δεν μ'αρεσει τοσο οσο το παλιο....![]()
οταν γινω 40+..παιζει πολυ εν τετοιο ή ενα XJr1300..
![]()
![]()
![]()
δεν μ'αρεσει τοσο οσο το παλιο....![]()
οταν γινω 40+..παιζει πολυ εν τετοιο ή ενα XJr1300..
![]()
![]()
![]()
Και γαμ@ τα εργαλεια ειναι. Αυτες ειναι μηχανες.
Ολα τα αλλα που εχουμε συνηθησει, ειναι μελατα μηχανακια.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έγραψε κανένας ότι είναι τεράστιο ούτε ότι δεν οδηγιέται...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ρε μάγκες ...μήπως τα παραλέτε?
Ούτε τόσο 'ΤΕΡΑΣΤΙΟ' είναι, ούτε καν δυσκολοοδήγτο....
Και αν εγώ έγραψα ότι τα υπόλοιπα δίπλα του μοιάζουν με ποδηλατάκια, δεν εννοούσα ως προς το μέγεθος παρά για αυτό που αποπνέει...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
lime green Ομως
+1
![]()
Εκπληκτικός χρωματισμός...
@ Το μηχανάκι στα 225 κιλά είναι όντως βαρύ...στο δρόμο πάντως τα κιλά αυτά "κρύβονται" και αυτο είναι επιτυχία της Κawasaki.
Noμίζω πως είναι απο τις ελάχιστες συγχρονες μοτοσυκλετες με εξασφαλισμένη περίοπτη θέση στο Ace Cafe!
![]()
ρε βλαμμένοι, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να πουλήσω το gsx, και σεις βάζετε τέτοιες φωτογραφίες ???
τι θέλετε δλδ, να το φτιάξω όλο απο την αρχή, να του κοτσάρω και τη σφυρίχτρα στην εξάτμιση, να τρέχετε να με βγάλετε απο τη φυλακή?![]()
Να του βαλεις και κοτσαδόρο να τραβάς κανα τρείλερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε βλαμμένοι, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να πουλήσω το gsx, και σεις βάζετε τέτοιες φωτογραφίες ???
τι θέλετε δλδ, να το φτιάξω όλο απο την αρχή, να του κοτσάρω και τη σφυρίχτρα στην εξάτμιση, να τρέχετε να με βγάλετε απο τη φυλακή?![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
το ψαλιδι παντα μου εκανε κατι...(καλο)...οντως πανεμορφο μηχανακι...
υ.γ. παπ...
κεφαλη gsxr 1100 fcr 41 1585 cc 18 κιλα ροπη και 200 κατω για πλακα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
τωρα μιλας βρωμικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το ψαλιδι παντα μου εκανε κατι...(καλο)...οντως πανεμορφο μηχανακι...
υ.γ. παπ...
κεφαλη gsxr 1100 fcr 41 1585 cc 18 κιλα ροπη και 200 κατω για πλακα...![]()
![]()
παρεα με τον Αραβαντινο τον βλεπω τον αλλον...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
![]()