ειναι καφροι ρπμ!!![]()
περιμενω πως και πως το σκηνικο με το τσιγαρο ... να μου τυχει και σ εμενα
η ωρα σου πλησιαζει ηλιθιε οδηγε ...ερχεται ...![]()
:smilea:
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Χα!
Και που'στε ακόμα...από το 2010 που θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους να δείτε τι θα γίνει...θα φεύγουν όλοι χαρμανιασμένοι από την δουλειά/βραδυνή έξοδο/κλπ και που θα καπνίσουν?Στο τουτού τους!! Δεκάδες θα φεύγουν οι γόπες από τα αυτοκίνητα (μαζί με τον καπνό που θα βγαίνει από τα παράθυρα του κινητού τεκέ)
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης πριν χρόνια γυρνώντας από ταξίδι είμαι στο φανάρι δίπλα σε ένα αυτοκίνητο και γυρνάει ο τύπος και μου αφήνει μια ροχάλα στο πόδι. Τον κοιτάω με κοιτάει τρομαγμένος. Φεύγω με τη γυναίκα μου να τα έχει πάρει και εγώ να προσπαθώ να καταλάβω με ποιά λογική το έκανε. Ελπίζω να μην το ξαναεπαναλάβει.
Μια άλλη φορά πριν 15 χρόνια πετάω τη στάχτη μου από το παράθυρο στην Πέυκη κατηφορίζοντας για Λ.Ηρακλείου. Και έρχεται ένας μεσήλικας με ένα ΜΖ δίπλα και μου λέει ευγενικά : "Συγνώμη παλικάρι μου αν μπορείς μην πετάς τη στάχτη σου έξω διότι μου έρχεται στα μάτια." Ηταν να ανοίξει η γή να με καταπιεί με τη μαλακία που ασυναίσθητα έκανα.
να πω και εγω κατι πανω στο θεμα ασχετο (!??!?)
ποιο ωραιοι ειναι και κατι δικοι μας με flip-up κρανη που φουμαρουνε πανω στο μηχανακι μονιμως.....
.....και πετανε τη γοπα στο απο πισω μηχανακι !!
καλα για τους γκιοζηδες με τα αυτικινητα δεν εχω να συμπληρωσω κατι,με καλυψατε πληρως.
ΤΙΓΚΑ ΤΑΠΑ ΤΕΖΑ
Nόμιζα ότι θαλεγες πως σου πάτησε και το πόδι. Μου έτυχε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κατάλαβα πολλά, του χτύπησα το τζάμι, το κατέβασε και του ζήτησα να κάνει λίγο μπροστα γιατί μου πατά το δεξί πόδι... Τυχερός είμουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Καλέ αυτό δεν είναι τίποτα! Σταματημένος δίπλα από αμάξι, δίπλα στον οδηγό, με πατημένο το δεξί πόδι κάτω για να μπορέσεις να βάλεις ταχύτητα, και ο τύπος να σε κοιτάει, να γυρίζει να μιλήσει με τον συνοδηγό και μετά από λίγο να σου πετάει το αναμμένο, μισοτελειωμένο τσιγάρο στο πόδι!!!!!
Και εσύ να κοιτάς σαν χαζός, σα να μην υπάρχεις ένα πράμα!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για τα τσιγάρα, ευτυχώς στην επαρχία δεν συμβαίνει συχνά.
Είναι θέμα σεβασμού προς το συνάνθρωπο, σε όλους τους τομείς, μην με ρωτάτε από που ξεκινάει...
Roinidis
Μπα νομίζω έχει χαλάσει προ πολού στην εκκίνηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από roin1des μην με ρωτάτε από που ξεκινάει... [/B]![]()
2004 R1 red-black