Σελίδα 71 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071727374757681121171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.065 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Με την λογική του γυρνάω στο παρελθόν, θα μπορούσα και εγώ να πω για τελαβιβ-σαραγόσα και 73-38 στο μπάσκετ. Και εσύ θα μου πεις για 5-6 20άρες που μου χεις ρίξει τα τελευταία χρόνια. 73-38 δεν έγινε ποτέ όμως. Και αυτό θα μου δίνει κάθε δικαίωμα να μιλάω και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο που οι 3άρες και οι 4άρες έχουν πέσει βροχή.
    ρε εισαι με τα καλα σου;;;
    σε εχει παει πιπα κωλο τοσα χρονια, εχει παρει ευρωπαικα που ουτε ονειρευεσαι...εχεις να παρεις 12 χρονια πρωταθλημα και εσυ μιλας για ενα παιχνιδι και πατας πανω σε αυτο;;;

γαυροι κυριοι....

στουμπι παλι εισαι λαθος...σου λεω τον εχω τον αγωνα μην επιμενεις..
    οταν μιλαμε για ευκαιριες μιλαμε για ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..
    οχι για τις φασεις που περιγραφεις που αν εξαιρεσεις 3 σε ολο το παιχνιδι καλες...οι αλλες ψαχναμε να βρουμε την μπαλα απο τα τσαρουχια τους.
    εισαι ενας εναντιον ολων (τηλεοραση ραδιο) που ειπαν οτι ο παο ΔΕΝ κινδυνεψε.

να δεχτω οτι η ιντερ βαριοταν και οταν αποφασισε να παιξει ηταν αργα.
    αλλα μη μας τρελανετε κιολας

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    31’: Η πιο μεγάλη στιγμή της Ιντερ μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Ο Καμπιάσο «σκάβει» την μπάλα υπέροχα για τον Ιμπραϊμοβιτς, που σπάει το οφσάιντ και βγαίνει φάτσα με τον Γκαλίνοβιτς, τον οποίο προλαβαίνει και πλασάρει στην έξοδο αλλά η μπάλα καταλήγει στο εξωτερικό μέρος του ουρανού των διχτύων του Παναθηναϊκού.

45’: Ωραία ξεμαρκάρεται ο Φίγκο και τροφοδοτεί στην περιοχή τον Αντριάνο, που κινείται πλάγια αριστερά και σουτάρει αμέσως για να στείλει την μπάλα άουτ.

54’: Ελίσσεται στα όρια της περιοχής του Παναθηναϊκού ο Ιμπραϊμοβιτς, ρίχνει και μια αγκωνιά κατά λάθος στο πρόσωπο του Σαριέγκι, που πέφτει στο έδαφος, αλλά η μπάλα στο σουτ του Σουηδού κοντράρεται από τον Βύντρα και καταλήγει κόρνερ.

55’: Ο Φίγκο εκτελεί κόρνερ από τ’ αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα του και ο Κόρντομπα παίρνει την κεφαλιά έπειτα από κακή έξοδο του Γκλαλίνοβιτς, αλλά ο Γκούμας είναι πάνω στη γραμμή κι απομακρύνει τον κίνδυνο.

85’: Ο Αντριάνο «στρώνει» με το κεφάλι για τον επερχόμενο Κρουζ, που σουτάρει με το αριστερό πάνω στην κίνηση από τα όρια της περιοχής και στέλνει την μπάλα άουτ.

90’+1’: Η απόκρουση του αγώνα από τον Γκαλίνοβιτς με το ένα χέρι σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κρουζ.

90’+5’: Απίστευτη ευκαιρία με τον Κρουζ από κοντά με ξερό δεξί σουτ, που στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Σέζαρ.

Ειδικα το 10 λεπτο 85-95 επρεπε να παιζατε και τζοκερ.....

Μπραβο το εμαθες το μαθημα σου...... μπλα μπλα μπλα...... ποσες λεξοτες κατεβασατε εκεινο το βραδυ για να να συνελθετε

Τελικα μας επεισες ο ΠΑΟ δεν αξιζε κατι εκεινο το δυσκολο για εσας βραδυ....... 7-0 μην ξεχνιομαστε :rotflmao: :rotflmao:

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    .......... το επιπεδο σας

Ειδες κανένα χαμηλό επίπεδο στα λεγόμενα μου?
    Σε πρόσβαλα πουθενά εγώ?

Ξέρεις να διαβάζεις ή μήπως όχι?
    Η μπας και το κάνεις από χαβαλέ και εθελοτυφλείς για να κάνουμε καλάμπούρι?

Ε Γ Ρ Α Ψ Α
    -------Ποιοι βάζελοι δεν ξεροκατάπιαν μετά το 5-1 επί της Μπενφίκα?
    Και εγώ όταν κέρδισε την Ιντερ ο βάζελος, έβριζα και σηχτήριαζα. Έλεγα κώλόφαρδοι βαζέλες.
    Αλλά. Νίκησε ο καλύτερος πραγματικά. Αν ήταν καλύτερη η Ιντερ, ας έβαζε 5--------

Γράφω ότι ήσασταν καλύτεροι από την Ιντερ. Μπορεί τυχεροί, αλλά καλύτεροι. Αν ήταν καλύτερη η Ιντερ, ας έβαζε 5 γκολ, απλά. Τι σου είναι τόσο δυσνόητο??

Χωρίς εμότικονς καρδούλες και μ@λ@κίες

βολτάδικο μέλος
    Γιατί κ εσείς με ένα ματς μας έχετε πρήξει τα παπάρια και δεν την ρίξατε καν εσείς την 7άρα.

Τουλάχιστον το 73-38 το έφαγες εξολοκλήρου απο "γαυράκο".

Φέτος στο μπάσκετ απ όσο ξέρω, έχουμε τους ίδιους βαθμούς και έχετε ακόμα το ΣΕΦ. Θα τα δούμε στο τέλος αυτά...
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Ειδες κανένα χαμηλό επίπεδο στα λεγόμενα μου?
    Σε πρόσβαλα πουθενά εγώ?

Ξέρεις να διαβάζεις ή μήπως όχι?
    Η μπας και το κάνεις από χαβαλέ και εθελοτυφλείς για να κάνουμε καλάμπούρι?

Ε Γ Ρ Α Ψ Α
    -------Ποιοι βάζελοι δεν ξεροκατάπιαν μετά το 5-1 επί της Μπενφίκα?
    Και εγώ όταν κέρδισε την Ιντερ ο βάζελος, έβριζα και σηχτήριαζα. Έλεγα κώλόφαρδοι βαζέλες.
    Αλλά. Νίκησε ο καλύτερος πραγματικά. Αν ήταν καλύτερη η Ιντερ, ας έβαζε 5--------

Γράφω ότι ήσασταν καλύτεροι από την Ιντερ. Μπορεί τυχεροί, αλλά καλύτεροι. Αν ήταν καλύτερη η Ιντερ, ας έβαζε 5 γκολ, απλά. Τι σου είναι τόσο δυσνόητο??

Χ

Η διαφορα μας ειναι οτι εγω δε ξεροκαταπια φιλε μου.... αξιζες να νικησεις ησουν καλυτερος και το σκορ ηταν φυσικο με βαση την εικονα των 2 ομαδων ..... η μπενφικα ηταν χωνι αλλα αυτο δεν μειωνει σε τιποτα τη νικη σας

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Η διαφορα μας ειναι οτι εγω δε ξεροκαταπια φιλε μου.... αξιζες να νικησεις ησουν καλυτερος και το σκορ ηταν φυσικο με βαση την εικονα των 2 ομαδων ..... η μπενφικα ηταν χωνι αλλα αυτο δεν μειωνει σε τιποτα τη νικη σας

Μπορεί και να το έσωσες λίγο
    Με τα γραφώμενα μου, όχι την διατύπωση (γιατί τα έγραψα βιαστικά), πιστευω οτι σου δείχνω το επίπεδο μου οτι δεν είμαι κολλημένος
    Δεν παίρνω λεφτά από κανέναν γαυρο,βάζελο,παόκι για να βγάζω τα συκώτια μου.

Ο μόνος λόγος που απάντησα, και αμα δεις δεν έχω γράψει παρά ελάχιστα σε αυτό το θρεντ, είναι για τον χαβαλέ.

Δεν είμαι κολλημένος........

Γ@μιέται ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος

:rotflmao: :rotflmao:

Με την λογική του γυρνάω στο παρελθόν, θα μπορούσα και εγώ να πω για τελαβιβ-σαραγόσα και 73-38 στο μπάσκετ. Και εσύ θα μου πεις για 5-6 20άρες που μου χεις ρίξει τα τελευταία χρόνια. 73-38 δεν έγινε ποτέ όμως. Και αυτό θα μου δίνει κάθε δικαίωμα να μιλάω και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο που οι 3άρες και οι 4άρες έχουν πέσει βροχή.

φιλε μην το ψαχνεις..
    ο γαυρος δεν μπωρει να καιρδισει ομαδα που εχει μεσα Ομπραντοβιτς....
    και εχθες η μεταλιστ ειχε μεσα ομπραντοβιτς.

Για το μπασκετ ας το καλλητερα μην μιλας ....λιγο περισσοτερο σεβασμο σε μια ομαδα που πανω απο το σημα της εχει τεσσερα αστερακια (και ξερεις τι ειναι αυτα)...

δεν παιξατε καλα και χασατε αυτο φτανει ...αφηστε της δικαιολογειες περι κρυου περι γηπαιδου περι ανεμων και υδατων ...

ελεος σας παρακαλω μην βαζετε στην ιδια ζηγαρια την Ιντερ με την Μεταλιστ...
    εκτος αν βλεπατε με τα ματια σας αυτο το ανερχομενο αστερι με το 9 σαν τον Ιμπραιμοβιτς ή αν νοιωθατε τοση πιεση και νομιζατε οτι εχθες παιζατε με την Ιντερ

οσο για το αν ο παναθηναικος δεν περασει ειναι θεμα μιας καλης η κακης ημερας που για εσας την ειχατε χθες....
    το μονο κακο ειναι οτι δεν ηρθαν οι βαθμοι απο την ουεφα..... :smilea: :smilea:
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Γιατί κ εσείς με ένα ματς μας έχετε πρήξει τα παπάρια και δεν την ρίξατε καν εσείς την 7άρα.

Τουλάχιστον το 73-38 το έφαγες εξολοκλήρου απο "γαυράκο".

Φέτος στο μπάσκετ απ όσο ξέρω, έχουμε τους ίδιους βαθμούς και έχετε ακόμα το ΣΕΦ. Θα τα δούμε στο τέλος αυτά...
    μονος σου συνεχιζεις να εκτιθεσαι....
    με την 7αρα γελαει ολος ο κοσμος μαζι σας και θα γελαει για πολλα χρονια ακομα.
    το παιχνιδι που λες, το εχουν ξεπερασει κατα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ οι τοσες πιπες που τρως τοσα χρονια σε πρωταθλημα-κυπελλο.
    οσο για φετος που λες...τωρα μιλησες σωστα..περιμενε και ΘΑ δεις...ΘΑ..ΟΧΙ τωρα...
    τωρα εχεις πιπωθει παλι.
    οταν πιπωσεις εσυ στο σεφ και παρεις το πρωταθλημα τοτε θα μπορεις να μιλας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Μπορεί και να το έσωσες λίγο
    Με τα γραφώμενα μου, όχι την διατύπωση (γιατί τα έγραψα βιαστικά), πιστευω οτι σου δείχνω το επίπεδο μου οτι δεν είμαι κολλημένος
    Δεν παίρνω λεφτά από κανέναν γαυρο,βάζελο,παόκι για να βγάζω τα συκώτια μου.

Ο μόνος λόγος που απάντησα, και αμα δεις δεν έχω γράψει παρά ελάχιστα σε αυτό το θρεντ, είναι για τον χαβαλέ.

Δεν είμαι κολλημένος........

Γ@μιέται ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος

:rotflmao: :rotflmao:

Εννοειται οτι θα κανουμε καλαμπουρι

Επισης..... ο Πειραιας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    η διαφορα μας ειναι ομως οτι ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ !!!
    θα σου αφιερώσω ενα τραγουδάκι......να θυμηθείς

μήπως την M.U και το 4-0 στο Α΄ ημίχρονο και 5-0 τελικό με τα τσικό στο Β'...
    μήπως την Μπάρτσα και το 5-0 και τα 13 σωσμένα ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ('οχι ευκαιρίες αλλά επιθετικός εναντίον τερματοφύλακα ΜΟΝΟ) απο τον Γκαλίνοβιτς...
    να σου θυμίσω την.....ααμπορκ ή κάπως έτσι
    την Ροζεμποργκ που σας έριξε 3αρα κ σας απέκλεισε στα προκριματικά C.L
    ποια θες...μήπως κάποια Λενς????
    μήπως αυτή απο την Βαρσοβία κάπου που έκλεισε ο θεός τα μάτια και νικήσατε ενώ έπρεπε να αρπάξετε τουλάχιστον 4????
    μ΄πηως την Στουρμ Γκράτς (που είχε 2 νίκες κ τις 2 με εσάς)???
    αα και για την Βίσλα που πάλι κοιμήθηκε ο θεός που σας είχε κάνει χωνί αλλά μετα που ξύπνησε σε "πήραν" κάτι Ουντινέζες (μέσα έξω παρτούζα με 3αρες) και η Βέρντερ με 5αρα

αααα έχεις φτιάξει την δικιά σου ιστορία κ εσύ....αλλά 5αρες και 6αρες ΔΕΝ έχεις ρίξει ΠΟΤΕ....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

βολτάδικο μέλος
    Σας βαρέθηκα............. για σήμερα. Πρέπει και να πάω σπίτι, δεν γίνεται άλλο δουλειά

Κάτι τελευταίο έτσι για να γελάμε :P

http://infrared.redplanet.gr/wp-cont...touvorra_b.jpg
    ...

