Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Με παίρνει ή αργά το σκέφτηκα;

Με παίρνει ή αργά το σκέφτηκα;

Χαιρετώ όλους τους εντουραδες και κροσάδες. Τις τελευταίες εβδομάδες κάτι με έπιασε και θέλω να ασχοληθώ με το χώμα,αλλά εχω κάποιες αμφιβολίες γιατί δεν εχω κάποια προηγούμενη ενασχόληση με το άθλημα και όσους γνωρίζω ασχολούνται με αυτό από μικρη ηλικία. Είμαι σχεδόν 22 και με έχει πιάσει υπαρξιακό(βασικα κάτι άσχετοι με βάλανε σε σκέψεις)ότι είμαι ολίγον μεγάλος για κάτι τέτοιο.:@ Για πείτε κι εσείς κάτι ρε παιδιά γιατί ψηνομαι άσχημα για τέτοια φάση.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Go for it!!!

Ψηθηκα για ktm exc 200 η κανα wr200(μόνο για χώμα το θέλω),εχω καβάληση crm και wr αλλά μόνο για λίγο κι αυτό σε άσφαλτο,τώρα στο χώμα τι γίνεται δεν εχω ιδέα κι εκεί είναι που τρεναρω.

Καλημερα φιλε μου και καλως ηρθες στην παρεα.Εγω μπηκα στα χωματινα τεραιν 34 χρονων οποτε να μην ακουω αηδιες .Το 200αρι ΚΤΜ ειναι αριστη επιλογη για να ξεκινησεις αλλα και για να συνεχισεις.....Μην ξεχασεις να υπολογισεις και τον εξοπλισμο (κρανος ,μποτες κλπ)στον προυπολογισμο σου....Καλες βολτες αλλα στο βουνο ποτε μονος παντα με παρεα......

original Mελος Το avatar του/της nic mor

Re: Με παίρνει ή αργά το σκέφτηκα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
    Χαιρετώ όλους τους εντουραδες και κροσάδες. Τις τελευταίες εβδομάδες κάτι με έπιασε και θέλω να ασχοληθώ με το χώμα,αλλά εχω κάποιες αμφιβολίες γιατί δεν εχω κάποια προηγούμενη ενασχόληση με το άθλημα και όσους γνωρίζω ασχολούνται με αυτό από μικρη ηλικία. Είμαι σχεδόν 22 και με έχει πιάσει υπαρξιακό(βασικα κάτι άσχετοι με βάλανε σε σκέψεις)ότι είμαι ολίγον μεγάλος για κάτι τέτοιο.:@ Για πείτε κι εσείς κάτι ρε παιδιά γιατί ψηνομαι άσχημα για τέτοια φάση.

θα μας τρελανεις ρε φιλαρακι
    22 χρονων και γερασες

ξεκινα με τα 1000!!

εδω εγω στα 26 και ψαχνω πορους για εντουροκατασταση!!
    παω με το στρωμα αλλα για πολυ light καταστασεις εως μετριες!!
    και εχω ξετρελαθει!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Καλά όχι και γερασα, απλά άκουσα για άτομα που είναι μέσα σε αυτα από τα 15-16 τους και λέω τι παίζει εδώ πέρα,που παω να χωθώ ο άμοιρος. Ευτυχώς για παρηγοριά εχω έναν κολητο που κι αυτός κουλαδι είναι και θέλει να μπει χώμα μαζί με μένα. Σύνολο ο εξοπλισμός πόσο πάει πάνω κάτω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    προχωρα και ποσο μαλλον με το 200αρι!!!

ΑΣΤΕΡΙ!!!! Το ειχα!!!

Εγω ασχοληθηκα γυρω στα 29 πρωτη φορα με το χωμα και μαλιστα με Αφρικα!

Στη συνεχεια πηρα το ΚΤΜακι! στα 31-32!!!

Μη μασας! Θα γουσταρεις τρελα!!

Εξοπλισμο να υπολογιζεις γυρω στο 600-700 φουλ κομπλε για κατι καλό! (ισως να λεω και πολλα αλλα ο,τι πληρωνεις παιρνεις ως γνωστον!)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σύνολο ο εξοπλισμός πόσο πάει πάνω κάτω;

Αν αγοράσεις από online shops υπολόγισε :

Ένα ζευγάρι μπότες 100 euros
    Θώρακας 80 euros
    Κράνος - Μάσκα 100 euros
    Επιγωνατίδες (απλές) 20 euros
    Επιαγκωνίδες 20 euros

Με αυτά για αρχή είσαι καλυμένος. Στολή αργότερα (100 euros και αυτή).

Καλή αρχή & σύντομα!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εγώ είμαι μάλλον στριτάς αλλά ένα ξέρω οι μεγαλύτεροι εντουράδες μπόρεσαν να κάνουν το χόμπι τους σε μεγάλη ηλικία που να το αντέχει η τσέπη και ο χρόνος τους. Είσαι όσο φαίνεσαι κι όσο αισθάνεσαι. Όλα τα άλλα είναι αηδίες. Το νιώθεις; Το θέλεις; Αυτό αρκεί. Δε χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος, απλά όσο καλός θέλεις να γίνεις για 'σενα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Οπότε μαλακία είπα για την ηλικία! 600-700 ο εξοπλισμός και κανα 2000 το μηχανάκι αν δεν κάνω λάθος. Από φυσική κατάσταση τι απαιτήσεις έχει το σπορ;(1,84 70 κιλά, στεκα λέμε)

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    γύρω στα 500 κατά μέσο όρο
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Οπότε μαλακία είπα για την ηλικία! 600-700 ο εξοπλισμός και κανα 2000 το μηχανάκι αν δεν κάνω λάθος. Από φυσική κατάσταση τι απαιτήσεις έχει το σπορ;(1,84 70 κιλά, στεκα λέμε)
    Θα σου δώσω λίγα (ή και παραπάνω...) κιλά από μένα και δεν θα 'χεις κανένα πρόβλημα....

Πας καλά ρε ΝΕΟΣ ?

Μια χαρά είσαι....

ΣΗΜ:ΟΧΙ κράνος με 100?......

You BETA believe...

Νέο μέλος

μην το σκεφτεσαι καθολου εγω ειμαι 25 και ξεκινησα πριν 3 μηνες!!!!ημουνα στριτας κα εκανα στροφη 180 μοιρων και δεν το μετανιωσα καθολου!!!2000 ευρω πηρα 200 κτμ και 650 ευρω εξοπλισμο!!!οσο το κυνηγας τοσο πιο καλος θα γινεσαι....χωμα και παλι χωμα!!!οι δρομοι μας και οι οδηγοι μας ειναι υπουλοι για μηχανες....μακρια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    ποτε δεν ειναι αργα για τιποτα.εγω απ'το πουθενα πορωθηκα με μηχανες και εντουρο στα 28.μεχχρι τοτε ειχα καβαλησει 1 φορα μονο ενα 50αρι σκουτερ.ξεκινααααααααα!!!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

nai eisai megalos ean theleis na xtypiseis to pagosmio protathlima prepei na arxiseis apo ta 8 thn proponisi :rotflmao:

ena theleis na pareis meros sto panelinio kai malista me skopo thn diakrisi eisai mia xara, proponisi (me mixani kai xoris) poly xriazese kai anthropous gia na se kateythinoun - didaksoun texnikes klp

apo fysiki katastasi xriazese kai malista kalh, ase mas emas toy 30-40fevga na pigenoume kapnizontas kai me mpyrokilies, ean theleis na trexeis me aksioseis prepei na kaneis kai aerovia proponisi arketi. Ean aplo theleis na pigeneis voltes xomateines me thn parea sou ftanei mono h proponisi me to mixanaki.

opos kai na exei.... kales voltes

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2006, 09:29
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 15:03
  3. ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...
    από alfa156 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 164
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 11:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF