Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 123

Θέμα: Και το θέμα κλειδώνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    αντε να αρχίσουμε τώρα για την κοινωνική συνείδηση των μελών εδώ να γίνει του βιετνάμ!

κανονίστε να τα κλειδώνουμε όλα τα ποστ

ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ..........

Γιατί στό τέλος θά κινδυνεύετε νά χαρακτηριστείτε......ή

θ'άρχίσετε νά διώχνετε έμάς......

καί ώς γνωστόν Θεοί χωρίς θνητούς...........δέν..........

Διαχειριστείτε σωστά αύτό πού έχετε στά χέρια σας...........

γιά νά ίσορροπήσει........... ΤΟ FORUM..........

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εν ολίγοις..

Προσωπικά δε με ενδιαφέρουν οι απόψεις του καθενός. Μπορεί να τις αναφέρει & να τις υποστηρίζει, για αυτό έχουμε & δημοκρατία η οποία συνεπάγεται ελευθερία λόγου.

Με ενδιαφέρει όμως ο τρόπος που εκφράζεται κάποιος, καθώς & του που αποσκοπεί.

Κάποιος χρήστης ο οποίος συνεχώς δημιουργεί προβλήματα στο φόρουμ με τη στάση του, ή θα πρέπει να συνετιστεί, αντιλαμβάνοντας ότι ο τρόπος που χρησιμοποιεί είναι εσφαλμένος (αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα) ή θα πρέπει δυστυχώς να απομακρυνθεί.

Ξαναλέω, το τι απόψεις έχει ο καθένας δε με ενδιαφέρει. Ας τις υπερασπιστεί όμως με το τρόπο που οι περισσότεροι τις υπερασπίζονται & τις αναλύουν.

Αυτά τα λίγα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ανεμενομενο ηταν να γινει μπαχαλο...

Aκραιες καταστασεις εξω, ακραιες καταστασεις και στο forum.

Οποιος εβλεπε τους βανδαλισμους και τις διαδηλωσεις σαν μια "φυσιολογικη" και αναμενομενη αντιδραση στην δολοφονια του παιδιου, αυτοματα ηταν αναρχικος και κουκουλοφορος...

Οποιος δεν συμφωνουσε με αυτα και εδινε καποια δικια στον αστυνομικο, ηταν αυτοματα χρυσαυγητης...

Αναποφευκτα καποια στιγμη υπηρξε πολωση λες και ημασταν δυο αντιμαχομενα στρατοπεδα. Οι θεσεις που ενστερνιζονταν και υποστηριζαν τα μελη του forum, δεν σημαινει οτι προϋποθετουν αντιστοιχο ιδεολογικο υποβαθρο...χαλαρωστε...

Ισως να μην εχουμε ακομη καταλλαβει μερικοι-μερικοι τι συμβαινει εκει εξω και απλως να δινουμε μια μονοσημαντη ερμηνεια στα γεγονοτα (κακος η καλος μπατσος σκοτωσε κακο η καλο παιδι απο προθεση η απο αμελεια). Το θεμα ομως ειναι πολυδιασταστο και χρηζει πιστευω σοβαρης αντιμετωπισης...δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα!

Τι θεση ομως εχει μεσα σε ολα αυτα και τι σκοπους εξυπηρετει το να προσβαλεις την μνημη ενος νεκρου δεδομενων αυτων των συγκυριων;

Για πιο λογο;;;!!!!

Αλλο πραγμα οι ιδεολογικες κορωνες που στην τελικη αντικατοπτριζουν και το τι επικρατει γενικοτερα στην κοινωνια αυτη την στιγμη και αλλο το να μην εισαι αξιοπρεπης...

το κλίμα είναι βαρύ όμως αυτό το μέρος (το φόρουμ) για μένα δεν είναι για οτιδήποτε άλλο πέραν της μοτοσυκλέτας (και αυτό είναι παράπονο/πρόταση/σχόλιο προς διαχειριστές και μοντς).
    Συχνά πυκνά απείχα και θα απέχω απο σοβαρές συζητήσεις κοινωνικού – πολιτικού ενδιαφέροντος εδώ μέσα, όχι γιατι είμαι ον μη πολιτικοποιημένο (μη μπερδεύουμε τους όρους, πολιτικοποιημένος δεν σημαίνει κομματικοποιημένος) και αμέτοχος στα κοινά, αλλά γιατί εδώ μέσα «την ψάχνω μοτοσικλετιστικά» και μόνο…

τα υπόλοιπα ψαξίματα μου τα κάνω έξω…

Τα υπόλοιπα ψαξίματα μου θέλω να τα αντιμετωπίζω σοβαρά και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώνω χρόνο και λίγη προσοχή. Φαιά ουσία. Ο γραπτός λόγος – ως μοναδικό μέσο επικοινωνίας σε ένα φόρουμ – τα απαιτεί αυτά. Διότι με ελαφρά την καρδία ή με επιπολαιότητα και με ελλιπή συγκέντρωση (όπως χαρακτηρίζω το 99% των ποστ), σοβαρή κουβέντα επιπέδου εδώ μέσα δεν γίνεται. Και δεν θα γίνει ούτε στο μέλλον.

Έτσι όμως, επιπόλαια και βιαστικά ο γραπτός λόγος μπορεί να είναι αμείλικτος και μπορεί να βλάψει τόσο αυτόν που τον χειρίζεται (νομίζει ότι τον χειρίζεται) όσο και αυτούς που καλεί να συμμετάσχουν σε διάλογο, σε αντιπαράθεση, σε έκφραση απόψεων.
    Όσοι δεν είναι ικανοί να γράψουν δοκίμιο με σωστή ελληνική, θα πέσουν στη παγίδα, θα κάνουν το λάθος, θα εκτεθούν, θα προκαλέσουν, θα μειώσουν και θα μειωθούν, ανεξαρτήτως απόψεων.
    Πολύ απλά γιατί ΔΕΝ είναι σε θέση να επικοινωνήσουν τις σκέψεις τους. Αν κάποιος πει ότι ζητάω πολλά, ας το ξανασκεφτεί καλύτερα.

Αλλά είτε είσαι άριστος ρήτορας (το 1% ?), και άρα μπορείς να εκθέσεις απόψεις, σκέψεις, προβληματισμούς στα γρήγορα χωρίς να ανησυχείς για την ποιότητα των γραπτών σου, με βεβαιότητα ότι αυτό που θα δώσεις θα εμπνεύσει σεβασμό και θα μεταδώσει ολίγο από πνεύμα, είτε γράφεις ως άλλος μαθητής δημοτικού σχολείου (γιατί εκεί έχει μείνει η ικανότητα γραφής του 99% από εμάς, εαυτόν συμπεριλαμβανόμενου). Που σημαίνει ότι αν θέλεις να πεις κάτι που θα έχει αντίκτυπο, θα πρέπει πριν πατήσεις το ρημάδι το πληκτρολόγιο, να κάτσεις, να σκεφτείς, να ξανασκεφτείς, και να ξανασκεφτείς. Να διατυπώσεις, να ελέγξεις, να διορθώσεις. Να χτυπήσεις πολλές φορές το backspace και το delete, να συλογιστείς, να σιγουρευτείς ότι η φαιά ουσία που κρύβεται μέσα στο καύκαλο σου θα πάρει μπρος και θα ανεβάσει στροφές για να παράξει κάτι που θα δώσει αξία στη κουβέντα. Διαφορετικά δεν διαφέρεις σε τίποτα από τον όχλο.

Για το λόγο αυτό και επειδή στην εποχή μας όλοι βιάζονται (που να σκέφτονται τώρα), όλοι βράζουν, όλοι και όλα μας φταίνε, που δεν έχουμε ποιότητα ζωής, ποιότητα παιδείας, ποιότητα κουλτούρας, το φόρουμ (αυτό και κάθε φόρουμ) είναι εκπληκτικά εύκολο να μετατραπεί από Αγορά σε … αρένα.

Διαλέξτε και πάρτε. Αν έχετε να πείτε κάτι, ας είναι ΆΞΙΟ ΛΟΓΟΥ. Διαφορετικά τουμπεκί. Διαφορετικά δεν διαφέρουμε σε τίποτα από παράθυρα τηλεοπτικά, από αποσπασματικές μεταδόσεις ειδησεογραφίας, που δεν προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο αναπαράγουν τα κακώς κείμενα. Δεν κάνουμε τίποτα καινούριο, παρά να αποδεικνύουμε ότι έχουμε χάσει το δρόμο και εμείς σαν και όλους αυτούς που και καλά δεν θέλαμε να τους μοιάσουμε.

Άντε γεια. Επιστρέφω σε θρεντ καθαρά δίκυκλα. Όποιος θέλει ακολουθεί για βόλτα. Όποιος θέλει ένα καλύτερο τόπο, πριν γράψει οτιδήποτε ας κάτσει πρώτα να ενεργήσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    θελω να πιστευω οτι ειμασταν πολλοι.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    γνωρίζω από τωρα ότι κάνω λάθος, αλλά:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Με ενδιαφέρει όμως ο τρόπος που εκφράζεται κάποιος, καθώς & του που αποσκοπεί.
    μικέτζ, θεωρείς ότι ο τρόπος που εκφράσθηκες ήταν ενδεδειγμένος;
    ήταν παράδειγμα προς τα υπόλοιπα μέλη;
    και είσαι μοντ;
    μήπως να μετρήσουμε σε πόσα ποστ σου επαναλαμβάνεσαι από τον συνολικό κυκεώνα μηνυμάτων σου στο θέμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αλλο πραγμα οι ιδεολογικες κορωνες που στην τελικη αντικατοπτριζουν και το τι επικρατει γενικοτερα στην κοινωνια αυτη την στιγμη και αλλο το να μην εισαι αξιοπρεπης...
    ελ, θεωρείς ότι ήσουν αξιοπρεπής;

Ο Τζούλιους είπε την τελευταία κουβέντα και δεν έχει νόημα να αναμασάτε τα λόγια του.
    Πολύ δε περισσότερο να μιλάτε και οι δυό σας περί τρόπων καλής συμπεριφοράς και να κάνετε μαθήματα αξιοπρέπειας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    γνωρίζω από τωρα ότι κάνω λάθος, αλλά:

μικέτζ, θεωρείς ότι ο τρόπος που εκφράσθηκες ήταν ενδεδειγμένος;
    ήταν παράδειγμα προς τα υπόλοιπα μέλη;
    και είσαι μοντ;
    μήπως να μετρήσουμε σε πόσα ποστ σου επαναλαμβάνεσαι από τον συνολικό κυκεώνα μηνυμάτων σου στο θέμα;

Ο Τζούλιους είπε την τελευταία κουβέντα και δεν έχει νόημα να αναμασάτε τα λόγια του.
    Πολύ δε περισσότερο να μιλάτε και οι δυό σας περί τρόπων καλής συμπεριφοράς και να κάνετε μαθήματα αξιοπρέπειας.
    Κανένα μάθημα αξιοπρέπειας ή οποιασδήποτε φύσης μάθημα από μένα, πρώτον.
    Πάμε παρακάτω, δε νομίζω ότι τα μηνύματα μου ήταν όλα τα ίδια. Με αυτή τη λογική, ίσως ήταν των περισσοτέρων.
    Ως μοντ λοιπόν, υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθενα μας να εκφράζει τις απόψεις του, χωρίς να χαρακτηρίζει άλλους. Αν θες διάβασε τα μηνύματα μου. Δε χαρακτήρισα νομίζω ποτέ κανένα συνφορουμίτη.

Μου τη δίνει όμως τρελά ως μέλος & ως μοντ να γράφει κάποιος πράγματα τα οποία συνεχώς προκαλούν & επιφέρουν τέτοιου είδους αναστάτωση.

.+-

Το θεμα ειναι τι λες ή πως το λες;

Εγω πραγματικα αν δεν υπηρχε το εικονιδιο :a57: παιζει να εβριζα τον Vestroma πολυ ασχημα με αυτα που διαβασα...

Μην βαζουμε τον τροπο γραφης πανω απο το περιεχομενο,ειναι μεγαλο λαθος να καταδικαζουμε καποιον με το σκεπτικο δεν διατυπωσε κοσμια την αποψη του οταν αυτα που διαβαζει ξεπερνουν καθε οριο λογικης,ηθικης και αξιοπρεπειας.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    αυτό το μέρος (το φόρουμ) για μένα δεν είναι για οτιδήποτε άλλο πέραν της μοτοσυκλέτας (και αυτό είναι παράπονο/πρόταση/σχόλιο προς διαχειριστές και μοντς).
    Συχνά πυκνά απείχα και θα απέχω απο σοβαρές συζητήσεις κοινωνικού – πολιτικού ενδιαφέροντος εδώ μέσα, όχι γιατι είμαι ον μη πολιτικοποιημένο (μη μπερδεύουμε τους όρους, πολιτικοποιημένος δεν σημαίνει κομματικοποιημένος) και αμέτοχος στα κοινά, αλλά γιατί εδώ μέσα «την ψάχνω μοτοσικλετιστικά» και μόνο…

+++++

πρωτη φορα ποσταρω σε αυτα του ειδους τα θρεντ μονο και μονο για να πω τη γνωμη μου για την υπαρξη τους.

Οπως τα ειπε ο φιλος πανω εδω ειναι μοτο.γρ/ και πρεπει να ασχολουμαστε με οτιδηποτε εχει να κανει γυρω απο αυτη. Μακρια ολα τα αλλα. Οποιος θελει να κανει κουβεντα για πολιτικα η οτιδηποτε αλλο, καλο ειναι να ψαξει να βρει φορουμ οπως καφενειο.γρ για γενικες διαμαχες-απειλες-ξυλο

εδω μας ενωνει η μοτοσυκλετα και δε μας χωριζει τιποτε αλλο!

κι ενα τελευταιο

αυτό το μέρος (το φόρουμ) για μένα δεν είναι για οτιδήποτε άλλο πέραν της μοτοσυκλέτας (και αυτό είναι παράπονο/πρόταση/σχόλιο προς διαχειριστές και μοντς).
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    +++++

πρωτη φορα ποσταρω σε αυτα του ειδους τα θρεντ μονο και μονο για να πω τη γνωμη μου για την υπαρξη τους.

Οπως τα ειπε ο φιλος πανω εδω ειναι μοτο.γρ/ και πρεπει να ασχολουμαστε με οτιδηποτε εχει να κανει γυρω απο αυτη. Μακρια ολα τα αλλα. Οποιος θελει να κανει κουβεντα για πολιτικα η οτιδηποτε αλλο, καλο ειναι να ψαξει να βρει φορουμ οπως καφενειο.γρ για γενικες διαμαχες-απειλες-ξυλο

εδω μας ενωνει η μοτοσυκλετα και δε μας χωριζει τιποτε αλλο!

κι ενα τελευταιο

Σε όλα τα παραπάνω συμφωνώ 100%. & ο λόγος που απάντησα στο thread με τη δολοφονία, ήταν γιατί πραγματικά είχα εξοργιστεί.
    Πολλές φορές έχω γράψει τα παραπάνω, ιδιαίτερα στο πρόσφατο παρελθόν, αναφέροντας ότι στο φόρουμ πλέον βλέπεις κυρίως μόνο διαμάχες. Έχω επικριθεί βέβαια για αυτό, μιας & πολλοί έχουν άλλη άποψη για τη φύση των θεμάτων που θα πρέπει να συζητιούνται, όμως οι απόψεις τους είναι σεβαστές.

Όμως επιτέλους ας μιλήσουμε μόνο (κυρίως) για τα μπ@ρδελομηχανάκια μας.
    Εδώ μέσα δε θέλουμε να μεταφέρουμε την "εξωτερική" ζωή μας.
    Εδώ μέσα είμαστε για να ξεφεύγουμε από όλα τα άλλα.

Άντε παλικάρια μου!!

Δεν αφήνετε το μπλα μπλα κύριοι να πάτε να κάνετε παρέα στα μαθητούδια που κάνουν καθηστική διαμαρτυρία στη Μεσογείων αντι να σχολιάζετε ξανά και ξανά τα μαργαριτάρια του Vestroma και το μπάχαλο που δημιούργησαν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Το θεμα ειναι τι λες ή πως το λες;

Εγω πραγματικα αν δεν υπηρχε το εικονιδιο :a57: παιζει να εβριζα τον Vestroma πολυ ασχημα με αυτα που διαβασα...

Μην βαζουμε τον τροπο γραφης πανω απο το περιεχομενο,ειναι μεγαλο λαθος να καταδικαζουμε καποιον με το σκεπτικο δεν διατυπωσε κοσμια την αποψη του οταν αυτα που διαβαζει ξεπερνουν καθε οριο λογικης,ηθικης και αξιοπρεπειας.
    mats, δεν αναφερόμουν απλά σε τρόπο γραφής. Προφανώς και αναφερόμουν στο περιεχόμενο.

και η απάντηση σου, όπως και αυτή ακριβώς η δική μου, χαρακτηρίζει κάτι που ήθελα να θίξω. Ότι το ίδιο μπορεί να σκεφτόμαστε, αλλά έτσι όπως γράφουμε (όχι εγω και εσυ συγκεκριμένα, αλλά όλοι μας) δεν καταλαβαινόμαστε και αντιθέτως, παρεξηγιόμαστε εύκολα. Αν σε αυτή την αδυναμία προσθέσουμε και συναισθήματα θυμού ή οτιδήποτε άλλο μας απομακρύνει απο ψύχραιμη και οχι βιαστική απάντηση... ε.... αντίο φόρουμ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ποσες φορες εχω γραψει οτι με κουρασατε και σας παρακαλω να σταματησετε αυτη την κατρακυλα και ποσες με γραψατε στ @@δια σας?

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Δεν αφήνετε το μπλα μπλα κύριοι να πάτε να κάνετε παρέα στα μαθητούδια που κάνουν καθηστική διαμαρτυρία στη Μεσογείων αντι να σχολιάζετε ξανά και ξανά τα μαργαριτάρια του Vestroma και το μπάχαλο που δημιούργησαν?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

[B]mats, δεν αναφερόμουν απλά σε τρόπο γραφής. Προφανώς και αναφερόμουν στο περιεχόμενο./B]
    Δεν τα εγραψα για τα δικα σου αλλα για τον Tpap

Τελος παντων,δεν μου πεφτει λογος και λαθος εκανα που μιλησα σε αυτο το θεμα.Επρεπε να σεβαστω την αποφαση των υπευθυνων οπως και ολοι μας,ισως με κανα πμ να ηταν πιο σωστο να εκφρασω την οποια αντιθεση.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο ΟΗΕ και το θέμα μπαν(ΑΝΑΝ)οφλούδα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 13:41
  2. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  4. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων