Η κορη μου λεει οτι μοιαζει με σχολικο!!!!!!!!!!!
Βεβαια ειναι και το ταξι μια αποψη!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ιδιο και εγω φιλε,εδω και 30 χρονια,παλιοσ monsteras του 82!μοναχα λ α ρ ι σ α !!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΗ!:rotflmao:
![]()
ΑΕΛ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!
:a19:
για προσθέσω ότι κίτρινο είναι το χρώμα που άνθρωπος διακρίνει γρηγορότερα και ευκολότερα...
αυτό για όσους κοιτάν και άλλα πράγματα σε ένα μηχανάκι..
![]()
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Ετσι ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
ΠΑΟΚτσής mode on
ρε φιλαράκι ναουμ....
εδώ εμείς έχουμε κόψει τη μουστάρδα και τη πορτοκαλάδα...και θα πάρουμε κιτρινο V-Strom?
ΠΑΟΚτσής mode of
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Πολύ ωραίο το κίτρινομαυρο στρώμα.
Ταμάμ και ένα αυτοκολητάκι, της Original.
Στάνταρ θα το χτύπαγα.
![]()
![]()
Κατα την γνώμη μου ένα μαύρο κάλυμα ντεποζίτου θα του πάει πάρα πολύ...
Αχ ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει το κιτρινάκι... σε μια κρίση "κλασικισμού" επέλεξα το μαύρο...
Θεωρώ οτι είναι απο τα πιο πετυχημένα χρώματα για το στρώμα...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ευχες σας. Σας ευχομαι επισης καλα χιλιομετρα.
υ.γ.τον συνδιασμο με μαυρο καλυμα για το τεποζιτο τον εχω σκεφτει και εγω και μαλλον θα τον πραγματοποιησω στο αμεσο μελλον
εγω θα σου προτεινα το παρακατω που το δινει η suzuki αγγλιας και δε μαυριζεις ολο το τεποζιτοΑρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ευχες σας. Σας ευχομαι επισης καλα χιλιομετρα.
υ.γ.τον συνδιασμο με μαυρο καλυμα για το τεποζιτο τον εχω σκεφτει και εγω και μαλλον θα τον πραγματοποιησω στο αμεσο μελλον
![]()
μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS
Φιλε painteraki τι ακριβως ειναι αυτο ειναι αυτο και απο που μπορω να το προμηθευτω στην ελλαδα?
Πιστεω παντως πως το οπτικο αποτελεσμα θα ηταν καλυτερο με ενα bagster
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
Φιλε painteraki τι ακριβως ειναι αυτο ειναι αυτο και απο που μπορω να το προμηθευτω στην ελλαδα?
Συν το οτι μπορείς να κουμπώσεις και το tank bag
Βέβαια το Αγγλικό κάλυμα είναι πιο ασυνήθιστο... αλλά τι σε νοιάζει το κίτρινο στρώμ είναι ασυνηθιστό ολόκληρο![]()
![]()
απο ελλαδα δε ξερω που μπορεις να το βρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
σαν καλυμα το bagster λογικα ειναι καλυτερο αλλα σε ανοιχτοχρωμα μηχανακια πιστευω οτι καλυτερο ειναι αυτο γιατι δε χανετε το χρωμα.
μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS