...πολλοι ισως να μην καταλαβετε την εννοια του ποστ,αλλοι ισως με δουλεψουν,στα φρυδια μου......σημερα εκανα μια βολτα ολομοναχος τελικα αλλα ηταν διαφορετικη απο την αλλη που ειχα παει πεντελη,Μακρη κτλ.
Κινηθηκα προς ενα γνωριμο μερος για πολλους απο εδω μεσα,η αισθηση του να εισαι μονος,εσυ και η μηχανη σου σε μια διαδρομη που την γνωριζεις (αν οχι τελεια αρκετα καλα) σου δινει μια απολυτη ευχαριστηση και σε ταξιδευει...δεν σκεφτεσαι τιποτα αλλο...μονο εσυ και η μηχανη σου....να ανοιγεις την ζελατινα του κρανους στα κλειστα κομματια αναμεσα σε τουνελ και βουνα,μονο και μονο για να την ακουσεις να σου γουργουριζει κατω απο τα ποδια σου καθε φορα που ανοιγεις το γκαζι και χανεσαι μεσα σε βουνο και θαλλασα με φοντο το μισοφεγγαρο που αχνοφαινεται απο την υγρασια και την ομιχλη που ξετυλιγεται μπροστα σου....
....ενοιωσα κατι που ειχα να το νοιωσω πολυ καιρο πριν δωσω την αλλη κουκλα μου,το Κ4 600.Την οδηγαγα προς το τελος και αρκετο καιρο πριν μηχανικα,την γνωριζα,με γνωριζε....κινουμασταν σαν ενα σε γνωριμες και για τους δυο μας διαδρομες....σημερα ολα αλλαξαν,δεν ξερω γιατι,αλλα ενοιωσα ξανα το συναισθημα που ειχα οταν πρωτοπηρα μηχανη...την ενοιωσα να με μαθαινει τα χουγια της,τον τροπο που θελει να μπαινει στην στροφη,με μαθαινε,με διαβαζε σε καθε στροφη και το ιδιο εκανα και γω για να της το ανταποδωσω,την μαθαινα και γω το πως θελω να μου συμπεριφερεται...
...φτανοντας στον προορισμο καταλαβα οτι δεν ειναι δα και τοση μεγαλη η διαδρομη που εκανα,αλλα ενοιωθα οτι ειχα γεμισει απο ευχαριστηση και ενοιωθα ξανα...ΕΝΟΙΩΘΑ...κατι που για καιρο ειχα να βιωσω.Δεν ξερω τι ηταν αλλα ηταν πολυ ευχαριστο αυτο το συναισθημα του να νοιωθεις ξανα!!!
Ελπιζω πως με καταλαβατε καποιοι αλλιως πηγε χαμενη η ωρα που προσπαθησα να μεταφερω,αυτα που ενοιωσα,χωρις να μπορω να εκφραζομαι καλα στον γραπτο λογο...η διαδρομη γνωστη....να μαστε καλα ολοι και παντα με υγεια....![]()
ps:To εβαλα εδω γιατι πραγματικα ταξιδεψα αποψε....:smilea: