διαβασα καπου οτι το bros 400 εχει καπου καποιον κοφτη...ξερει κανεις τιποτα?που ειναι?αν βγαινει? κτλ.ευχαριστωωω:smilea:
διαβασα καπου οτι το bros 400 εχει καπου καποιον κοφτη...ξερει κανεις τιποτα?που ειναι?αν βγαινει? κτλ.ευχαριστωωω:smilea:
υπάρχει μια μικρή περιπτωση αν στο κοντερ σου έχει ενα λαμπάκι ποy λέει speed . Ειναι γιαπωνεζική προδιεγραφή που σιγουρα ομως ερχομενο το μηχανάκι εδω καπως εχει παρακαμφθεί .Δεν εχω ακουσει ποτε για ενεργό κόφτη , παροτι καποια συγκεκριμένη φουρνια φενεται πως αρχικά ειχε ....
Modenas Kriss 125
τι έχω κάνει Χριστούλη μου και μου'ρχονται όλα μέσ' τα μούτρα ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
ναι εχει!!αναβει καπου στα 90 κμ/ω![]()
Τι ανάβει ρε μάστορα ???
Αν ανάβει το λαμπάκι, στα @ρχίδια μας(του)...!!
Αν "ανάβει" ο κόφτης, να το δούμε το θέμα ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το λαμπάκι αυτό ανάβει προειδοποιητικά σε κάποιο όριο της τότε (μπορεί και τώρα) Ιαπωνικής νομοθεσίας περι ταχύτητας των μοτοσυκλετών και δεν έχει άλλο ρόλο πέρα από την οπτική προειδοποίηση.
Ο μόνος κόφτης που έχει το Bros 400 βρίσκεται μέσα στον κινητήρα του και είναι ...
.
.
.
.
.
.
.
.
τα
33 άλογα του !!!![]()
Απόλαυσε την μηχανή σου χωρίς άγχος για κόφτες !
![]()
ευχαριστω αν και εχω δουλεια μεχρι να την απολαυσω...απλα ελεγα αφου την εχω λυσει ας ψαξω και για κανα σκιστοματικο intake![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
ναι εχει!!αναβει καπου στα 90 κμ/ω
Κόφτη δν έχει , αλλά έχει ένα σπαστικό κόκκινο λαμπάκι( μην παει το μυαλο σας στο πονηρο...) που ανάβει μετά τα 85 km/h... Τις πρώτες φορές που το βλέπεις νομίζεις οτι κάτι σοβαρο συμβαίνει , αλλά είναι απλός κάποια ηλίθια σχιστοματικη προδιαγραφη
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Το λαμπάκι αυτό ανάβει προειδοποιητικά σε κάποιο όριο της τότε (μπορεί και τώρα) Ιαπωνικής νομοθεσίας περι ταχύτητας των μοτοσυκλετών και δεν έχει άλλο ρόλο πέρα από την οπτική προειδοποίηση.
Ο μόνος κόφτης που έχει το Bros 400 βρίσκεται μέσα στον κινητήρα του και είναι ...
.
.
.
.
.
.
.
.
τα
33 άλογα του !!!![]()
Απόλαυσε την μηχανή σου χωρίς άγχος για κόφτες !
![]()
Είναι 37 και είναι λυσσασμένα...![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
ολα τα japan τετρακοσαρια της εποχης εχουν κοφτη στα 180 χλμ κι ενεργοποιειται μεσω του κοντερ...υπαρχει μαλιστα και αντικοφτης που παρεμβαλεται και τον απενεργοποιει...υπηρχε τουλαχιστον...μονο οι εισαγωγες απο ευρωπη ηταν χωρις...
frankly my dear, i dont give a damn...
μηπως λες για τα in-line 4?γιατι το 400 bros δεν νομιζω να πιανει 180![]()
170 σε γρεμο...μηπως φταιει ο κοφτης?
της ιαπωνικης νομοθεσιας της ητο αδιαφορο αν ηταν τετρακιλυνδρο η οχτακιλυνδρο...180 ηταν το τελος...τελος...
να στο θεσω απλα...βαλε εκκεντροφορους,καρμπυρατερ ,εξατμισεις,νιτρα και turbo...ΔΕΝ θα περασει τα 180...
η ερωτηση σου ηταν αστοχη ευθυς εξαρχης μια και το πραμα δεν παει τοσα...αρα ακαδημαικο ειναι ουτως η αλλως το θεμα...
frankly my dear, i dont give a damn...
ειχα ακουσει για κοφτες,και ειχα την απορια γιατι βγαζει μονο 33 ιππους.ηθελα να ξερω μηπως εχει κοφτη.(δεν γνωριζα για το φραγμα των 180.)ενοουσα μηπως κοβει γενικα την αποδοση του κινητηρα σε ολο το ευρος των στροφων και οχι μονο μετα απο συγκεκριμενη ταχυτητα και rpm.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
ειχα ακουσει για κοφτες,και ειχα την απορια γιατι βγαζει μονο 33 ιππους.ηθελα να ξερω μηπως εχει κοφτη.(δεν γνωριζα για το φραγμα των 180.)ενοουσα μηπως κοβει γενικα την αποδοση του κινητηρα σε ολο το ευρος των στροφων και οχι μονο μετα απο συγκεκριμενη ταχυτητα και rpm.
τα "μόνο" 33 αλογα που βγάζει είναι μια χαρά...ειδικά εάν αναλογιστούμε το γεγονός ότι σπάει καπου γύρω στις 9000 στροφές... Έχει κόφτη τελικής στα 180, άσχετα αν τα πιάνει ή όχι...Το λαμπάκι είναι προειδοποιητικό...παρόμοιο λαμπάκι έχουν και τα VFR 400 NC21 (πιθανότατα να έχουν και τα μεταγενέστερα...)
Εάν θες επιδόσεις...κοίτα για "αφρικάνικα" πράγματα...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
θελω...αλλα ειμαι κολλημενος στο α1...
και να βαλλω αλλο μοτερ ειναι παρανομο...εκτοσ και αν ξερει κανεις ενα παραθυρι...![]()