και ξανα λεω ο γαυρος δεν μπωρει να κερδισει ομαδα που εχει μεσα Ομπραντοβιτς. ΤΕΛΟΣ
    αν θημαμαι καλα μονο ενα παιχνιδι τα τελευτεα χρονια το καιρδισε ο παναθηναικος μεσα στο οακα και πραγματικα ηταν ντερμπι.Τα αλλα τελειωνουν στο ημιχρονο .
    Οσο για το αλλο εγω θελω ο ολυμπιακος να τερματησει πρωτος στην κανονικη περιοδο και το 5 ματς να ξανα ειναι στο ΣΕΦ.

Ετσι θελω να κλεισει η καριερα την του ο ΑΡΧΗΓΟΣ ...
    με το συνθημα ΟΕ-ΟΕ-ΟΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΕ..........

Υ.Γ.απο ποτε κρατατε αρχειο στο μπασκετ???? :rotflmao: :rotflmao:
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    θα σου αφιερώσω ενα τραγουδάκι......να θυμηθείς

μήπως την M.U και το 4-0 στο Α΄ ημίχρονο και 5-0 τελικό με τα τσικό στο Β'...
    μήπως την Μπάρτσα και το 5-0 και τα 13 σωσμένα ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ('οχι ευκαιρίες αλλά επιθετικός εναντίον τερματοφύλακα ΜΟΝΟ) απο τον Γκαλίνοβιτς...
    να σου θυμίσω την.....ααμπορκ ή κάπως έτσι
    την Ροζεμποργκ που σας έριξε 3αρα κ σας απέκλεισε στα προκριματικά C.L
    ποια θες...μήπως κάποια Λενς????
    μήπως αυτή απο την Βαρσοβία κάπου που έκλεισε ο θεός τα μάτια και νικήσατε ενώ έπρεπε να αρπάξετε τουλάχιστον 4????
    μ΄πηως την Στουρμ Γκράτς (που είχε 2 νίκες κ τις 2 με εσάς)???
    αα και για την Βίσλα που πάλι κοιμήθηκε ο θεός που σας είχε κάνει χωνί αλλά μετα που ξύπνησε σε "πήραν" κάτι Ουντινέζες (μέσα έξω παρτούζα με 3αρες) και η Βέρντερ με 5αρα

αααα έχεις φτιάξει την δικιά σου ιστορία κ εσύ....αλλά 5αρες και 6αρες ΔΕΝ έχεις ρίξει ΠΟΤΕ....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
    την ροζενμπορκ μην την αναφερεις γιατι σου εριξε 5!!!

επισης...μακαμπι,μολντεν, χερενφεν,τσερνομορετς, και πολλεςςςςςςςςς ακομα που σας ρεζιλεψαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re man...metra...

benfika,herta ANYPARKTES.....
    metalist galata omades pou mia mesi elliniki (paniwnios ) tis paleue aneta

kai uatos einai duskolos omilos??
    χμμμμ
    για να δούμε

Χέρτα 3 στην Γερμανία με 31 βαθμούς και 19 παθητικό
    Βέρντερ 8 με 23 βαθμούς και 26 παθητικό

άρα ΑΝ η Χέρτα είναι μια φορά ανύπαρκτη φαντάσου τότε για την Βέρντερ

η Ίντερ δεν είναι ούτε Γιούβε ούτε Μίλαν ΑΛΛΑ ούετ και Γαλατά...ΤΕΛΟΣ

και η Μπενφικα είναι δέυτερη με 1 βαθμό απο τον πρώτο και ΑΗΤΤΗΤΗ...

που τις βλέπετε τις ανύπαρκτες

και η Μεταλιστ Ουκρανική ομάδα....με ΄τοι σημαινει αυτό για αυτήν την σχολή ποδοσφαίρου...της πρώην ΕΣΣΔ

άρα.....ο δικός σας είναι πιο δύσκολος όμιλος....(εξαιρουμένου της Ιντερ που δεν υπάρχει σε εμας...αλλά υπάρχει Γαλατα που δεν είναι μικρη)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    την ροζενμπορκ μην την αναφερεις γιατι σου εριξε 5!!!

επισης...μακαμπι,μολντεν, χερενφεν,τσερνομορετς, και πολλεςςςςςςςςς ακομα που σας ρεζιλεψαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ακριβώς όσες έχουμ εμείς έχετε και εσείς...τι λέμε τόση ώρα

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΠΟΤΕ 5ΑΡΕΣ Κ 6ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ....κωλόφαρδοι

τα είπαμε Ααμπρογκ ή κάπως έτσι τεσπα θες????στουρμ θες????Βίσλα θες???Λενς θες???πόσες θέλεις???
    αχαχαχαχαχα

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων