Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: Gen I Vs Gen II Busa...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    (Μαρκ) Άντονυ, χωρίς φλόου μπέντς είσαι για τον φούτσο.

Και θες να σε λένε και επιστήμονα (μάΐ ας) :rotflmao:
    πες τα πες τα....:rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Σε μπερδεψε ο reinmeister ε;

Τι θες να στο εξηγησω εγω πιο αναλυτικα

:rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    rein,pap,jim...great performance !!!!!!!

ΨΑΡΩΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ !!!!!!

@υπολοιπους:ρε χαιβανια ο τζιμ το μηχανακι του παρεα με τον ρειν το φτιαχνει αλλα ψοφατε για παρελαση ολοι σας....

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Σε μπερδεψε ο reinmeister ε;

Τι θες να στο εξηγησω εγω πιο αναλυτικα

:rotflmao:

Δεν με μπερδεψε αλλα...

μολις πηρα την απαντηση μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    rein,pap,jim...great performance !!!!!!!

ΨΑΡΩΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ !!!!!!

@υπολοιπους:ρε χαιβανια ο τζιμ το μηχανακι του παρεα με τον ρειν το φτιαχνει αλλα ψοφατε για παρελαση ολοι σας....

ΠΟΛΥ ΑΛΟΓΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.........

Σά νάμαι σέ ίπποφορβείο...........ένοιωσα

Καί άπό άξιοπιστία...??

Φαντάζομαι θά σκίζουν,τύφλα νάχουν οί Γιαπωνέζοι......

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    κοιτα ρε το μπουστη που επιμενει...:rotflmao:

ρε...ιδιος λεμε ειναι ο σκελετος...μην μπερδευεις μπροστινα και ψαλιδια...απλως ειναι διαφορετικη η επεξεργασια του αλουμινιου σε σχεση με το παλιο...δεν εχει την παραμικρη διαφορα...τον κανεις αλλαξοκωλια με τον παλιο σε οτι σταση θες..

επισης η καστερ ειναι ιδια...εχει μια διαφορα 5mm στο μεταξονιο η οποια προεκυψε απο το ψαλιδι
    (1485-1480) την οποια αν εσυ την καταλαβαινεις στον δρομο σε ενα μηχανακι ενα τεταρτο του τονου κι εναμισυ μετρο μακρυ,φιλε μου εισαι θεος... (δεν σε ειρωνευομαι,το εννοω...)

η διαφορα που καταλαβαινεις στον δρομο εχει να κανει με την διαφορετικη θεση οδηγησης(σχεση σελας,κλιπ ονς,μαρσπιε)...

αλλα εγω να συμφωνησω μαζι σου στο οτι εχει διαφορες σε γεωμετρικα χαρακτηριστικα μια και ειμαι χαλαρο παιδι και συζητησιμο..

εαν καβαλησεις το δικο μου που ειναι σηκωμενο 24mm πισω και χαμηλωμενο 10mm μπροστα,το καινουριο θα σου φανει τσοπερ και θα του βαλεις δερματινα κροσσια στα κλιπ ονς,και τριβαλιτσο με νικελ καψουλι...και το κοστος για να το κανω αυτο ηταν ελαχιστο...εκει θελω να καταληξω...

παγκο ροης(flow bench)εννοεις...οχι δεν χρησιμοποιω κι εχω τους λογους μου ...χρησιμοποιω παχυμετρο(που μετραει και εκατοστα),,κουμπασο,κομπιουτερακι ,χαρτομολυβα και μετραω σαν τον μαλακα με τις ωρες...και πολλα αλλα ακομα...

αν δεν θελω εγω δεν υπαρχει περιπτωση στον αιωνα τον απαντα να μαθεις τι κανω στις κεφαλες... δεν ειναι παρων ποτε κανεις πλην εμου κι επισης δεν λεω σε κανεναν λεπτομερειες...

την επισιμη σουζουκι στην ελλαδα ,εγω την ενημερωσα για το πως θα ειναι το καινουριο μπουσα κανα μηνα πριν παρουσιαστει...:rotflmao:

μια και δουλευεις εκει κανε κανα κονε για να παιρνω καλυτερη εκπτωση στα ανταλλακτικα απο την συνεργειατζιδικη που παιρνω....

φυσικα και δεν με πειραζει που με λες επιστημονα...τα @@ με πειραζει να μου ζαλιζεις...

ξεκολα κι ανεβα να πιουμε μπυρες...(εχω και πρασινο τσαι για τις τοξινες αν βγαλεις και γλωσσα...)

Λοιπον μολις βρηκα λιγο χρονο να πω τωρα κι εγω τις δικες μου μαλακιες μετα που ειδα βεβαια και το CD από τα σεμιναρια που καναμε

( ειμαι πιεσμενος γιατι σε μιαμιση εβδομαδα εχουμε τον τελευταιο αγωνα ταχυτητας και DRAGSTER μαζι ) και με το πληκτρολογιο δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις χαχα
    Φυσικα δεν θα αναφερθω σε ολες τις αλλαγες μιας και τις εχεις βαλει και εσυ αλλα σε μερικες από αυτές που εισαι λαθος.

1) Σκελετος η γωνια καστερ το παλιο εχει μοιρες 24 10` ενώ στο καινουργιο 23 25`
    Ακομα και η διαφορετικη επεξεργασια του αλουμινιου είναι για τις ελαστικοτιτες σε αλλα σημεια οπου ασκειτε δυναμη, παμ παρακατω

2) τα σωματα ψεκασμου εγραψες ότι στο καινουργιο είναι μικροτερα δες τωρα τις διαστασεις που μου εχουν στειλει

Στο παλιο είναι στο κατω μερος 42 πανω μερος 46 και συνολο υψος 90

Κ8 44 52 90 αρκετα μαγαλυτερα

3) Το ειχα καταλαβει ότι δεν εχεις το πανακριβο μηχανημα για τη ροηκη εξελιξη καποια στιγμη ηταν να το αγορασουμε αλλα επιδεις δεν θα εβγαζε ποτε τα λεφτα του κατσαμε στα αβγα μας και κανουμε ότι και εσυ αλλα να αμφισβητεις την τεχνολογια δεν ξερω τι να πω τουλαχιστον δεν θα εχω τυψεις που σε λεω επιστημονα

4) όλα αυτά που εκανες στο δικο σου με τις αναρτησεις εννοω εισαι απολυτα σιγουρος ότι είναι καλυτερα το εβαλες σε καμια πιστα και ειδες ότι πας καλυτερα σε χρονους δεν ξερω ρωτω γιατι στο δικο μου που το ψηλωσα πισω 8mm και το χαμηλωσα μπροστα 8mm εχασα τα αβγα και τα πασχαλια και με το γνωστο μαεστρο που συνεργαζομαι λογο αγωνων και δουλειας τον κυριο ΤΑΣΟΥΛΗ μου ειπε ότι με την πισω αναρτηση να μην κανω ακροτητες και αν θελω να ριξω βαρος να παιξω με το εμπρος συστημα που και αυτό δεν θελει υπερβολες αν και θα μου πεις άλλο το GSXR κι άλλο το μπουσα

Αυτά αν ξεχασα και κατι να με συγχωρησετε

A οσο για το σωματα ψεκασμου ξεχασα να αναφερω ότι είναι τελευταίας γενιας σωματα χωρις βιδα για το ρελαντι και δεν ρυθμίζουν μεταξυ τους οι πεταλουδες αυτό βεβαια είναι καλο για τον καταναλωτή γιατι δεν θελουν κάθε λιγο και λιγακι ρυθμισμα περα αυτου εχουν οχτώ πεταλουδες και όχι εκεινο το απαρχαιωμενο κλαπετο που ειχε το παλιο αλλα τι να πρωτοπω ότι εχουν παραπανω οπες ότι είναι οχταμπεκα τελος παντων δε θα κατσω να τα αναλυσω άλλο καλα Χριστουγεννα

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

τελευταιο ποστ μου σε αυτο το θεμα...

η καστερ ναι...ειναι 23.25 στο νεο...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ...αμαν πια...σου πα και πριν...μην μπλεκεις μπροστινα και ψαλιδια...αναφερομουν στην καστερ εχοντας παντα κατα νου τον σκελετο...

η γωνια του λαιμου και των δυο σκελετων ειναι ολοιδια...αν δηλαδη βαλεις του παλιου τον σκελετο στο καινουριο ,με μπροστινο και ψαλιδι του καινουριου η καστερ θα ειναι του καινουριου...και τ'αναπαλλιν...

την διαφορα της σχεδον μιας μοιρας στο μπουσα ΔΕΝ την καταλαβαινεις μεταξυ των δυο...λιγο πιο προφορτισμενο να ειναι το πισω ελατηριο και αλλαξε αυτοματως η καστερ...

μετρα μια φορα την καστερ στο μηχανακι σου και θα καταλαβεις τι εννοω...

το δικο μου εχει καστερ 22.80 μετρημενη με τις αλλαγες που εχω κανει και δεν χρειαζεται να το βαλω σε πιστα για να καταλαβω αν εχω κανει καλα η οχι...αλλωστε η χρηση του ειναι καθαρα δρομισια...

τα 24mm δεν τα εδωσα στην αναρτηση αλλα στην ουρα...αλλαξα τον μοχλισμο της αναρτησης ξεροντας την αναλογια της με το υψος του πισω μερους...

ο μαεστρος σου ειπε οτι κατεβαζοντας μονο το εμπρος μερος,οτι αλλαζεις-χαμηλωνεις το κεντρο βαρους της μοτο σου με οτι αυτο συνεπαγεται? ξερεις τι ακριβως συμβαινει με καθε αλλαγη που κανεις στο υψος και προφορτισεις-αποσβεσεις?

εγω ξερω πολυ καλα...

θελω να πιστευω οτι απλως μετεφερες λαθος τα χιλιοστα των σωματων ψεκασμου...μου ειναι αδιανοητο να σκεφτω οτι επισιμο cd τα εχει λαθος...

παρε ενα παχυμετρο,μετρα και τα δυο και θα καταλαβεις τι εννοω...

επισης,αν ειχες μετρησει εστω και μια κεφαλη απο το καθε μπουσα θα εβλεπες την διαφορα ατην αρχικη διαμετρο εισαγωγης υπερ της παλιας...κατι που θα σου ελεγε πολλα και για τα σωματα ψεκασμου...

ειναι προφανες οτι δεν κανετε οτι εγω,αλλιως θα βλεπατε τις διαφορες που λεω και θα φτιαχνατε αναλογως...

σαφεστατα και ρυθμιζουν μεταξυ τους οι πεταλουδες....δεν τις ρυθμιζετε στο εξουσιοδοτημενο? μαλλον δεν σας εχουν κανει ακομη σεμιναριο για το sds tool...

αν και δεν ειναι υποχρεωτικο να αγοραστει...γινεται και με οποιοδηποτε καλο διαγνωστικο universal της αγορας...

ποια κλαπετα ρε συ? τι ειναι αυτα που λες?

τον ιδιο τετραπεταλουδο μηχανισμο οδηγουν οι ντιζες και στα δυο μηχανακια...

οι δευτερη τετραδα στο καινουριο οδηγειται απο σερβομηχανισμο και ειναι παντελως αχρηστη οταν βελτιωνεται το μηχανακι...αν εχεις προσβαση στο αγωνιστικο μανιουαλ της yoshimura θα δεις και το ανταλλακτικο που δινει για την καταργηση τους...

8 μπεκ...γεγονος που το εχω ηδη αναφερει......το αλλο γεγονος οτι τα δευτερευοντα ψεκαζουν ακριβως πανω στις δευτερες πεταλουδες το εχεις παρατηρησει? ξερεις τι ακριβως σημαινει αυτο?

τεσπα...μπορω να γραψω απειρα ακομη αλλα νομιζω οτι πολυ το κουρασαμε...

καλα χριστουγεννα και σε σενα και καλη επιτυχια στους αγωνες...

τελευταιο ποστ μου σε αυτο το θεμα...

η καστερ ναι...ειναι 23.25 στο νεο...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ...αμαν πια...σου πα και πριν...μην μπλεκεις μπροστινα και ψαλιδια...αναφερομουν στην καστερ εχοντας παντα κατα νου τον σκελετο...

η γωνια του λαιμου και των δυο σκελετων ειναι ολοιδια...αν δηλαδη βαλεις του παλιου τον σκελετο στο καινουριο ,με μπροστινο και ψαλιδι του καινουριου η καστερ θα ειναι του καινουριου...και τ'αναπαλλιν...

την διαφορα της σχεδον μιας μοιρας στο μπουσα ΔΕΝ την καταλαβαινεις μεταξυ των δυο...λιγο πιο προφορτισμενο να ειναι το πισω ελατηριο και αλλαξε αυτοματως η καστερ...

μετρα μια φορα την καστερ στο μηχανακι σου και θα καταλαβεις τι εννοω...

το δικο μου εχει καστερ 22.80 μετρημενη με τις αλλαγες που εχω κανει και δεν χρειαζεται να το βαλω σε πιστα για να καταλαβω αν εχω κανει καλα η οχι...αλλωστε η χρηση του ειναι καθαρα δρομισια...

τα 24mm δεν τα εδωσα στην αναρτηση αλλα στην ουρα...αλλαξα τον μοχλισμο της αναρτησης ξεροντας την αναλογια της με το υψος του πισω μερους...

ο μαεστρος σου ειπε οτι κατεβαζοντας μονο το εμπρος μερος,οτι αλλαζεις-χαμηλωνεις το κεντρο βαρους της μοτο σου με οτι αυτο συνεπαγεται? ξερεις τι ακριβως συμβαινει με καθε αλλαγη που κανεις στο υψος και προφορτισεις-αποσβεσεις?

εγω ξερω πολυ καλα...

θελω να πιστευω οτι απλως μετεφερες λαθος τα χιλιοστα των σωματων ψεκασμου...μου ειναι αδιανοητο να σκεφτω οτι επισιμο cd τα εχει λαθος...

παρε ενα παχυμετρο,μετρα και τα δυο και θα καταλαβεις τι εννοω...

επισης,αν ειχες μετρησει εστω και μια κεφαλη απο το καθε μπουσα θα εβλεπες την διαφορα ατην αρχικη διαμετρο εισαγωγης υπερ της παλιας...κατι που θα σου ελεγε πολλα και για τα σωματα ψεκασμου...

ειναι προφανες οτι δεν κανετε οτι εγω,αλλιως θα βλεπατε τις διαφορες που λεω και θα φτιαχνατε αναλογως...

σαφεστατα και ρυθμιζουν μεταξυ τους οι πεταλουδες....δεν τις ρυθμιζετε στο εξουσιοδοτημενο? μαλλον δεν σας εχουν κανει ακομη σεμιναριο για το sds tool...

αν και δεν ειναι υποχρεωτικο να αγοραστει...γινεται και με οποιοδηποτε καλο διαγνωστικο universal της αγορας...

ποια κλαπετα ρε συ? τι ειναι αυτα που λες?

τον ιδιο τετραπεταλουδο μηχανισμο οδηγουν οι ντιζες και στα δυο μηχανακια...

οι δευτερη τετραδα στο καινουριο οδηγειται απο σερβομηχανισμο και ειναι παντελως αχρηστη οταν βελτιωνεται το μηχανακι...αν εχεις προσβαση στο αγωνιστικο μανιουαλ της yoshimura θα δεις και το ανταλλακτικο που δινει για την καταργηση τους...

8 μπεκ...γεγονος που το εχω ηδη αναφερει......το αλλο γεγονος οτι τα δευτερευοντα ψεκαζουν ακριβως πανω στις δευτερες πεταλουδες το εχεις παρατηρησει? ξερεις τι ακριβως σημαινει αυτο?

τεσπα...μπορω να γραψω απειρα ακομη αλλα νομιζω οτι πολυ το κουρασαμε...

καλα χριστουγεννα και σε σενα και καλη επιτυχια στους αγωνες...
    Και σε μενα τελευταιο ποστ γιατι δε παλευεσαι με τιποτα

Το εμπρος μερος εδω τουλαχιστον το λεμε πιρουνι και οχι ψαλιδι που ειναι το πισω
    τι να το κανω λοιπον αν ειναι να αφησω μονο το κουφαρι σε ενα μηχανακι
    αν είναι ετσι θα μπορω να το μετατρεψω ακομα και σε τσοπερ με κροσια που λες κι εσυ
    αμ το άλλο που το βαζεις που εχει διαφορετικο υλικο και είναι λογικο γιατι του εχουν δωσει σε αλλα σημεια ελαστικοτητα και σε αλλα οχι η μηπως το εχεις περασει και αυτό απο αχτινες Χ

Τωρα που το σηκωσες απο ουρα δεν εχεις κανενα προβλημα αλλα με τα μοχλικα εκει δε ξερω τι εχεις κανει γιατι και αυτα αναλογα το μηκος παιζουν μεγαλη σημασια κι αυτό φαινεται μονο σε πιστα με αντιπαλο το χρονο και όχι στο δρομο

Τωρα το οτι ξερεις πολυ καλα να ρυθμιζεις αναρτησεις τι να πω μπραβο σου

Τα χιλιοστα των ψεκασμων δεν τα εχω μετρησει ακομα γιατι δεν υπαρχει λογος προς στιγμης αλλα θα προσπαθησω να τα βαλω οπως ακριβος τα εχει και το CD για να δεις οτι τουλαχιστον δεν εχω κανει λαθος εγω

Οι πεταλουδες δεν ρυθμιζονται οπως το παλιο ( στα δυο ακριανα σωματα αν κοιταξεις μεταξυ τους δεν εχουν βιδακια οπως τα παλια ) αλλα δε σου λεω το τροπο που τα ρυθμιζουμε το κ@λ@ σου να χτυπας και το sds tool σαφως και το εχουμε τρακοσιες αναβαθμισεις του εχουμε κανει ως τωρα

Καταρχην το παλιο ειναι τετραπεταλουδο με ενα κλαπετο στο φιλτροκουτι και το καινουργιο οχταπεταλουδο με χωρις κλαπετο
    τωρα σε αγωνιστικη μορφη σαφως και βγαζεις τις πανω πεταλουδες αλλα μετα απο αυτο ο κινητηρας παυει πια να ειναι το ιδιο ελαστικος εως προς στο χειρισμο του και στο αποτομα ανοιγμα του γκαζιου δεν ειναι πια το ιδιο τοσο φιλικος οσο ηταν πριν περα αυτου μετα οι τρεις χαρτες που εχει πανε περιπατο

Σε ενα όμως θα συμφωνησω μαζι σου ο καθενας μας μπωρει να γραψει απειρα πραγματα το θεμα είναι τι είναι σωστο και τι λαθος αλλα οπως λες και εσυ πολυ το κουρασαμε...

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

τι να το κανω λοιπον αν ειναι να αφησω μονο το κουφαρι σε ενα μηχανακι
    αν είναι ετσι θα μπορω να το μετατρεψω ακομα και σε τσοπερ με κροσια που λες κι εσυ

Kαι μια που μιλαμε για τσοπερ να ενα Κ7 :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imgp2742.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	149519

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μπλα μπλα μπλα ο ενας.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    μπλα μπλα μπλα ο αλλος.....

και μια αντιπαραθεση της προκοπης δεν εχουμε δει!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ...ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και μια αντιπαραθεση της προκοπης δεν εχουμε δει!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑΣ...ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ???

AAA μπα κουλαδια ειμαστε δεν κανουμε εμεις τετοιες καγκουριες

παρα μονο για :a16: :a16: :rotflmao:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Δε με λέτε και οι δύο ........... αν στο Gen 1 μου αλλάξω τα εκ μητρός του τακάκια και βάλω Carbon Lorraine SBK 5 ομπρόϊς και δεν θυμάμαι τον τύπο πίσω ............... θα σταματήσει να κάνει ως χοιρίδιο επί του σφαγέος την τράπεζαν, ή μπα ;;;

Και που 'στε ..................... σας έχω μια δευτέρα !!!

............. και πέμπτη και παρασκευή και σαββάτο !!! ...................

.............. την κυριακή ...................... ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κορυφαια τα τακακια που αναφερεις αλλα το προβλημα σου δεν ειναι εκει...το τριξιμο που ακους οφειλεται σε κραδασμους...υψισυχνους...

η λυση ειναι απλη και ειναι η εξης...βγαζεις τα τακακια και βαζεις στην ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ ελαχιστο γρασσο χαλκου η λιθιου...το ιδιο κανεις και στα εμβολα και τελος σκουξιματων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    κορυφαια τα τακακια που αναφερεις αλλα το προβλημα σου δεν ειναι εκει...το τριξιμο που ακους οφειλεται σε κραδασμους...υψισυχνους...

η λυση ειναι απλη και ειναι η εξης...βγαζεις τα τακακια και βαζεις στην ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ ελαχιστο γρασσο χαλκου η λιθιου...το ιδιο κανεις και στα εμβολα και τελος σκουξιματων...

Σιγουρα?

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Σιγουρα?

Μήτσο ............. μπερδεύεις το ............. λιθίου με το .......... ηλιθίου !!!
    Το οποίο σαφώς μπαίνει στην μπροστινή πλευρά και στη δισκόπλακα επίσης !!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Shoei XR1000 vs Raid II
    από Alki_Viades στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2009, 07:06
  2. νεα εξατμιση yoshimura για HAYABUSA GEN II
    από reinmeister στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2009, 00:40
  3. ecu flashing για busa gen 1