Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Υψηλή κατανάλωση σε Xt660 R

Το πιο πιθανο ειναι οτι λογο της χρησης που κανει ο billy βγαζει τετοια αυτονομια!Δεν δουλευει το μοτορι στην πολη,μονο σε ανοιχτου αυτοκινητοδρομους και το βασικο χωρις να του γα........την μανα!

πάντως αντίστοιχα θέματα με μεγάλες διακυμάνσεις στη κατανάλωση έχουν (και έχω) και οι κάτοχοι απρίλια πέγκασο strada/trail, που φοράει τον ίδιο κινητήρα. Έχω δει 240 στο χιλιομετρητή και είχε ακόμα βενζίνη μέσα, έχω μπει και ρεζέρβα μετά απο 160 χλμ, ΧΩΡΙΣ να αλλάζω κάτι στο τρόπο οδήγησης μου...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αγαπητοι συνφορουμητες, αυτο ισχυει για ολα τα βενζινοκινητα...
    Οταν το σκιζεις καιει περισοτερο και ας ειναι και παπι.
    Και φυσικα παιζουν ρολο και αλλα πραγματα οπως βαρος και ποιοτητα καυσιμου αλλα οχι παρα πολυ.
    Τωρα αν μου λεγατε οτι σας βγαζει αυτονομια γυρω στα 100 χλμ θα ελεγα οτι κατι αλλο τρεχει.
    Ομως τα νουμερα που διαβασα αν καταλαβα σωστα οτι μεχρι να αναψει το λαμπακι κανετε 160-180 χλμ που σημαινει οτι εχει αλλα 60-70 χλμ μεχρι να στεγνωσει ειναι οκ.

Α, στον Billy μη δινεται σημασια γιατι ειναι σπαγκοραμενος και στις κατηφορες το σβηνει και τσουλαει με το βαρος για να μην καιει βενζινη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εχει και γαντζο που τον πεταει και πιανεται στα φορτηγα στην Αττικη οδο και τον τραβανε τσαμπα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

:a5: :a5: :a19:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    BILLY ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ..??

Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
    BILLY ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ..??
    Να σου πω εγω και ας με θεωρησουνε κακο και ζηλιαρη...(αφου ειμαι γιατι να το κρυψουμε αλλωστε)
    Απο την ΚΤΜ της γειτονιας του.
    Εκει εχει πολλους και τους δινουνε σαν δωρο με την αγορα μιας καινουργιας μηχανης να τον εχει ο κατοχος για ωρα αναγκης.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Να σου πω εγω και ας με θεωρησουνε κακο και ζηλιαρη...(αφου ειμαι γιατι να το κρυψουμε αλλωστε)
    Απο την ΚΤΜ της γειτονιας του.
    Εκει εχει πολλους και τους δινουνε σαν δωρο με την αγορα μιας καινουργιας μηχανης να τον εχει ο κατοχος για ωρα αναγκης.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα-πλάκα, έχει το κεντρικό σέρβις της ΚΤΜ 100 μέτρα από το σπίτι μου, και περνώντας κάθε πρωί βλέπω τα πανύψηλα τέρατα και τους μηχανικούς να τα τεστάρουν σκίζοντας τα...

Ωραία φάση...

Μερικά μοντέλα έχουν και ενσωματομένο γάντζο από μαμά !!!

Στα Yamaha δεν υπάρχει, οπότε ο ΚΤΜ με βόλεψε μιά χαρά.
    Το κακό είναι ότι πρέπει να σβήνω μόνος μου τη μηχανή στις κατηφόρες, ενώ στα ΚΤΜ το σύστημα είναι αυτόματο.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Να πω και για το δικο μου το οποιο εχει σωστα ρυθμισμενο το tps και ελεγμενο με καυσαναναλυτη.Στα ταξιδια στην εθνικη με σταθερα 125-130χλμ μου αναβει καπου στα 190-210 η ρεζερβα και βενζινη βαζω αφου εχει γραψει 300χλμ.Μεσα στην πολη μου βγαζει 250-280χλμ.Σιγουρα παιζει ρολο ο καιρος,το κατα ποσο καθαρο ειναι το φιλτρο και ποσα χλμ εχει κανει το μπουζι.Βαζω παντα στο ιδιο βενζιναδικο και την οδηγηση μου μονο οικονομικη δε θα την ελεγα.Απο αλλαγες εχω εξατμισεις και το dna 2nd stage...

Ωραίος ρε φιλαράκι!

Σε όποιους έχω πει ότι το ΧΤ 300αρίζει με κοιτάνε λες και έπεσα από την Αφροδίτη...

XR
    XTR
    XJR

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

με κοιτάνε λες και έπεσα από την Αφροδίτη...
    Γιατι απο που επεσες???

Μα..................

Από τον Άρη, φυσικά !!

XR
    XTR
    XJR

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Καλημέρα και εμένα με κίνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, λίγο πόλη, λίγο εθνική κ επαρχιακό δίκτυο μου ανάβει το λαμπάκι κοντά στα 200 χλμ, από 190 έως 230 θα έλεγα. Εξαρτάται πως το πηγαίνεις πάντως, όταν το σκίζω βγάζει λιγότερα φυσικά. Η μέση κατανάλωση μου είναι γύρω στα 4,5-5,5 λιτρα/100 χλμ.

Angry

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα-πλάκα, έχει το κεντρικό σέρβις της ΚΤΜ 100 μέτρα από το σπίτι μου, και περνώντας κάθε πρωί βλέπω τα πανύψηλα τέρατα και τους μηχανικούς να τα τεστάρουν σκίζοντας τα...

Ωραία φάση...

Μερικά μοντέλα έχουν και ενσωματομένο γάντζο από μαμά !!!

Στα Yamaha δεν υπάρχει, οπότε ο ΚΤΜ με βόλεψε μιά χαρά.
    Το κακό είναι ότι πρέπει να σβήνω μόνος μου τη μηχανή στις κατηφόρες, ενώ στα ΚΤΜ το σύστημα είναι αυτόματο.
    Τελικά τα ktm τόσο σαράβαλα είναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
    Τελικά τα ktm τόσο σαράβαλα είναι?
    Εννοείται πως ΟΧΙ, δεν είναι καθόλου σαράβαλα.
    Είναι μηχανάκια με εξαιρετικές επιδόσεις, κορυφαία τεχνολογία αν και λιιιιιιιιγο επιρρεπή σε μικροβλάβες...

Αλλά και στα ΚΤΜ ισχύει ότι σε όλα τα μηχανάκια...

Το σκίζεις..... σε σκίζει...

Η σωστή (Εχμμμμμμ!!) χρήση και συντήρηση βοηθά μιά μηχανή να αντέξει πολλά χρόνια.

Πλακίτσα κάνουμε όπως πάντα!!

XR
    XTR
    XJR

Νέο μέλος
    Τελικά η κατανάλωση μετά απο πολλές φιλότιμες προσπάθειες γνωστού εξουσιοδοτημένου συνεργείου έπεσε λίγο. Απο τα 7,50 - 8,50 lt/100km έπεσε στα 7,00 - 7,50 lt/100km, δηλ μέχρι να γυρίσει ρεζέρβα κάνω 115 - 125 km.
    Μιλάμε για μέσα στη πόλη μόνο.
    Απ' ότι διαβάσω σε αυτό το forum υπάρχουν κι άλλοι με μεγάλη κατανάλωση:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
    Λέω να το δοκιμάσω με super αμόλυβδη να δώ θα κάνει.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καινούρια σέλα σε Xt660!!!
    από sokis8 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2016, 23:20
  2. Πρόβλημα με ρεζερβουάρ σε Xt660
    από alpo στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2007, 18:18
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 02:55