Σελίδα 82 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132182 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    και αφού πήγες σε αγώνα πόλο....γιατι πήρες λοστούς και σκάλες (!!) μαζί σου???

πες μας ότι είσαι κ μέντιουμ και περίμενες να προκληθείς απο τους παίκτες.....
    ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι;
    ουτε καν τα ρεπορταζ δεν εγραψαν αυτα που λες,
    λες να περναγαν σκαλες και λοστοι στο γηπεδο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε σηκω μια μερα απο τον καναπε και πηγαινε κανα γηπεδο να δεις πως μοιαζει τουλαχιστον.

τονισα πολλες φορες ( αλλα μαλλον διαβαζεις μονο αυτα που σε συμφερουν ) οτι ΔΕΝ μπλεχτηκαν ολοι στα επεισοδια....ΟΥΤΕ ΕΓΩ.
    εσυ παλι λες τα δικα σου.
    επισης οπως ειπαν και αλλοι εδω, και μαλιστα γαυροι...η ριζουπολη ηταν προμελετημενη...το σαββατιατικο οχι.
    τελος , ουτε τουβλα υπηρχαν...που ειδες μονο εσυ, ουτε σκαλες ουτε τιποτα. σιδερα που ξηλωθηκαν απο το γηπεδο, ναι.
    και δεν δικαιολογησα σε καμμια απαντηση μου τα οσα εγιναν.αλλοιμονο.
    ειπα μονο οτι δεν πηγαν με σκοπο να δημιουργησουν επεισοδια..αλλα προκληθηκαν.

οσο για τον σιχαμερο λαο του γαυρου, τσεκαρε πιο πισω σε παιχνιδια...τι εχουν κανει με εθνικο, βουλιαγμενη, πανιωνιο...και μετα ξανα μιλας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε τερενς...τωρα στην αθλητικη κυριακη...ο δικος σας...ο κωστης βρε...
    ειπε οτι ο τενκατε στα προηγουμενα παιχνιδια επαιξε......3-6-1

και εγω που νομιζα οτι δεν υπαρχει αυτο το συστημα ρε μαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εγώ το είπα ότι δεν υπάρχει ρε... λαθος άνθρωπο κραζεις....
    εννοώντας φυσικά ότι καμια σοβαρή ομαδα και σοβαρός προπονητης δεν παιζει τετοιος συστημα....

ειναι σαν να παιξεις το 4-2-4..
    καποτε το έπαιζε η Βραζιλια...οποιος το παιξει τωρα θα τον πουν γραφικο.....
    σαν συστήματα όλα υπάρχουν....στο γήπεδο είναι τι βγαίνει...

και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο έβγαινε όντως πιο πολύ 5-4-1
    τωρα στις αθλητικές εκπομπές που αποκαλούν το 4-4-2 με ρόμβο, 4-1-2-1-2 μπορείς να ακούσεις ότι θέλεις...

έτσι βάφτισαν και το 5-4-1 (στην περίπτωση ας πουμε του Αστέρα μάλλον ηταν 3-4-3) σε 3-6-1
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εγώ το είπα ότι δεν υπάρχει ρε... λαθος άνθρωπο κραζεις....
    εννοώντας φυσικά ότι καμια σοβαρή ομαδα και σοβαρός προπονητης δεν παιζει τετοιος συστημα....

kala egw me ton terens eixa antiparathesi gia auto..
    alla afou petaxtikes...akou ta kai esy
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι;
    ουτε καν τα ρεπορταζ δεν εγραψαν αυτα που λες,
    λες να περναγαν σκαλες και λοστοι στο γηπεδο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε σηκω μια μερα απο τον καναπε και πηγαινε κανα γηπεδο να δεις πως μοιαζει τουλαχιστον.

μα πόσο χαζός είσαι

γύρνα καμιά σελίδα πίσω...

¨". Ενας σιδηρολοστός, χτύπησε στο πόδι τον Ντόσκα, ο οποίος αρχικά φοβήθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα, ενώ άνοιξαν και κάποια παράθυρα κι άρχισε βροχή τούβλων!"

"Ο προπονητής των Πειραιωτών, Βαγγέλης Πάτερος δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και έκανε ράμματα ενώ ο Γιώργος Ντόσκας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μετά από χτύπημα με λοστό και εκφράζονται φόβοι για σπάσιμο. Διάφορα αντικείμενα, από μπουκάλια μέχρι…σκάλα (!), "

βούτα σε καμιά πισίνα να συνέλθεις...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

"ενώ άνοιξαν και κάποια παράθυρα κι άρχισε βροχή τούβλων!"

και γιατί δεν τα έκλειναν να μην μπαίνει η βροχή?

Υ.Γ. Αλήθεια υπάρχει καποιος φίλαθλος που πάει να δει ΠΟΛΟ και δεν πάει απλός να βρισει ή και κατι παραπάνω τον αντίπαλο ???

εξαιρούνται συγγενείς αθλητών και γυναικείες παρουσίες που πάνε για ευνόητους λόγους...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

kala egw me ton terens eixa antiparathesi gia auto..
    alla afou petaxtikes...akou ta kai esy
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    3-6-1 δεν παιζαμε παντως...που να χτυπατε τον κωλο σας κατω....

πιστευω οτι παιζαμε 1-2-2-3-1-1 με λύμπερο..

που στην άμυνα μετατρέπεται σε 5-4-1 και στην επίθεση σε 3-4-3...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

μα πόσο χαζός είσαι

γύρνα καμιά σελίδα πίσω...

¨". Ενας σιδηρολοστός, χτύπησε στο πόδι τον Ντόσκα, ο οποίος αρχικά φοβήθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα, ενώ άνοιξαν και κάποια παράθυρα κι άρχισε βροχή τούβλων!"

"Ο προπονητής των Πειραιωτών, Βαγγέλης Πάτερος δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και έκανε ράμματα ενώ ο Γιώργος Ντόσκας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μετά από χτύπημα με λοστό και εκφράζονται φόβοι για σπάσιμο. Διάφορα αντικείμενα, από μπουκάλια μέχρι…σκάλα (!), "

βούτα σε καμιά πισίνα να συνέλθεις...
    επιμενεις να θες να αποδειξεις οτι εισαι βλακας!!!

1) με το να βασιζεσαι σε ρεπορταζ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ σιγουρια οτι ειναι αληθη....
    2) με το να τα βαζεις σε παραθεση με καποιον που σου λεει τα γεγονοτα...απο μεσα.

με γεια σου

3-6-1 δεν παιζαμε παντως...που να χτυπατε τον κωλο σας κατω....

πιστευω οτι παιζαμε 1-2-2-3-1-1 με λύμπερο..

που στην άμυνα μετατρέπεται σε 5-4-1 και στην επίθεση σε 3-4-3...

απαντηση πρωτα στο πιο πανω ποστ...
    ΝΑΙ ΥΠΡΑΧΕΙ ΠΟΛΥΣ κοσμος που παει ΜΟΝΟ για να ΔΕΙ πολο....επειδη δεν παμε εμεις...δεν σημαινει οτι δενπαει κανενας.
    ειδικα φετος ξαναλεω

οσο για το συστημα...εγω νομιζω οτι τελικα παιζουμε 4-4-( ριζα του 4 :rotflmao: ) το οποιο στην αμυνα μετατρεπεται σε ρομβο, οταν εχουμε κατοχη μπαλας σε πολυγωνο, στην επιθεση ορθογωνιο παραλληλογραμο και οταν παμε φουλ επιθεση σε ισοσκελες τριγωνο

απαντηση πρωτα στο πιο πανω ποστ...
    ΝΑΙ ΥΠΡΑΧΕΙ ΠΟΛΥΣ κοσμος που παει ΜΟΝΟ για να ΔΕΙ πολο....επειδη δεν παμε εμεις...δεν σημαινει οτι δενπαει κανενας.
    ειδικα φετος ξαναλεω

δεν ειναι οτι δεν πάω εγώ...
    ειναι οτι δεν έχω ακουσει κανέναν να πηγαίνει ή τέλοσπαντων κάποιον που να εχει κάτσει σπιτι να παρακολουθήσει πόλο...
    είμαι σίγουρος οτι είναι τρομερό άθλημα να παίζεις αλλά το θεωρώ από τα πιο βαρετά να βλέπεις...

σίγουρα καποιοι θα πηγαίνουν για να δουν ...αλλά σε τέτοια παιχνίδια μάλλον ειναι 1 στους 100..

ας πούμε ποσο κόσμο μαζεύει ο Παναθηναικός στο πόλο σε οποιοδήποτε άλλο παιχνιδι?
    απλα από περιέργεια....
    να δω πόσους gay οπαδούς έχουμε.... :rotflmao:
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

δεν ειναι οτι δεν πάω εγώ...
    ειναι οτι δεν έχω ακουσει κανέναν να πηγαίνει ή τέλοσπαντων κάποιον που να εχει κάτσει σπιτι να παρακολουθήσει πόλο...
    είμαι σίγουρος οτι είναι τρομερό άθλημα να παίζεις αλλά το θεωρώ από τα πιο βαρετά να βλέπεις...

σίγουρα καποιοι θα πηγαίνουν για να δουν ...αλλά σε τέτοια παιχνίδια μάλλον ειναι 1 στους 100..

ας πούμε ποσο κόσμο μαζεύει ο Παναθηναικός στο πόλο σε οποιοδήποτε άλλο παιχνιδι?
    απλα από περιέργεια....
    να δω πόσους gay οπαδούς έχουμε.... :rotflmao:
    ρεεεεεεεεεε αυτο σου λεω μια ωρα
    μαζευει πολυ κοσμο
    ειδικα φετος που εχει γινει πολυ καλη προσπαθεια και η ομαδα εχει προοπτικες

ρεεεεεεεεεε αυτο σου λεω μια ωρα
    μαζευει πολυ κοσμο
    ειδικα φετος που εχει γινει πολυ καλη προσπαθεια και η ομαδα εχει προοπτικες
    πήξαμε στους πούστηδες ....

ναι ε?
    δεν το ήξερα φιλε και μου κάνει πραγματικά εντύπωση....
    γιατι γενικά εκτος απο φίλους Παναθηναικούς, ούτε κανένας γνωστός μου Ολυμπιακός δεν πάει στο πόλο , που παραδοσιακά είναι δυνατός ο Ολυμπιακός...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις λυστε μου μια απορια...

ο σφυρουλας του Υποκαταστηματος Θρακης - ΠΑΟ θα παραπεμφθει αραγε;

:a13:

εγω εχω αλλη απορια...

τα αεκακια που εχουν χαθει;;;;
    :rotflmao: :rotflmao:

εγω εχω αλλη απορια...

τα αεκακια που εχουν χαθει;;;;
    :rotflmao: :rotflmao:
    έγιναν βάτραχοι...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ρε τερενς...τωρα στην αθλητικη κυριακη...ο δικος σας...ο κωστης βρε...
    ειπε οτι ο τενκατε στα προηγουμενα παιχνιδια επαιξε......3-6-1

και εγω που νομιζα οτι δεν υπαρχει αυτο το συστημα ρε μαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EINAI THΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ..........

Μεγάλωσε μέ pro............. :rotflmao: :rotflmao:

Άν πάς πίσω,θά δείς τί είπα..........πόσα είναι τά άρχικά συστήματα καί πώς τά
    βαπτίζουν.............καί τά μετονομάζουν οί νεώτεροι μέ τίς παραλλαγές....ΔΗΘΕΝ...!!

Γιατί ή ΑΕΚ γιά παράδειγμα μέ Δώνη έπαιζε 4-3-2-1.......ή 4-2-1-2-1...ή 4-2-2-1-1...

ή 4-3-1-1-1.....ή 4-2-2-1-1......ή 4-3-2-1...........ή ...ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ.....!!!

Στά πλαίσια αύτά κάποιοι άνακάλυψαν καί τό 3-6-1...........πού όπως σού έγραψα

τό είδα σέ κάποιες όλλανδικές καί γερμανικές όμάδες κατά καιρούς....

ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ............ό Σπυρόπουλος καί ό Νίλσεν...........

ΧΑΦ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ......!!!!

Μή μού άλλάζεις τά λόγια..............ντροπή.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε