έτοιμη?
για φασαρια + αντιπαραθεση?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσωπικά καπου λεει οτι καπου παει ανετα με 160 ...... ανετα τα φτάνει αλλα αν παρουν κ ξεβιδώνουν οι βιδες δεν θα προλαβαίνεις να βιδώνεις.
καλημερα
έτοιμη?
για φασαρια + αντιπαραθεση?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσωπικά καπου λεει οτι καπου παει ανετα με 160 ...... ανετα τα φτάνει αλλα αν παρουν κ ξεβιδώνουν οι βιδες δεν θα προλαβαίνεις να βιδώνεις.
καλημερα
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Aυτό δεν ήταν συγκριτικό τεστ,το μνημόσυνο της HONDA ήταν. Όποιος είναι αλεργικός στο λιβάνι να μην παρει το τεύχος.Κανονικα θα έπρεπε να δίνουν και δώρο τσουρεκάκι (μνημοσύνου)για το συγχώριο...
πολύ ΜΟΤΟ διαβάζεις ...![]()
όταν είδα το εξώφυλλο νόμιζα οτι έχω παραισθήσεις .![]()
που ρε παιδια 5.90 ευρο......? απαπαπα δεν το ξανακανωωωωωω....
για πείτε ρε παιδιά, τι γράφει το άρθρο με λίγα λόγια...
για ποιο μηχανάκι τα λέει αυτά ;;; για την Άφρικα ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
...προσωπικά καπου λεει οτι καπου παει ανετα με 160 ...... ανετα τα φτάνει αλλα αν παρουν κ ξεβιδώνουν οι βιδες δεν θα προλαβαίνεις να βιδώνεις.
....![]()
εγώ ειλικρινά απορώ για τον λόγο ύπαρξης τέτοιου άρθρου ρε παιδιά ... είναι τελείως ασύγκριτα τα μηχανάκια μεταξύ τους ....
:wacko:
πριν ενα χρόνο ειχα μια κουβέντα με ενα φιλο για το θεμα που λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
για ποιο μηχανάκι τα λέει αυτά ;;; για την Άφρικα ;;![]()
εγώ ειλικρινά απορώ για τον λόγο ύπαρξης τέτοιου άρθρου ρε παιδιά ... είναι τελείως ασύγκριτα τα μηχανάκια μεταξύ τους ....
:wacko:
και η απαντηση ειναι οτι ολα συγκρίνονται γιαυτο υπαρχει κ ενα κοστος,,,, 10,000 το ενα 4,000 το αλλο......
αυτο κανει στο τεστ συγκρίνει τιμη με απόδοση αλλα κ αν η μηχανές αλλάξανε προς το καλό.
τελος παντων το αφρικα συνεχίζει κ ρίχνει φολες τι το ψάχνεται εε?
ελα ρε λιγο αντιπαράθεση ρεεε?
χχχμμμμμ.......
Για σκεφτείτε λίγο πόσο έκανε καινούριο το Africa....
Τι να συγκρίνεις? Τα άλογα? Το πλαίσιο? Τα φρένα..?
Είναι σα να συγκρίνουμε Amiga με 4πήρυνο επεξεργαστή...
Δεν υπάρχει λογική σε τέτοια σύγκριση. Αν είναι έτσι πας και παίρνεις & ένα XT με 2000 και τα κάνεις όλα....
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για σκεφτείτε λίγο πόσο έκανε καινούριο το Africa....
Τι να συγκρίνεις? Τα άλογα? Το πλαίσιο? Τα φρένα..?
Είναι σα να συγκρίνουμε Amiga με 4πήρυνο επεξεργαστή...
Δεν υπάρχει λογική σε τέτοια σύγκριση. Αν είναι έτσι πας και παίρνεις & ένα XT με 2000 και τα κάνεις όλα....
![]()
Δεν συγκρίνονται τα μηχανάκια έχω οδηγήσει και το 950 και το Βαρκαδέρο (το λάτρεψε η γυναίκα μου πάντως) και το 955i - μόνο το Gs δεν έχω κάνει μεγάλη βόλτα - και έχω Africa...
Δεν παίζουν μαζί αυτά τα μηχανάκια ... η Άφρικα είναι πλέον δεκαπέντε ετών μηχανή σε πλαίσιο αναρτήσεις φρένα, και το μοτέρ σχεδιαστικά είκοσι και βάλε ...
Σε οποιοδήποτε δρόμο αν είμαι με την Africa έχω πιει τσαγάκι από ΚΤΜ , GS και τα ρέστα ....
Ντάξει είπαμε αξιόπιστο είναι γερό είναι φτηνή (σχετικά) συντήρηση έχει αλλά μην τα ισιώνουμε και όλα πλέον ρε παιδιά ...
αν το ζήτημα είναι η σχέση απόδοσης - κόστους πάω και χτυπάω ένα Tenere του 89 και του κοτσάρω ένα καλό μπροστινό και μια ανάρτηση και το παίζω άρχοντας ...
![]()
αλλα γιατι πιστεύω οτι αμα τα συγκρίνουμε σε 10 χρονια τα αλλα θα έχουν γηνει χαρχαλια.....κ οπως λεει στο περιοδικό οτι το 10 χρονια παλιο αφρικα με 80 000 χλμ γυαλίζει σαν καινούριο....
αλλα οπως κ να το κανουμε δεν συγκρηνονται,,,,, αλλα εγω ειμαι ευχαρηστημενως με το αφρικα και δεν το αλλαζω αν δεν βρω ενα κτμ κι 990 με 6000 e....:smilea:
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,:a07: :a07: :a07: :a07: :a
ΜΩΡΟ ΜΟΥ,
ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,![]()
![]()
:
ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,![]()
![]()
:
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Μήπως είσαι άτριχος;Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,:a07: :a07: :a07: :a07: :a
ΜΩΡΟ ΜΟΥ,
ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,![]()
![]()
:
ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,![]()
![]()
:
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Να ψωνισεις απο εκει που ψωνιζε και ο σεριανοπουλος ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ(αυτοι ειναι ατριχοι) στην ΚΟΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Μήπως είσαι άτριχος;![]()
![]()
Εδω ειμαστε ολοι τριχωτοι και ΣΤΡΕΙΤ!!!!!!!!!!!:hypnotize![]()
:rotflmao:
γιατί έχεις αφρικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
αλλα γιατι πιστεύω οτι αμα τα συγκρίνουμε σε 10 χρονια τα αλλα θα έχουν γηνει χαρχαλια.....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατί έχεις αφρικα...![]()
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣ![]()
![]()
![]()