διάμετρος εμβόλου,σχέση μοχλισμού πχ 19/20,19/18 κλπ).Τί δαγκάνες φοράει;[/ανάκριση]

Του φιλου η mprebo ειναι απο τι μου ειπε ειναι 16/18 η 16/20 δεν ειναι σιγουρος.παντως ειναι αυτη που φοραει το 1098.Οι δαγκανες και οι δισκοι ειναι της μαμας. Δεν ξερω αν το εστειλα καλα το μυνημα αλλα συνχωρεστεμαι ειμαι ακομα σε νηπιακο σταδιο με το internet.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Βελτιωση στα φρένα
    από PortisHead στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2014, 03:26
  2. βελτιωση στα φρενα?
    από kokkinos1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2009, 18:25
  3. Αλλαγή ελαστικών με συνέπειες στα φρένα
    από vstromgr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks