Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: τον κόσμο δεν τον αλλάζει η γέννηση αλλά ο θάνατος

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miobmw
    ...........γιατι άραγε??

--------------------------------------------------------------------------------

Ειπες κατι?

....δεν εννοούσα εσένα, άλλα τον έξυπνο που έξοψε το post προφανώς γιατι εννοχλήθηκε απο τη σκληρή γλώσσα κάποιων. Δεν είναι κάκο να ξεφεύγουν τα πράγματα έστω και λεκτικά ώστε να ξεδιπλώνονται κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα όλων μας...έχει ενδιαφέρον να ανακαλύπτεις ότι άνθρωποι που τους ενώνει η ιδεά του μοτοσυκλετισμού ειναι τελειώς αντίθετοι σε τόσο σοβαρά κοινωνικά θέματα!!

...μαζί σου είμαι! κι εμένα με ενόχλησε πού κόπηκε το post. Αλλα δημοκρατία δεν έχουμε? ε! κι αυτο ήταν ένα δημοκρατικότατο delete!!

...με λίγο πείσμα και υπομονή μπορείς να δείς την εικόνα πίσω από την εικόνα...

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Γιατι εχω την υποψια οτι αυτο δεν συνταχθηκε απο "παιδι", τουλαχιστον οπως περιγραφετε στο μηνυμα;

Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια;

Οι αριστεριζοντες που προσπαθουν να στρατολογησουν κοσμο και να εκμεταλευτουν τις καταστασεις...

Αυτον το αδικοχαμενο πιτσιρικα θα τον καπηλευτουν πολλοι....να μου το θυμνηθειτε αυτο!
    ...οπως τον καπηλευεσαι εσυ για να για να την "πεις" προς τους αριστεριζοντες, ατοπα φυσικα...

καλημερες!
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
    ...οπως τον καπηλευεσαι εσυ για να για να την "πεις" προς τους αριστεριζοντες, ατοπα φυσικα...

καλημερες!
    Με την διαφορα οτι εγω δεν συνεταξα κανενα κειμενο και δεν παροτρυνα σε δρασεις και ενεργειες....

ασε την μυγα κατω...

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Με την διαφορα οτι εγω δεν συνεταξα κανενα κειμενο και δεν παροτρυνα σε δρασεις και ενεργειες....

ασε την μυγα κατω...
    μολονοτι συμφωνω με την αποψη σου για τους αριστεριζοντες,με "ενοχλησε"
    η αντιφαση σου!
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
    μολονοτι συμφωνω με την αποψη σου για τους αριστεριζοντες,με "ενοχλησε"
    η αντιφαση σου!
    Αντιφαση;

Που διασπιστωσες αντιφαση;

Αυτο που εγραψα ειναι οτι εχουν ξεφτυλισει την μνημη ενος νεκρου ανθρωπου. Αηδιαζω...
    Και αν για το συγκεκριμενο Mail στο οποιο αναφερθηκα σε ενοχλησε το "αριστεριζοντες", την ιδια αηδια αισθανομαι και για τους Γιακουματους όλης της χωρας που απαξιωνουν την στυγερη δολοφονια ενος ανθρωπου....για την κυβερνηση και τους πολιτικους αυτης της χωρας που παιζουν τα μικροκομματικα τους παιχνιδια...τα ιδια σκατα ολοι...

Απο την μια μερικοι αφηνουν την χωρα να γινει πουτ@ν@ προκειμενου να αντιστραφει το κλιμα, απο την αλλη μερικοι συνενουν και στο να τα κανουν ολα λιμπα βαφτιζοντας το πλιατσικο και τους αναιτιους βανδαλισμους "λαϊκη αντιδραση".

Το πιο τραγικο ομως ειναι τα πιτσιρικια 12-17 χρονων που μαζευτηκαν εξω απο τα αστυνομικα τμηματα και φωναζαν υβριστικα συνθηματα εκτοξευοντας νεραντζια και γιαουρτια...

Χρειαζεται ενα παιδι αυτης της ηλικιας να ειναι πολιτικοποιημενο; και αν ναι πιστευει κανεις οτι εχει την κριση και την εμπειρια ωστε να εχει μια κατασταλαγμενη αποψη;

Μισος στο μισος και "μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι"!! Απο ανηλικα παιδια....τα οποια στο μεγαλυτερο τους ποσοστο, επιτρεψτε μου να πιστευω, οτι βρηκαν μια ευκαρια να κανουν χαβαλε και να χασουν μαθημα...

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal
    Το πιο τραγικο ομως ειναι τα πιτσιρικια 12-17 χρονων που μαζευτηκαν εξω απο τα αστυνομικα τμηματα και φωναζαν υβριστικα συνθηματα εκτοξευοντας νεραντζια και γιαουρτια...

Χρειαζεται ενα παιδι αυτης της ηλικιας να ειναι πολιτικοποιημενο; και αν ναι πιστευει κανεις οτι εχει την κριση και την εμπειρια ωστε να εχει μια κατασταλαγμενη αποψη;

Μισος στο μισος και "μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι"!! Απο ανηλικα παιδια....τα οποια στο μεγαλυτερο τους ποσοστο, επιτρεψτε μου να πιστευω, οτι βρηκαν μια ευκαρια να κανουν χαβαλε και να χασουν μαθημα...

Φίλε μου για να πετάξεις γιαούρτια σε ένα αστυνομικό τμήμα πρέπει να είσαι πολιτικοποιημένος; Δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου... μάλλον εσύ είσαι πολιτικοποιημένος και το βλέπεις έτσι...

Και από που κι ως που βγάζεις συμπεράσματα και μου μιλάς για ποσοστά...; Μήπως ήσουν στο δρόμο και έβλεπες τι γινότανε; Ή μήπως άραζες στον καναπέ;

Για χαλαρώστε λίγο...
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικοποιημένος για να σου την "δίνουν" οι μπάτσοι...

Αρκεί να δουν 1-2 ώρες ΤV την ημέρα, να δουν το μπουρδέλο που ζουν, να δουν τους γονείς να οργίζονται να πιέζονται να τα παίρνουν με όσα ακούν καθημερινά.

Να ακούν τους γονείς να βρίζουν τις κολοτράπεζες που τους στραγγίζουν, την ανεργία που ανεβαίνει, τα εκατομμύρια που κλέβουν ατιμώρητοι κάποιοι...

Αρκεί να ακούει τον μπαμπά να βρίζει τον διαιτητή και τα λαμόγια, τις παράγκες και τους 300 κλέφτες της βουλής....

Αρκεί να αναπαραγάγουν έστω και λίγο την αδικία που βιώνουν καθημερινά οι δικοί τους, οι γείτονες, οι συμμαθητές...

Αρκεί αυτό για να δημιουργηθεί το υπόβαθρο.

Από εκεί και πέρα ισχύει η λογική του όχλου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
    Φίλε μου για να πετάξεις γιαούρτια σε ένα αστυνομικό τμήμα πρέπει να είσαι πολιτικοποιημένος; Δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου... μάλλον εσύ είσαι πολιτικοποιημένος και το βλέπεις έτσι...

Και από που κι ως που βγάζεις συμπεράσματα και μου μιλάς για ποσοστά...; Μήπως ήσουν στο δρόμο και έβλεπες τι γινότανε; Ή μήπως άραζες στον καναπέ;

Για χαλαρώστε λίγο...
    Για να πεταξεις γιαουρτια σε αστυνομικο τμημα δεν χρειαζεται να εισαι απολυτως τιποτα...ακομα και μαθητες μπορουν να το κανουν...

Το θεμα ειναι αν η πραξη συνιστα η οχι μια πολιτικη θεση...κατα την γνωμη μου ναι!

Και ρωταω τωρα εγω....ποια ειναι τα κινητρα που αναγκαζουν ενα παιδι 12,13 η 14 χρονων να παει να πεταξει γιαουρτια και βριζει συληβδην ολους τους αστυνομικους; Μηπως η κοινωνικη καταπιεση; μηπως η καθημερινη ασκηση αστυνομικης βιας στα σχολεια; μηπως επειδη τελειωσαν τα δρακουλινια στο κυλικειο;

Μηπως τελικα λειτουργουν ως μαζα και μιμουνται τις αντιδρασεις των μεγαλυτερων; Ποσο μαλλον οταν στις εκδηλωσεις αυτες υπαρχει μια παραβατικοτητα στην οποια -κακα τα ψεμματα- αρεσκονται ολοι οι εφηβοι...

Συγνωμη, αλλα οσο και αν σοκαρει εναν εφηβο το γεγονος οτι σκοτωθηκε εν ψυχρω ενας συνομιλικος του, αντιδρασεις αυτου του ειδους δεν βγαζουν πουθενα...απλα μολυνουν τις καρδιες τους με μισος.

Δεν μπορει να διαχειριστει ενα παιδι αυτες τις καταστασεις στο μυαλο του, το μονο που καταλαβαινει ειναι οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι μπαστσοι και ολοι οι μπατσοι ειναι γουρουνια και δολοφονοι...

υ.γ. Δεν νομιζω οτι χρειαζομαι καποιον να μου υποδεικνυει ποτε θα χαλαρωνω...οποτε στο επιστρεφω...

υ.γ.2 Πολιτικοποιημενος σαφως και ειμαι...

Το θεμα ειναι αν η πραξη συνιστα η οχι μια πολιτικη θεση...κατα την γνωμη μου ναι!
    Δηλαδή αν σου πετάξω ένα γιαούρτι στην μάπα ποια θα είναι η πολιτική μου θέση για να καταλάβω;

Και ρωταω τωρα εγω....ποια ειναι τα κινητρα που αναγκαζουν ενα παιδι 12,13 η 14 χρονων να παει να πεταξει γιαουρτια και βριζει συληβδην ολους τους αστυνομικους; Μηπως η κοινωνικη καταπιεση; μηπως η καθημερινη ασκηση αστυνομικης βιας στα σχολεια; μηπως επειδη τελειωσαν τα δρακουλινια στο κυλικειο;
    Όχι ρε συ απλά ένας μπάτσος σκότωσε ένα συμμαθητή τους... Κλάιν μάιν... που και να τελείωναν τα δρακουλίνια! Μας δουλεύεις; Και στην τελική γιαούρτια πέταξαν... έλεος δηλαδή... αν στο γιαούρτι βλέπεις πολιτική θέση και κίνητρο στην μολότοφ τι βλέπεις;

Μηπως τελικα λειτουργουν ως μαζα και μιμουνται τις αντιδρασεις των μεγαλυτερων; Ποσο μαλλον οταν στις εκδηλωσεις αυτες υπαρχει μια παραβατικοτητα στην οποια -κακα τα ψεμματα- αρεσκονται ολοι οι εφηβοι...
    Μήπως τελικά από πίσω κρύβεται η ομάδα Ε; Και αυτοί οι μεγαλύτεροι που λες μήπως είναι οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών; Ίσως και οι παππούδες τους!

Συγνωμη, αλλα οσο και αν σοκαρει εναν εφηβο το γεγονος οτι σκοτωθηκε εν ψυχρω ενας συνομιλικος του, αντιδρασεις αυτου του ειδους δεν βγαζουν πουθενα...απλα μολυνουν τις καρδιες τους με μισος.
    Πιστεύω ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ΠΟΣΟ σοκάρει έναν έφηβο το γεγονός αυτό. Μάλιστα έχω υποψίες ότι εσύ ΠΟΤΕ δεν ήσουν έφηβος. Όσο για τις καρδιές τους που μολύνονται με μίσος απορώ πως πιστεύεις ότι αυτά τα παιδιά που ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ... ΝΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ σε αστυνομικό τμήμα... έχουν καρδιά!

Δεν μπορει να διαχειριστει ενα παιδι αυτες τις καταστασεις στο μυαλο του, το μονο που καταλαβαινει ειναι οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι μπαστσοι και ολοι οι μπατσοι ειναι γουρουνια και δολοφονοι...
    Όχι δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί μπάτσοι... αλλά αφού σου αρέσουν τα ποσοστά... μπάτσοι είναι το 91%... Σε άλλο topic σε αυτό το forum βάλανε αυτό το link. Αν έχεις την υπομονή άκουσε το...

Τέλος κάτι που θα το πω σε σένα αλλά ισχύει για όλους εμάς που με ευκολία βγάζουμε συμπεράσματα και λέμε τις μπούρδες μας από τους καναπέδες μας...

Αδερφέ δεν ξέρω αν με το να πετάξουν οι μαθητές γιαούρτια σε αστυνομικό τμήμα θα αλλάξει κάτι... το σίγουρο είναι πάντως πως εσύ με το να φτάσεις τα 10.000 μηνύματα εδώ μέσα δεν θα αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα...
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Γιατι εχω την υποψια οτι αυτο δεν συνταχθηκε απο "παιδι", τουλαχιστον οπως περιγραφετε στο μηνυμα;

Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια;

Οι αριστεριζοντες που προσπαθουν να στρατολογησουν κοσμο και να εκμεταλευτουν τις καταστασεις...

Αυτον το αδικοχαμενο πιτσιρικα θα τον καπηλευτουν πολλοι....να μου το θυμνηθειτε αυτο!

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο. ΟΛΑ αυτά που γίνονται υποκεινούνται κατα τη γνώμη μου απο άκρα αριστερά και άκρα δεξιά.

Για άλλη μια φορά εκμεταλεύτηκαν ένα γεγονός και το κόβουν και το ράβουν στα μέτρα τους,

ΟΛΑ μα ΟΛΑ σε αυτη τη χώρα έχουν πολιτική,κομματική και χρηματική σημασία.

Ολα αυτά τα αίσχη δε τα έκαναν 15 χρονα παιδιά. Αλλά κάτι 30 χρονα γαιδούρια.

Το νέο αίμα αυτής της χώρας αντι για μολοτοφς και πέτρες ρίξανε στα ΜΑΤ λουλούδια.

Αυτό είναι το πνεύμα της Ελλάδας το πραγματικό. Όχι βια ενάντια στη βια.

Ελπίζω κάποτε η σαπίλα να φύγει από αυτή τη χώρα

Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Δηλαδή αν σου πετάξω ένα γιαούρτι στην μάπα ποια θα είναι η πολιτική μου θέση για να καταλάβω;

Όχι ρε συ απλά ένας μπάτσος σκότωσε ένα συμμαθητή τους... Κλάιν μάιν... που και να τελείωναν τα δρακουλίνια! Μας δουλεύεις; Και στην τελική γιαούρτια πέταξαν... έλεος δηλαδή... αν στο γιαούρτι βλέπεις πολιτική θέση και κίνητρο στην μολότοφ τι βλέπεις;

Μήπως τελικά από πίσω κρύβεται η ομάδα Ε; Και αυτοί οι μεγαλύτεροι που λες μήπως είναι οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών; Ίσως και οι παππούδες τους!

Πιστεύω ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ΠΟΣΟ σοκάρει έναν έφηβο το γεγονός αυτό. Μάλιστα έχω υποψίες ότι εσύ ΠΟΤΕ δεν ήσουν έφηβος. Όσο για τις καρδιές τους που μολύνονται με μίσος απορώ πως πιστεύεις ότι αυτά τα παιδιά που ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ... ΝΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ σε αστυνομικό τμήμα... έχουν καρδιά!

Όχι δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί μπάτσοι... αλλά αφού σου αρέσουν τα ποσοστά... μπάτσοι είναι το 91%... Σε άλλο topic σε αυτό το forum βάλανε αυτό το link. Αν έχεις την υπομονή άκουσε το...

Τέλος κάτι που θα το πω σε σένα αλλά ισχύει για όλους εμάς που με ευκολία βγάζουμε συμπεράσματα και λέμε τις μπούρδες μας από τους καναπέδες μας...

Αδερφέ δεν ξέρω αν με το να πετάξουν οι μαθητές γιαούρτια σε αστυνομικό τμήμα θα αλλάξει κάτι... το σίγουρο είναι πάντως πως εσύ με το να φτάσεις τα 10.000 μηνύματα εδώ μέσα δεν θα αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα...
    Πρωτα απ΄ολα, στο εγραψα και πιο πανω, τα συμπερασματα και τους χαρακτηρισμους σε προσωπικο επιπεδο κρατα τους για τον εαυτο σου...

Απο εκει και επειτα.....αν εσυ πιστευεις οτι δεν αποτελει πολιτικη θεση το να διαδηλωνεις μπροστα απο ενα αστυνομικο τμημα, αστο...βαριεμαι να σου εξηγησω...

πηγαινε σε ενα απο τα δωδεκαχρονα να σου εξηγησει...

αν εσυ πιστευεις οτι δεν αποτελει πολιτικη θεση το να διαδηλωνεις μπροστα απο ενα αστυνομικο τμημα, αστο...βαριεμαι να σου εξηγησω... πηγαινε σε ενα απο τα δωδεκαχρονα να σου εξηγησει...
    Ψηλέ αν δεν έχεις τίποτα να πεις γιατί... βαριέσαι... τι γαργαλάς το πληκτρολόγιο;

Και στο ξαναλέω γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες...

Δεν ξέρω αν με το να πετάξουν οι μαθητές γιαούρτια σε αστυνομικό τμήμα θα αλλάξει κάτι... το σίγουρο είναι πάντως πως εσύ με το να φτάσεις τα 10.000 μηνύματα εδώ μέσα δεν θα αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα...

Τώρα εσένα ίσως να σε ΒΟΛΕΥΕΙ να ΜΗΝ αλλάξει τίποτα...

Ψηλέ αν δεν έχεις τίποτα να πεις γιατί... βαριέσαι... τι γαργαλάς το πληκτρολόγιο;

Δεν ξέρω αν με το να πετάξουν οι μαθητές γιαούρτια σε αστυνομικό τμήμα θα αλλάξει κάτι... το σίγουρο είναι πάντως πως εσύ με το να φτάσεις τα 10.000 μηνύματα εδώ μέσα δεν θα αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα...

ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ!

Ασε τα "ίσως να σε ΒΟΛΕΥΕΙ να ΜΗΝ αλλάξει τίποτα" γιατι εκτος του οτι εκτιθεσαι, με την ιδια ευκολια μπορω να πω και εγω οτι αν δεν μπορεις να καταλαβαινεις γιατι συνιστα σαφεστατη πολιτικη θεση το να διαδηλωνεις και να συμμετεχεις σε πορειες ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο, ισως να αποδεικνυει οτι εχεις χαμηλο IQ...

ελπιζω να μην εχουμε συνεχεια

Και επειδη βγαζεις ενα πολυ ακτιβιστικο προφιλ με τα λεγομενα σου, για πες μου ποιες ειναι οι δρασεις εκτος απο το να χαρακτηριζεις οσους δεν συμφωνουν μαζι σου "αραχτους στον καναπε"...

ειμαι πολυ περιεργος να μαθω

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Κοπηκε το ποστ "δολοφονια νεαρου"?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miobmw
    ...........γιατι άραγε??

Παντως ετσι απλα και μονο για την ιστορια...

Σε δυο αλλα μοτοσυκλετικα φορουμ που τυχαινει να παρακολουθω,τετοια θρεντ κοπηκαν εν τη γεννεση τους...

4 ποστ το πολυ προλαβαν να να μπουν και στο ενα κλειδωθηκε επι τοπου...στο αλλο πηγε απο κει που ηρθε...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο...
    από alexk στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 00:05
  2. το Sex σε όλο τον κόσμο....
    από warm up στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2006, 13:49
  3. Συμβούλιο γενετικών βιολόγων από όλο τον κόσμο :
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 15:58
  4. Πώς βλέπουν οι Αμερικάνοι τον κόσμο
    από DrIoannis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