Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: οι πρωτες φωτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
    Για την ιστορία
    O κινητήρας αρχικά, ήταν από bmw Κ100, που βόλευε πολύ στην αρχική σχεδίαση
    Η BMW όμως, δεν δεχόταν να τους πουλήσει μόνο κινητήρες, αλλά ολόκληρη την μοτοσικλέτα
    Οπότε στραφήκαν στην Suzuki και αναγκάστηκαν να αλλάξουν και την σχεδίαση
    Η σειρα των κινητήρων ειναι σωστη .Αλλα δεν αναγκαστηκαν να αλλαξουν την σχεδιαση για ενα μοτερ.Ουτε σχεδιαστικε το αυτοκινητο με βαση το εκαστοτε μοτερ. Αλλαζει φυσικα ο χωρος ,οι βασεις και οι συνδεσεις με το σασμαν αλλα το μεγεθος και η διαταξη του αυτοκινητου εξαρτηθηκαν απο το τι θελαν να φτιαξουν καθε φορα.Κατι λιγο μεγαλητερο και πιο γρηγορο για το 2.Κατι ακομα μεγαλυτερο και γρηγορο και που ακριβοτερο για το 3.
    Καταληξε-καταληξαν(μαλλον το πρωτο) να σχεδιασουν ενα μεγαλο και ακριβο αυτοκινητο ενω η αρχικη ιδεα ηταν κατι πολυ μαζεμενο και φτηνο.
    Ο βασικος λογος κατα τον Κορρε ηταν οτι μια ιδιωτικη προσπαθεια δεν μπορει να το κανει αυτο.Η Ηunday και η καθε hunday μπορει να επενδυσει 100 εκ. για να φτιαξει ενα αυτοκινητο που θα της κοστισει 2 η 4 χιλ. ευρο.
    Κατα τον Κορρε ενα Ατος εχει ακριβοτερη ελελιξη απο ενα φερραρι. Λιγοτερα υλικα,φτηνοτερα υλικα ,συντομοτερη κατασκευη κλπ κλπ θελουν τεραστια ερευνα κι εξελιξη που μονο μια μεγαλη βιομηχανια μπορει να πραγματοποιεισει.
    Επισης μια μικρη παραγωγη (δηλ 500 αυτοκινητα ανα χωρα πωλησης) δεν απαιτειτε να κανει εξαντλιτικα κρασ τεστσ για παθητικη ασφαλεια ή ρυπους ή δε ξερω τι αλλο.Αν εφτιαχνε ενα μικρο και πιο προσιτο αυτοκινητο θα ηταν αναγκασμενος να δοσει το project σε εταιρια γιατι δε θα μπορουσε να το τρεξει ο ιδιος και τα 6-7 ατομα που τον βοηθουν. Η τιμη πωλησης του θα ηταν κοντα σε ενα μερσεντες και κανεις μετριου εισοδηματος δε θα μπορουσε να το αγορασει. Αρα ο στοχος για ενα μικρο και φτηνο αυτοκινητο ειναι ανέφικτος.
    Αναγκάστηκαν να τη δουνε large και να βαλουν οτι ακριβοτερο και καλητερο μπορουσαν. Γι αυτο και το μεγαλητερο αυτοκινητο, και το μοτερ απο νισσαν Ζ.
    Μπορουσαν αν θυμαμε καλα να παρουν και καποιο μοτερ Subaru αλλα προτιμισαν ενα μεγαλο ατμοσφαιρικο μοτερ σαν το Ζ.
    Το busa το πηραν οπως λες ,αλλα θελαν να φτιαξουν κατι μεγαλητερο οπως και να χε.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

stavrogin ξέρασέ τα ολα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Πολύ ενδιαφέρον.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    κ το trial στο βιντεο εντυπωσιακο αλλα ο τροπος που περναει πανω απο τα λαστιχα στο πιστακι που δεν καταλαβαινει χριστο κ απλα τα φτηνει προς τα πισω πολυ μου αρεγε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Νομιζω οτι δεν εχει καταλαβει κανενας απο εδω μεσα οτι μιλαμε για παγκοσμια πρωτη.Δεν μπορει κανενας να φανταστει οτι σε ενα χωρο 60 τετραγωνικων καπου στην Αττικη γραφεται ξανα η ιστορια του αυτοκινητου, οπως και αν ακουγεται αυτο.

Για παραδειγμα σκεφτειτε πως θα ηταν να μπορειτε με πχ, 1ΧΧ.000 ευρω να αγορασετε ενα αυτοκινητο που να κανει οτι ενα τετρατροχο ντακαρ η WRC των xxx.xxx.xxx ευρω (και ΠΟΛΥ καλυτερα) χωρις ειδικες γνωσεις οδηγησης, με ερκοντισιον κασετοφωνο και τα παιδια στο πισω καθισμα χωρις κοπανημα (κυριολεκτικα) σε τεραιν που δεν πας ουτε πεζος.Οσοι μπηκαν μεσα αλιμονο τους.Ειδικα εκεινοι που θυμουνται καλα την φυσικη απο τα σχολικα τους χρονια.Back to school κανονικα.

Οποιος δεν μπορει να το χωνεψει και πιστευει οτι αυτα ειναι της υπερβολης...εχω ακουσει οτι ο Δημητρης Κορρες λεει στους δυσπιστους "Παμε μια βολτα γυρω απο το σπιτι" ...

Ευχομαι οτι καλυτερο για αυτους τους ανθρωπους που ειχα την τυχη να γνωρισω προσφατα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΡΕ.... το ξερει ο Μπατμαν οτι πηρατε τ'αμαξι του...?
    Accipere quam facere praestat injuriam

.....γίνονται αυτά στην Ελλάδα?? Κι ο κόσμος ασχολείται με τη Θώδη! ..θα τρελαθώ!

Έχω παρακολουθήσει τα άπειρα trial και έχω κάνει τις άπειρες off road διαδρομες με κ@λοφτιαγμένα 4x4 και ποτέ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο!!

Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ στο παληκάρι και σε όλους όσους συμμετέχουν στο project και μακάρι να καταφέρει να το ολοκληρώσει και ας είναι και στο Σουδαν, Ιραν, Ομαν

.....γιατί στο Ελλαδιστάν
    ...με λίγο πείσμα και υπομονή μπορείς να δείς την εικόνα πίσω από την εικόνα...

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Έχει φτιάξει και στο παρελθόν κάτι σαν κιβώτιο ταχυτήτων "πολύ πρωτοποριακό" που θα το πουλαγε στους σουηδούς και θα θα...
    Κούφια λόγια , η ελλάδα έιναι πολύ πίσω και δν μπορεί να ανέβει...
    Η ελληνική τεχνογνωσία είναι για τα κλάμματα σε σχέση με την ευρωπαική...
    Η VW για το προηγούμενο GOLF δαπάνησε αν θυμάμαι καλά σχεδόν 2000 ώρες μόνο για την μελέτη των καθρεφτών...
    Για να παίζουν καλά είναι...
    Αν θέλουν τεχνογνωσία πρέπει να μπούν τέτοια προτζεκτ στις σχολές , το κράτος να χρηματοδοτήσει τα προγράμματα , τα προγράμματα να προσελκύσουν επενδυτές ... Οι ξένοι επενδυτες να φέρουν την βαρία βιομηχανία στη ελλάδα
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Το σασμαν το φτιαξαν οι Σουηδοι για λογαριασμο του Κορρε και του αμαξιου του.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    μ'αυτο ηταν που οι αστυνομοι κυνηγουσαν τον Παλαιοκωστα στα βουνα? :wacko:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    μ'αυτο ηταν που οι αστυνομοι κυνηγουσαν τον Παλαιοκωστα στα βουνα? :wacko:
    ναι αλλα ο αλλος ειχε αλογο κ δεν μασησε μια.

poly teleio oxhma!!!! to 8elw gia to sk agie basilhhhhh...........:o

Νέο μέλος
    Προφανως πολλοι απο εδω μεσα δεν ξερουν ποιος ειναι ο Δημητρης Κορρες!!!!

Ο Κορρες ειναι αρχιτεκτων μηχανικος,πρωην κεραμιστας-αγγειοπλαστης, μηχανουργος, αναρριχητης ελευθ. αναρριχησης , κ.π.αλλα,
    ο ανθρωπος που το 1989(?), κατασκευασε τη Μοτοσυκλεττα-Γυναικα,
    που μετακινησε το εκκλησακι πριν την πλατεια της Κηφισιας για να πλατυνει ο δρομος,
    ο ανθρωπος που εδωσε λυση για τη στηριξη των(παλαιων) πυλωνων φωτισμου του Ολυμιακου Σταδιου,
    ο ανθρωπος που μετακινησε την καμιναδα των 46μ.(!!!), στο Carrefur της Ν. Ιωνιας,
    ο ανθρωπος που εδωσε τη βασικη λυση στη γεφυρα της Χαλκιδας,
    που προτεινε την αναπλαση της παλιας πολης του Ρεθυμνου,
    που εφτιαξε το 7γωνικο ζαρι για να εχει ενδιαφερον το ταβλι(!!!)
    που ασχοληθηκε χρονια με τα 2cv(Ντεσεβω) κανωντας απιθανες πατεντες κλπ κλπ.
    (Δεν φτανουν πολλες σελιδες για να αναφερει καποιος τις ιδεες του)

Η αρχικη ιδεα ηταν μια μοτοσυκλεττα με εξαρτηματα 2cv!(Αν καποιος που διαβαζει εδω, τον βλεπει, ας του το θυμησει...!)Οι αναρτησεις του 2cv παντα τον απασχολουσαν. Γι αυτο ισως εχουν εκει την πηγη τους, και τη φιλοσοφια τους, οι αναρτησεις του Yassou.

Ο ανθρωπος ειναι το μεγαλυτερο μυαλο που εχει περασει απο την Ελλαδα!
    Μακραν!
    Και χωρις καμμια δοση υπερβολης.

Tagre'

Υ.Γ. Αν καποιος εχει φωτογραφια της μοτοσυκλετας -γυναικας ας την ανεβασει. Ακουσα οτι βρισκεται σε καποιο μουσειο μοντερνας Τεχνης(νομιζω στη Ν.Υορκη). Εγω, εχω την αφισσα της, αλλα δεν μπορω(δεν ξερω), να την ανεβασω. Οι πατεντες που ειχε ηταν απιστευτες! (Αν καποιος θελει να την φωτογραφισει για να ανεβει, ας επικοινωνησει μαζι μου)
    www.2cv.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    ένα από τα καλύτερα θέματα που έχω διαβάσει!!μακάρι ο άνθρωπος να βρει υποστηρικτές και να δούμε άσπρη μέρα στην ΕΛΛΑΔΑ.γιατί αν έχετε καταλάβει μόνο δρόμους κάνουμε.μέχρι και ένα διαλυμένο κράτος έκανε έστω και ένα Yugo.εμείς???
    gogogo!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre

Υ.Γ. Αν καποιος εχει φωτογραφια της μοτοσυκλετας -γυναικας ας την ανεβασει. Ακουσα οτι βρισκεται σε καποιο μουσειο μοντερνας Τεχνης(νομιζω στη Ν.Υορκη). Εγω, εχω την αφισσα της, αλλα δεν μπορω(δεν ξερω), να την ανεβασω. Οι πατεντες που ειχε ηταν απιστευτες! (Αν καποιος θελει να την φωτογραφισει για να ανεβει, ας επικοινωνησει μαζι μου) [/B]
    η μοτοσυκλετα ειναι παρκαρισμενη στο σαλονι του.Την εχω δει.
    Ενα cbx 1050 εξακυλινδρο αν θυμαμαι καλα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pearl white οι πρωτες φωτο.
    από trifonas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2008, 10:21
  2. Fz1 Fazer......Οι πρώτες εντυπώσεις
    από THEOD στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2007, 06:48
  3. Οι πρωτες του φωτογραφιες!!!!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2006, 19:26
  4. Helios. Οι τελευταίες φωτό, ή απλά Photoshop ???
    από Μήτσος1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2005, 15:55
  5. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας