Σελίδα 70 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120170 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Εκτός αν έχουμε να κάνουμε με αθλητική συζήτηση 11χρονων... Όσα και τα πρωταθλήματα του jole :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλα..... Να κανουμε αθλητικη συζητηση 9 χρονων..... ( Οσα και τα πρωταθληματα της αεκ...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Καλα .......

( Δεν θαρθετε και εσεις στο ουεφα...???)

μπαα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το ενα σουτ μετα το αλλο....

μαλιστα...

4 ευκαιριες εκανε ολες και ολες η Ιντερ και οι γαυροι βλεπουν το ενα σουτ μετα το αλλο...εκτος και αν εννοειται την γιομα ευκαιρια...τοτε χθες οι Μεταλιστ πρεπει να εκανε καμια 40αρια...τουλαχιστον....

Αν εχεις διοαφορετικη αποψη παρακαλω....λεπτο και ευκαιρια της Ιντερ...για να δουμε
    Μονο το τελευταιο 10λεπτο να πιασω δεν μου φτανει ολο το απογευμα.....

Βρε παιδια.....

Μας βλεπουν....

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Σοβαρα...

Γιατι βρε τζωρτζη......

Θεωρεις καλλυτερα συνολα την φετινη βερντερ ( με οτι εχει παρουσιασει στο τσου-λου) και την ανορθωση απο την γαλατα και την μεταλιστ..????

( Ασε ποιοι παιζουν τσου-λου... Ποιοι παιζουν ουεφα και τις περσυνες τους επιδοσεις..)

Υπηρχε ποτε πιο ευκολος ομιλος στο τσου-λου για ελληνικη ομαδα απο τον φετινο που παιζετε..???

Αμε... αυτός:

Juventus
    Real Sociedad
    Galatasaray
    Olympiacos

(Με σειρά κατάταξης μετά το τέλος της φάσης των ομίλων)

Και μη μου πεις ότι ήταν πιο δύσκολος απ'ότι ο φετινός του Παναθηναϊκού.....

Γιατί ας μην ξεχνάμε η Ανόρθωση 3 έριξε στον γαύρο, άλλα τόσα στον ΠΑΟ και άλλα τόσα στην Inter (άσχετα απ'το Χ)!!!

Να θυμίσω και τα αποτελέσματα? Ορίστε...:

Juventus 2–1 Galatasaray
    Real Sociedad 1–0 Olympiacos

Olympiacos 1–2 Juventus
    Galatasaray 1–2 Real Sociedad

Galatasaray 1–0 Olympiacos
    Juventus 4–2 Real Sociedad

Olympiacos 3–0 Galatasaray
    Real Sociedad 0–0 Juventus

Olympiacos 2–2 Real Sociedad
    Galatasaray 2–0 Juventus

Real Sociedad 1–1 Galatasaray
    Juventus 7–0 Olympiacos
    ΤΕΛΟΣ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Βρε παιδια.....

Μας βλεπουν....

Πιαστο....

Λεπτο και ευκαιριες...περιμενω.

Βρε παιδια.....

Μας βλεπουν....

ρε τρελε η ιντερ εκανε 2 ΦΑΣΕΙΣ μετρημενες....ΟΧΙ παραπανω...
    εχω και το βιντεο του αγωνα λεμε...μη μας τρελαινεις.
    δυο φασεις, εκ των οποιων η μια στο 94 με το σουτ αουτ.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Με το να βγάζουμε σκορ απ την αρχαιότητα δεν γίνεται κάτι! Μόνο όσοι δεν έχουν τι να πουν το γυρνάνε εκεί. Εκτός αν έχουμε να κάνουμε με αθλητική συζήτηση 11χρονων... Όσα και τα πρωταθλήματα του jole :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν επαιζες φετος C.L ηταν πολυ πιθανο να ξαναγραφε το σκορ 7......

Ασε το γερο τζολε στη ησυχια του οτι ηταν να σου δωσει στο εδωσε.... κουραστηκε να εκτελει πετσινα πεναλτι

Για λεγε μας και για τα πρωταθληματα που εχεις και στο μπασκετ....... η γιαυτο που θα...... παρεις φετος :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Τ
    Θεωρω κλασεις πιο δυσκολο τον ομιλο που εχουμε εμεις στο ουεφα απο τον δικο σας στο τσου-λου...

εντάξει με αυτή τη φράση τα είπες ολα...

πως γινεται ρε παιδί μου οταν παιζουν οι γαυροι ουεφα ξαφνικα να γινεται δυσκολο....
    μονο οι γαυροι εχουν εξήγηση....

ΤΕΛΟΣ...
    ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΕΡΤΑ.,...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

βολτάδικο μέλος
    ΟΚ, το γύρισατε στο παρελθόν, τώρα το πάτε στο μπάσκετ. Η αλήθεια είναι στο σουμπούτεο έχετε 3 πρωταθλήματα περισσότερα

Και όχι, ούτε στο μπάσκετ μπορείτε να πείτε κάτι. Εκεί που χεις ταξιδέψει και εκεί που σ'εχω κυνηγήσει Μην με κάνεις να γίνω και εγώ τυμβορίγχος ειδήσεων!!
    ...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Αν επαιζες φετος C.L ηταν πολυ πιθανο να ξαναγραφε το σκορ 7......

Ασε το γερο τζολε στη ησυχια του οτι ηταν να σου δωσει στο εδωσε.... κουραστηκε να εκτελει πετσινα πεναλτι

Για λεγε μας και για τα πρωταθληματα που εχεις και στο μπασκετ....... η γιαυτο που θα...... παρεις φετος :rotflmao: :rotflmao:

Οτι παιζεται με τα χέρια είναι......μ@λ@κία

Μια ομάδα υπάρχει. Ο Ολυμπιακός. όλοι οι άλλοι είναι κίνημα. Αντιολυμπιακοί.

Παίξαμε χάλια και χάσαμε. Τι ποιο φυσικό? Δεν έχετε παίξει ποτέ χάλια βαζελάκια??
    Καλά για την ΑΕΚ δεν το συζητώ. Η ΑΕΚ μετά το 1993-1994 νομίζει οτι όλοι θα της χαρίζονται

Ο Ολυμπιακός θα περάσει από τον όμιλο.
    Και μακάρι να έρθετε και εσείς. Να δούμε που θα σταματήσει το κοντέρ.
    Η ΑΕΚ....πάλι καναπέ

Τέλος πάντων. Τα πράγματα είναι απλά. Αμα παίξει καλή μπάλα μια εκ των δύο ελληνικών εκπροσώπων, το πιαθνότερο είναι να κερδίσει

Απαγορευεται να είμαστε σε κακή ημέρα?

Ποιοι βάζελοι δεν ξεροκατάπιαν μετά το 5-1 επί της Μπενφίκα?
    Και εγώ όταν κέρδισε την Ιντερ ο βάζελος, έβριζα και σηχτήριαζα. Έλεγα κώλόφαρδοι βαζέλες.
    Αλλά. Νίκησε ο καλύτερος πραγματικά. Αν ήταν καλύτερη η Ιντερ, ας έβαζε 5

ΟΚ, το γύρισατε στο παρελθόν, τώρα το πάτε στο μπάσκετ. Η αλήθεια είναι στο σουμπούτεο έχετε 3 πρωταθλήματα περισσότερα

Και όχι, ούτε στο μπάσκετ μπορείτε να πείτε κάτι. Εκεί που χεις ταξιδέψει και εκεί που σ'εχω κυνηγήσει Μην με κάνεις να γίνω και εγώ τυμβορίγχος ειδήσεων!!

εκτιθεσαι - γελοιποιησαι...(1)
    δεν ασχολουμαι με το μπασκετ...αλλα αν προσπαθεις να συγκρινεις την ομαδουλα σου με του παναθηναικου...τοτε απλα.....δες (1)

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Οτι παιζεται με τα χέρια είναι......μ@λ@κία

Μια ομάδα υπάρχει. Ο Ολυμπιακός. όλοι οι άλλοι είναι κίνημα. Αντιολυμπιακοί.

Παίξαμε χάλια και χάσαμε. Τι ποιο φυσικό? Δεν έχετε παίξει ποτέ χάλια βαζελάκια??
    Καλά για την ΑΕΚ δεν το συζητώ. Η ΑΕΚ μετά το 1993-1994 νομίζει οτι όλοι θα της χαρίζονται

Ο Ολυμπιακός θα περάσει από τον όμιλο.
    Και μακάρι να έρθετε και εσείς. Να δούμε που θα σταματήσει το κοντέρ.
    Η ΑΕΚ....πάλι καναπέ

Τέλος πάντων. Τα πράγματα είναι απλά. Αμα παίξει καλή μπάλα μια εκ των δύο ελληνικών εκπροσώπων, το πιαθνότερο είναι να κερδίσει

Απαγορευεται να είμαστε σε κακή ημέρα?

Ποιοι βάζελοι δεν ξεροκατάπιαν μετά το 5-1 επί της Μπενφίκα?
    Και εγώ όταν κέρδισε την Ιντερ ο βάζελος, έβριζα και σηχτήριαζα. Έλεγα κώλόφαρδοι βαζέλες.
    Αλλά. Νίκησε ο καλύτερος πραγματικά. Αν ήταν καλύτερη η Ιντερ, ας έβαζε 5

.......... το επιπεδο σας

βολτάδικο μέλος
    Με την λογική του γυρνάω στο παρελθόν, θα μπορούσα και εγώ να πω για τελαβιβ-σαραγόσα και 73-38 στο μπάσκετ. Και εσύ θα μου πεις για 5-6 20άρες που μου χεις ρίξει τα τελευταία χρόνια. 73-38 δεν έγινε ποτέ όμως. Και αυτό θα μου δίνει κάθε δικαίωμα να μιλάω και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο που οι 3άρες και οι 4άρες έχουν πέσει βροχή.
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πιαστο....

Λεπτο και ευκαιριες...περιμενω.
    31’: Η πιο μεγάλη στιγμή της Ιντερ μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Ο Καμπιάσο «σκάβει» την μπάλα υπέροχα για τον Ιμπραϊμοβιτς, που σπάει το οφσάιντ και βγαίνει φάτσα με τον Γκαλίνοβιτς, τον οποίο προλαβαίνει και πλασάρει στην έξοδο αλλά η μπάλα καταλήγει στο εξωτερικό μέρος του ουρανού των διχτύων του Παναθηναϊκού.

45’: Ωραία ξεμαρκάρεται ο Φίγκο και τροφοδοτεί στην περιοχή τον Αντριάνο, που κινείται πλάγια αριστερά και σουτάρει αμέσως για να στείλει την μπάλα άουτ.

54’: Ελίσσεται στα όρια της περιοχής του Παναθηναϊκού ο Ιμπραϊμοβιτς, ρίχνει και μια αγκωνιά κατά λάθος στο πρόσωπο του Σαριέγκι, που πέφτει στο έδαφος, αλλά η μπάλα στο σουτ του Σουηδού κοντράρεται από τον Βύντρα και καταλήγει κόρνερ.

55’: Ο Φίγκο εκτελεί κόρνερ από τ’ αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα του και ο Κόρντομπα παίρνει την κεφαλιά έπειτα από κακή έξοδο του Γκλαλίνοβιτς, αλλά ο Γκούμας είναι πάνω στη γραμμή κι απομακρύνει τον κίνδυνο.

85’: Ο Αντριάνο «στρώνει» με το κεφάλι για τον επερχόμενο Κρουζ, που σουτάρει με το αριστερό πάνω στην κίνηση από τα όρια της περιοχής και στέλνει την μπάλα άουτ.

90’+1’: Η απόκρουση του αγώνα από τον Γκαλίνοβιτς με το ένα χέρι σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κρουζ.

90’+5’: Απίστευτη ευκαιρία με τον Κρουζ από κοντά με ξερό δεξί σουτ, που στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Σέζαρ.

Ειδικα το 10 λεπτο 85-95 επρεπε να παιζατε και τζοκερ.....

Με την λογική του γυρνάω στο παρελθόν, θα μπορούσα και εγώ να πω για τελαβιβ-σαραγόσα και 73-38 στο μπάσκετ. Και εσύ θα μου πεις για 5-6 20άρες που μου χεις ρίξει τα τελευταία χρόνια. 73-38 δεν έγινε ποτέ όμως. Και αυτό θα μου δίνει κάθε δικαίωμα να μιλάω και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο που οι 3άρες και οι 4άρες έχουν πέσει βροχή.

Γαυρακο ..... φετος που υποτιθεται οτι στοχευεις ψηλοτερα..... εδω γελανε βεβαια.... εφαγες 17 ... πολυ προσφατα ξεχασες κιολας και μπορουσε να ηταν 20, 25 και βαλε

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε