Αν εχω καταλάβει καλά για πιο σημείο λένε... Οποιος απ τους δύο κ αν πέρασε με κόκκινο, ο άλλος δεν θα μπορούσε να τον δει, ωστε να κόψει, γιατί έχει μια στάση τραμ που κόβει πλήρως την ορατότητα![]()
Αν εχω καταλάβει καλά για πιο σημείο λένε... Οποιος απ τους δύο κ αν πέρασε με κόκκινο, ο άλλος δεν θα μπορούσε να τον δει, ωστε να κόψει, γιατί έχει μια στάση τραμ που κόβει πλήρως την ορατότητα![]()
...
Ακριβώς! Και πίστεψε με το περνάνε πολύ συχνά με κόκκινο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
![]()
Ιδιαίτερα τέτοιες ώρες. Σου λέει, ποιός θα έρχετε στις 4 το πρωί; Να όμως....Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Ακριβώς! Και πίστεψε με το περνάνε πολύ συχνά με κόκκινο...![]()
2004 R1 red-black
ΠράγματιΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε σεις...
Η Ξενοφώντος δεν είναι κάθοδος;(απο Αμαλίας προς Βουλής)
Η Αμαλίας εκεί (προς Συγγρού) είναι στην ουσία λεωφορειόδρομος.
Κρίμα το παληκάρι...
![]()
Στο συγκεκριμένο σημείο έχει σχετικά καλή ορατότητα, καλύτερη δηλαδή απο το να ήταν ένα στενό.
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Και εμένα ύποπτο μου φαίνεται ο κουτάκιας να ανέβηκε την ξενοφώντος(αφού είναι κάθοδος) και να έγινε η σύγκρουση στην Αμαλίας ενώ το παληκάρι κατευθυνόταν προς Συγγρού. Υπο αυτές τις συνθήκες ο κουτάκιας είναι καραπαράνομος και δέν έπρεπε να αφεθεί άν έγινε όντως έτσι.
Τέλοσπάντων, δυστυχώς άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε και αυτό έχει σημασία.![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com