Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Δερματινo η πλαστικο;

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Δερματινo η πλαστικο;

Ειναι ενα διλημμα που εχω πολυ καιρο

Ενδεχεται να καταφερω μεχρι τον Ιουνιο να εχω ενα σεβαστο ποσο των 1000 euro για αγορα στολης για την μηχανη :smilea:

Οταν λεω στολη εννοω δερματινη με ξεχωριστο παντελονι, σακακι. Επισης μποτες, γαντια και ενα καλο (οχι πανακριβο) κρανος

Απο την αλλη εχοντας ως παραδειγμα αυτο το 10λεπτο βιντεο που αφορα πλαστικο μπουφαν με αεροσακο

http://www.youtube.com/watch?v=cTQpBT-KR4o&NR=1

αναρωτιεμαι τι θα ηταν το πιο σωστο

Να αγορασω δερματινο παντελονι με πλαστικο μπουφαν που θα εχει αεροσακο η ενα δερματινο με ολα τα καουτσουκ του (δεν ξερω κιολας τι βαζουν εσωτερικα) για την προστασια μου;

Το πλαστικο μπουφαν εχει την σωστη αεροδυναμικη η θα δουλευει ως πανι πηγαινοντας με, οπου θελει;

Επειδη δεν γνωριζω τι παιζει και με τις τιμες, τι θα συμφερε περισσοτερο;

Ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τα μπουφαν που αναφερεις δεν ειναι πλαστικα.
    λεγονται cordura. αδιαβροχο υλικο που σε προφυλασσει απο τα καιρικα φαινομενα καλυτερα απο το δερμα. (ειτε μιλαμε για βροχη ειτε για κρυο κλπ)

το δερμα προστατευει καλυτερα σε περιπτωση πτωσης. (μακρυα απο εμας)
    και εχει και καλυτερη αεροδυναμικη στα πολλα χλμ γιατι εφαρμοζει καλυτερα στο σωμα.

επισης αν θες να μπεις σε καποια πιστα δεν επιτρεπεται να μπεις με cordura. το δερμα ειναι υποχρεωτικο.

οσο για τον αεροσακο δεν εχω καποια γνωμη γιατι δεν το εχω δει..δεν το εχω φορεσει και δεν ξερω και κανεναν γνωστο να το εχει στην κατοχη του και να μου πει εντυπωσεις...

αναλογα λοιπον με τις αναγκεςς σου ψωνιζεις.
    αν θες να πηγαινεις ταξιδια τον χειμωνα και δεν σε νοιαζει να καβαλας την καλη σου με κρυο ή με βροχη πας στην λυση της cordura.
    αν παλι θες να εχεις την καλυτερη προστασια στην κακη στιγμη και θες μελλοντικα να μπεις και μια πιστα, ειναι μονοδρομος το δερμα.

α,και κατι αλλο...με 1000€ δεν παιρνεις και σακακι και παντελονι και γαντια και κρανος..
    ειναι λιγα τα χρηματα.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Φίλε μου δεν είναι πλαστικά τα μπουφάν. Από συνθετικά υλικά είναι φτιαγμένα όπως cordura κλπ.Πολλές εταιρίες φτίαχνουν τέτοια και αν δεν κανω λάθος ακόμα και η Colori. Τα μπουφάν είναι κανονικότατα μπουφάν με όλες τις προστασίες κλπ. Μια χαρά κρατάνε
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Χωρις να ακουστω αρνητικος στην αποψη σου Devils animal που μπορεις να το στηριξεις αυτο;

Σε ποιο σημειο θεωρειται το δερματινο καλυτερο απο το μπουφαν αεροσακος;

Δεν αμφιβαλλω στην απαντηση σου αφου προσθετεις πως ειναι απαγορευμενα και για πιστα, απλα ψαχνομαι για την σωστοτερη λυση, και να πω εδω πως βιντεακια του you tube εχουν καποια επιρροη στην αποφαση μου οπως π.χ

http://www.youtube.com/watch?v=OTXEZ...eature=related

Μερικες φορες ειμαι πολυ ευκολοπιστος

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

ή πλαστικό;

Για κυνήγι, το παρακάτω είναι ότι πρέπει. Θερμοκολλημένες ραφές και τα ρέστα. Από εξαίρετο πλαστικό Α' ποιότητας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	νιτσεραδα.jpg 
Προβολές:	450 
Μέγεθος:	3,6 KB 
ID:	149971

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μπα σε καλο σου μεσημεριατικα!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alarm
    για πιστα οπως ειπαν και τα παραπανω παιδια. ΔΕΡΜΑ !!!

ετσι και αλλιως δεν προκειται να μπεις σε πιστα με βροχη οποτε δεν σε απασχολη το θεμα αυτο. Και αντε και να κανει κρυο... η πιστα ειναι ανοιχτη ετσι και αλλιως σε σχετικα καλες περιοδους με καλο καιρο. αλλα λεμε εστω και κανει κρυο, παντα υπαρχουν ισοθερμικα για να φορεσεις απο μεσα.

το δερμα εχει καλυτερη αντοχη στην τριβη απο οτι η κορντουρα. το μπουφανακι που ειδες στο βιντεο ειναι για ταξιδακια και για δρομο, οχι για πιστα. δεν ειναι τυχαιο πως ολες η ολοσομες στολες για πιστα ειναι δερματινες αλλοστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Χωρις να ακουστω αρνητικος στην αποψη σου Devils animal που μπορεις να το στηριξεις αυτο;

στη τριβή Μένο, στη τριβή, καταρχήν.

και 2ον, στο γεγονός ότι - υπο συνθήκες, το τονίζω υπο συνθήκες, όχι πάντα - επειδή ενα εφαρμοστό δερμάτινο σε "δενει", εφαρμόζει καλύτερα πάνω σου και ειναι πιο σφιχτό, περιορίζει (πιθανόν) τραυματισμούς

Δεν αμφιβαλλω στην απαντηση σου αφου προσθετεις πως ειναι απαγορευμενα και για πιστα, απλα ψαχνομαι για την σωστοτερη λυση, και να πω εδω πως βιντεακια του you tube εχουν καποια επιρροη στην αποφαση μου οπως π.χ

http://www.youtube.com/watch?v=OTXEZ...eature=related

Μερικες φορες ειμαι πολυ ευκολοπιστος

φιλε ολα τα βιντεακια του youtube εχουν σαν στοχο την πωληση.

και το ξαναλεω. οχι οτι η cordura ή τα μπουφαν με αεροσακο δεν θα σε προστατεψουν.απλα το δερμα εχει αντοχη στην τριβη.

και παρτο και αλλιως αν θελεις.
    οι πρωτοι που θα φοραγαν κατι τετοιο ειναι οι οδηγοι αγωνων,οι οποιοι αναπτυσουν πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες απο εμας και πεφτουν και πολυ συχνοτερα.

αυτο λοιπον δεν εχει συμβει. μεχρι και το τελος του motoGP ολοι οι οδηγοι φοραγαν τις δερματινες φορμες τους κανονικοτατα.

Αρα στην τελικη βρε παιδια περαν του κρυου, το δερματινο θεωρειται ως η καλυτερη λυση!!

Επειδη παραπανω ειπωθηκε πως 1000 euro δεν φτανουν για δερματινο παντελονι,σακκακι,γαντια,μποτες και κρανος

Επειδη εχω ενα σχετικα καλο κρανος (αλλα αποσπωμενο) σκεφτομουν να το αλλαξω σε κατι πιο σπορ, μαλλον το κρανος που θα περιμενει ενα χρονο ακομα

Τουλαχιστον αν αφαιρεσω το κρανος απο την αγορα, τα χρηματα θα φτασουν για τα υπολοιπα;

Αρα στην τελικη βρε παιδια περαν του κρυου, το δερματινο θεωρειται ως η καλυτερη λυση!!

Επειδη παραπανω ειπωθηκε πως 1000 euro δεν φτανουν για δερματινο παντελονι,σακκακι,γαντια,μποτες και κρανος

Επειδη εχω ενα σχετικα καλο κρανος (αλλα αποσπωμενο) σκεφτομουν να το αλλαξω σε κατι πιο σπορ, μαλλον το κρανος που θα περιμενει ενα χρονο ακομα

Τουλαχιστον αν αφαιρεσω το κρανος απο την αγορα, τα χρηματα θα φτασουν για τα υπολοιπα;
    φτάνουν και περισσεύουν, αν έχεις υπομονή για να κοιτάξεις προσφορές.

πχ στο fc-moto αυτό το καιρό έχει διαιρούμενη φόρμα (πατελόνι, τζάκετ) alpine start gp-plus με 460, και η ποιότητα της αλπινε ειναι γνωστή... ψάξου, θα βρείς

ολα ειναι αναλογα...

αναλογα τι μαρκα θες να παρεις.
    αναλογα αν θες να ψωνισεις απο εδω ή μεσω νετ.
    αναλογα αν θες να παρεις καινουργια ή μεταχειρισμενα πραγματα.

κανε μια ερευνα αγορας στα εδω μαγαζια...μετα μπες στο νετ...
    ψαξου σε ποιοτητες και σε νουμερα...
    κοιτα και τις αγγελιες,αν δεις ενα τζακετ ελαφρως μεταχειρισμενο και με τιμη μιση απο οτι καινουργιο, μπορει να σε συμφερει.

καλα ψωνια..

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Σε δερμάτινο μπουφανάκι αυτό είναι πολύ καλή περίπτωση. Πολύ καλή τιμή και πολύ καλός ο άνθρωπος που έχει το μαγαζί.(δεν λέω όνομα να μην κάνω διαφήμιση)
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

DEvil's animal παω ξεκαθαρα για καινουριο, ασε που εχω μεχρι τον Ιουνιο για ψαξιμο, γι'αυτο και ξεκιναω απο τωρα :smilea:

gloum η τιμη πολυ καλη για αυτο που παρουσιαζει η διαφημιση, μου εδωσες μια καλη αρχη

Για all around χρήση πάρε cordura. Και στο κρύο αντέχει και καλή προστασία έχει. Το δέρμα είναι καλύτερο για πιο σπορ χρήση, κάτι που απ' ότι καταλαβαίνω (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δεν είναι προτεραιότητα σου. Επίσης το δέρμα δεν είναι το ίδιο άνετο για πολύωρη τουριστική χρήση όσο τα cordura. Πάντως θα σου πρότεινα να επενδύσεις σ' ένα καλό και όχι αποσπώμενο κράνος και μην αμελήσεις τα γάντια με προστασία ΚΑΙ για το καλοκαίρι.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 00:09
  2. Πλαστικό καπάκι - ψυγείο Hornet
    από Sabre στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2006, 10:47
  3. επιδιόρθωση σε πλαστικο
    από ruyjin στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 13:34