Κακό όνειρο ήτανε και πέρασε !!!![]()
![]()
![]()
Σιδερένια![]()
![]()
![]()
Μπραβο ρε Εφη,χαιρομαι που ειδα ποστ σου μετα απο τοσο καιρο!!Με το καλο ξανα "κοντα" μας!!Παντα με υγεια απο εδω και μπρος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Το κυριοτερο ολων ειναι οτι εισαι καλα ... απο εκει κ περα μην ανησυχεις για τιποτα ! Κοιτα να ακολουθησεις τις οδηγιες των γιατρων για σωστη αναρρωση και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους !Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Hola todos!
Ευχαριστώ για τις ευχές! .................................................................................................... ...................................................... Είναι τόσο σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου και στα δύσκολα...
![]()
www.fazerclub.gr
vroom VROOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Hola todos!
Ευχαριστώ για τις ευχές! Ευτυχώς φορούσα Arai Viper Gt. Έσκασα με το κεφάλι όμως, γι αυτό τόσο άσχημο το χτύπημα.
Δε θυμάμαι τίποτα από εντατική και πτώσεις αλλά έμαθα ότι δεν ήμουν υπόδειγμα λεξιλογίου και χειρονομιών προς τους γιατρούς που τόσο νοιάστηκαν. Ελπίζω να τους αποζημίωσα χτες που με είδαν όρθια (και ντυμένη ).
Βγήκα τη Δευτέρα από το νοσοκομείο αλλά παραμένω Θεσσαλονίκη μέχρι να ανακτήσω δυνάμεις για την επιστροφή στην Αθήνα που θα γίνει οδικώς, με το αυτοκίνητο που ήρθαμε, αύριο το πρωί.
Είδα φίλους αλλά και ανθρώπους που δεν γνώριζα από το μοτοσυκλετισστικό χώρο, έλαβα κάρτες και γλυκά... Σας ευχαριστώ όλους όσους στέλνατε τη σκέψη σας, παρόλο το πονοκέφαλο που έχω... Έκανα και νέα γειτονάκια εδώ και γενικά τόσος κόσμος βοήθησε με τα πάνω-κάτω των πραγμάτων και όχι μόνο. Είναι ωραίο να έχεις Φίλους.
Κουράγια πολλά δεν έχω και ταλαιπωρούμαι ακόμα αλλά φαντάζομαι σε ένα - δύο μήνες θα είμαι όπως παλιά.
Μου λείψανε αφάνταστα τα τετράποδα παιδιά μου τόσες μέρες αλλά αύριο θα τα χω πάλι αγκαλιά μου.
Ευτυχώς, όλο αυτό το διάστημα είχα το μωρό μου να προσπαθεί να αναπληρώσει για όλα και να είναι για τα πάντα δίπλα μου. Είναι τόσο σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου και στα δύσκολα...
Ποτέ ξανά κανείς να μην περάσει ούτε το ελάχιστο από όσο πέρασα. Να μαστε όλοι πάντα καλά και να διασκεδάζουμε!
Φιλιά σε όλους!
ποτε ξανα εφη !!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
κουράγιο Έφη κράτησε, η μπόρ' αυτή τελειώει,
να ξέρεις πως δεν ήσουνα, για μια στιγμούλα μόνη...
οι σκέψεις μας ήταν μαζί σου πάντα! Καλή ανάρρωση!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Hola todos!
Ευχαριστώ για τις ευχές!
DESEO SALUDAR NOELA!!! καλως μας βρηκες...τωρα που το ξανασκεφτομαι ηξερα μια με Mille στην Αλεξανδρουπολη ....ΛΕΣ?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μπράβο ρε Έφη σιδερένια και κάνε ότι σου λένε οι γιατροί!!!
![]()
![]()
![]()
Περαστικά και αγύριστα κοπελιά!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αυτό το πόστ το περιμέναμε όλοι!!![]()
![]()
Με το καλό να πας σπίτι σου να ηρεμήσεις.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ένα μεγάλο μπράβο!!!!
Να είσαι πάντα δυνατή & υγιής από εδώ & εμπρός!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Hola todos!
Ευχαριστώ για τις ευχές! Ευτυχώς φορούσα Arai Viper Gt. Έσκασα με το κεφάλι όμως, γι αυτό τόσο άσχημο το χτύπημα.
Δε θυμάμαι τίποτα από εντατική και πτώσεις αλλά έμαθα ότι δεν ήμουν υπόδειγμα λεξιλογίου και χειρονομιών προς τους γιατρούς που τόσο νοιάστηκαν. Ελπίζω να τους αποζημίωσα χτες που με είδαν όρθια (και ντυμένη ).
Βγήκα τη Δευτέρα από το νοσοκομείο αλλά παραμένω Θεσσαλονίκη μέχρι να ανακτήσω δυνάμεις για την επιστροφή στην Αθήνα που θα γίνει οδικώς, με το αυτοκίνητο που ήρθαμε, αύριο το πρωί.
Είδα φίλους αλλά και ανθρώπους που δεν γνώριζα από το μοτοσυκλετισστικό χώρο, έλαβα κάρτες και γλυκά... Σας ευχαριστώ όλους όσους στέλνατε τη σκέψη σας, παρόλο το πονοκέφαλο που έχω... Έκανα και νέα γειτονάκια εδώ και γενικά τόσος κόσμος βοήθησε με τα πάνω-κάτω των πραγμάτων και όχι μόνο. Είναι ωραίο να έχεις Φίλους.
Κουράγια πολλά δεν έχω και ταλαιπωρούμαι ακόμα αλλά φαντάζομαι σε ένα - δύο μήνες θα είμαι όπως παλιά.
Μου λείψανε αφάνταστα τα τετράποδα παιδιά μου τόσες μέρες αλλά αύριο θα τα χω πάλι αγκαλιά μου.
Ευτυχώς, όλο αυτό το διάστημα είχα το μωρό μου να προσπαθεί να αναπληρώσει για όλα και να είναι για τα πάντα δίπλα μου. Είναι τόσο σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου και στα δύσκολα...
Ποτέ ξανά κανείς να μην περάσει ούτε το ελάχιστο από όσο πέρασα. Να μαστε όλοι πάντα καλά και να διασκεδάζουμε!
Φιλιά σε όλους!
Να κι ένα ευχάριστο μέσα στα τόσα ασχημα των ημερών!!!!
Να είσαι πάντα καλά ρε κοπελιά κεφάτη και σιδερένια!!!![]()
![]()