Θα δεις πολλα εδω μεσα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από marilaki
ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ ΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Ε...ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΜΕΙΝΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για την ακριβεια θα ξεχασεις οτι ξερεις ... :rotflmao:
Συγχαρητηρια παντως!![]()
Ειδικά από κάτι μέθυσους αλήτηδες........Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα δεις πολλα εδω μεσα ...![]()
Για την ακριβεια θα ξεχασεις οτι ξερεις ... :rotflmao:
:rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΕΣΤΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ...ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΗ!!!![]()
![]()
Με βαση τον τιτλο γιατι δεν διαβασα τις απαντησεις,,,,
Σύμφωνα με τον νεο τιμοκατάλογο της Honda (14/02/05):
CBR600F : 9.696
Thanks!
Παντως το πηρουνι χωρις ρυθμισεις με ανησυχει λιγο.
Θα δουμε...![]()
Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΡΩΤΑΣ...
ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ.
9696 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ.
Καλοταξιδο!!! Σου ευχομαι να κανεις πολλα πολλα ασφαλη και ομορφα χλμ.
Σε αυτο που λες εχεις δικιο αλλα δεν θελω να βρεθω στην θεση να ζητησω κατι παραπανω απο τη μηχανη και να μην το εχει ενω το ηξερα οταν την πηρα. Εχω μερικους μηνες ακομα να ψαξω γιατι θελω να το παρω περιπου το φθινοπωρο. θα το ψαξω λιγο ακομα. Δεν το εχω οδηγησει ποτε.
Πως σου εχει φανει εστω και μεσα σε 1-2 μηνες?
Εχεις βρει κατι που το περιμενες αλλιως?
Εχω κολλησει με αυτη τη μοτο εδω και καιρο. Ουτε απολυτο εργαλειο πιστας αλλα πιστευω η sport οδηγηση ερχεται οποτε κι αν τη ζητησεις. Και στο ταξιδι πρεπει να σε γεμιζει πολυ.
Συγνωμη αλλα επειδη ειμαι σε εκπαιδευση για τη δουλεια μακρια απ'το σπιτι μπαινω στο forum απο καφε και οχι πολυ συχνα.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ
Δεν το γνωριζα αυτο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από astaroth2
Καλοταξιδο!!! Σου ευχομαι να κανεις πολλα πολλα ασφαλη και ομορφα χλμ.
Σε αυτο που λες εχεις δικιο αλλα δεν θελω να βρεθω στην θεση να ζητησω κατι παραπανω απο τη μηχανη και να μην το εχει ενω το ηξερα οταν την πηρα. Εχω μερικους μηνες ακομα να ψαξω γιατι θελω να το παρω περιπου το φθινοπωρο. θα το ψαξω λιγο ακομα. Δεν το εχω οδηγησει ποτε.
Πως σου εχει φανει εστω και μεσα σε 1-2 μηνες?
Εχεις βρει κατι που το περιμενες αλλιως?
Εχω κολλησει με αυτη τη μοτο εδω και καιρο. Ουτε απολυτο εργαλειο πιστας αλλα πιστευω η sport οδηγηση ερχεται οποτε κι αν τη ζητησεις. Και στο ταξιδι πρεπει να σε γεμιζει πολυ.
Συγνωμη αλλα επειδη ειμαι σε εκπαιδευση για τη δουλεια μακρια απ'το σπιτι μπαινω στο forum απο καφε και οχι πολυ συχνα.
![]()
![]()
ΤΟ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ(FZ6 FAZER 2004).
KAMMIA ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.
KAMMIA ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ.(ΑΠΟ ΤΙΣ 9500 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ)
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΒΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΑΩ MUGELLO ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
τα δυο μηχανακια δεν μπορουν να συγκριθουν ως "καλυτερο και χειροτερο"Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.
ΤΟ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ(FZ6 FAZER 2004).
KAMMIA ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.
KAMMIA ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ.(ΑΠΟ ΤΙΣ 9500 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ)
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΒΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΑΩ MUGELLO ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
ισως "πιο καταληλο" για σενα
πρωτα πρωτα γιατι το δευετερο ειναι κοντα ενα εκατομυριο ακριβοτερο
4 μήνες έκλεισα.Μιααααα χαρά λέμε.Αυτά που ήθελα(ταξίδια,γρήγορες βόλτες) τα κάνει τ-έ-λ-ε-ι-α.Μόνο παράπονο η ανυπαρξία ρυθμίσεων,αλλά τελικά για τον δρόμο είναι μια χαρά,ακόμα και όταν πιέσεις.Άμα χρειαστώ πιο σκληρό μπροστινό λλάδια και ελατήρια μπροστά κα ιείμαι ο.κ!![]()
Πάντως όποιος είνα ινα πάρει νκαλύτερα του 2004 με τις ρυθμίσεις...έτσι για το γαμώτο!
![]()
Καλο ταξιδι Γιωργο!
Τυχερε...
Thanks παιδια,
Μαλλον θα προσπαθησω να βρω μεχρι 2004 μοντελο.
![]()
Αξίζει το κόπο να ψάξετε για 02-04 μοντέλα.
Μετά από καιρό αποφάσισα (με τη βοήθεια φίλου-γνώστη) να "σφίξω" λίγο τα πράγματα στις ρυθμίσεις bound-rebound.
Οι πρώτες βόλτες στα Μέγαρα ήταν σα να οδηγούσα ΑΛΛΗ μηχανή.
Σύντομα διαπίστωσα ότι όλο αυτό το καιρό έχανα όλο το "ζουμί".
![]()
Σε πρόσφατες βόλτες δε, είδα το F μου να κυνηγάει -και ενίοτε προσπερνάει- χωρίς μεγάλα άγχη τα 636 της παρέας και πραγματικά το χάρηκα.
Το F μπορεί να είναι το πιο αργό 600άρι της πιάτσας αλλά τι νοήμα έχουν τα απόλυτα νούμερα μπροστά στο στροφιλίκι του Αχλαδόκαμπου, της Επιδαύρου και φυσικά του Μεγάρου...
Άντε γειά μας
![]()
Το θεμα ειναι οτι και '03 μοντελο να βρεις καινουργιο, θα ειναι 2,5-3 χρονια στη βιτρινα. με οτι συνεπαγεται αυτο... (φθορα σε λαστιχα και αναρτησεις. Αλλα υγρα...)
:smilea:
Δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι το μηχανάκι μένοντας καιρό στη βιτρίνα.
Τα λάστιχα ψιλόκρατούν τη φρεσκάδα τους αν είναι σε μέρος σκιερό και με φυσιολογική θερμοκρασία (εντάξει, όχι παραπάνω από 1-1,5 χρόνο). Ενώ τα υγρά είναι μηδαμινά -σε κόστος- σκεφτόμενοι τι γλυτώνουμε παίρνοντας στοκαρισμένο μηχανάκι του 2003-04.
Όπως και αν έχει, η δυνατότητα ρύθμισης είναι ένα πολύ καλό "κερασάκι" που ανοίγει πόρτες για περισσότερη διασκέδαση (κυρίως στην πίστα, αλλά και στον δρόμο).
Υ.Γ.
Γύρισα σήμερα από Νεάπολη με τους κανίβαλλους και ακόμα δεν έχω καλμάρει. Θέλω να ξαναφύγω ΤΩΡΑ...
![]()