Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: jacket για πολυ κρυο....

jacket για πολυ κρυο....

Δυστυχως επειδη δεν εχω και τοσο χρονο να το ψαξω και θελοντας να... εκμεταλευθω τον καλο σας χαρακτηρα ερχομαι να ρωτησω:
    Μπουφαν για πολυ κρυο (ειμαι και κρυουλιαρης)jacket για να μπορει να φοριεται επανω απο σακακι εως 300 euro......Eαν μπορειτε να μου προτεινετε κατι θα ημουν ευτυχης.....

για πόσο κρύο μιλάς δλδ?

και όταν λες σακάκι, να υποθέσω ότι μιλάς για κουστούμι (δουλειά κλπ, άρα θα το θες και διακριτικό?)

νομίζω ότι ένα οποιοδήποτε μπουφάν τύπου cordura το οποίο θα διαθέτει και εσωτερική επένδυση για το κρύο, φορεμένο πάνω απο σακάκι θα σου προσφέρει αρκετά καλή προστασία απο κρύο.

υπάρχουν πολλές προτάσεις στην αγορά, απλά ίσως να μη βρείς κάτι διακριτικό στη τιμή που λες και να χρειαστεί να δώσεις κάτι παραπάνω (σε περίπτωση που η εμφάνιση σε προβληματίζει λόγω δουλειάς ας πούμε)

Για το διακριτικο δεν ειναι και must με την εννοια οτι οταν πας σε ενα ραντεβου το βγαζεις,,,
    Ναι μιλαω για κοστουμι απο μεσα...
    Και σε οτι αφορα το κρυο στην Αθηνα μενω αλλα θελω κατι που να ...ενδεικνυται και για πιο ψυχρα κλιματα με την εννοια οτι δεν την παλευω και πολυ καλα με το κρυο....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    για πόσο κρύο μιλάς δλδ?

και όταν λες σακάκι, να υποθέσω ότι μιλάς για κουστούμι (δουλειά κλπ, άρα θα το θες και διακριτικό?)

νομίζω ότι ένα οποιοδήποτε μπουφάν τύπου cordura το οποίο θα διαθέτει και εσωτερική επένδυση για το κρύο, φορεμένο πάνω απο σακάκι θα σου προσφέρει αρκετά καλή προστασία απο κρύο.

υπάρχουν πολλές προτάσεις στην αγορά, απλά ίσως να μη βρείς κάτι διακριτικό στη τιμή που λες και να χρειαστεί να δώσεις κάτι παραπάνω (σε περίπτωση που η εμφάνιση σε προβληματίζει λόγω δουλειάς ας πούμε)

Γιάννη από την άλλη το μπουφάν πρέπει να είναι σχετικά εφαρμοστό.
    Είναι νομίζω δύσκολο να φοράς & σακάκι & μπουφάν ταυτόχρονα.

Βέβαια θυμάμαι ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιο μπουφάν της Dainese αν δε κάνω λάθος, το οποίο ήταν φτιαγμένο για τέτοιο σκοπό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Γιάννη από την άλλη το μπουφάν πρέπει να είναι σχετικά εφαρμοστό.
    Είναι νομίζω δύσκολο να φοράς & σακάκι & μπουφάν ταυτόχρονα.

Βέβαια θυμάμαι ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιο μπουφάν της Dainese αν δε κάνω λάθος, το οποίο ήταν φτιαγμένο για τέτοιο σκοπό.

το κάνω συχνά, δεν με εμποδίζει πουθενά. Ίσα ίσα που ζεσταίνομαι αρκετά, ο συνδυασμός σακάκι και απο πάνω κορντούρα με επένδυση είναι σάουνα

Στον Ογκο Το avatar του/της deusXT
    μπουφαν και ζεστο και να φορας και κουστουμι απο μεσα δύσκολο
    εχει βγαλει η tucano urbano κατι κουβερτες. μια απο αυτες ειναι σα παντελονι τη φορας εσυ αντι γιανα κουμπωνει στη μηχανη.
    σε μπουφαν πήρα προσφτα της ρεβιτ oφτρακ
    μεχρι στιγμης ειναι τουμπανο στο κρυο.
    παντως για κουστουμι δε μπορω να σκεφτω κατι που να προσφερει και την ιδια προστασια με ενα μπουφαν μηχανης
    bandit 1250 λεμε

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    παρε το κοστουμι του JAMES BOND.... ειναι και αλεξισφαιρο και αδιαβροχο...και ισοθερμικο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	confederatefighter.jpg 
Προβολές:	345 
Μέγεθος:	22,8 KB 
ID:	150011
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παρόμοια θέματα

1. Γαντια και καλτσες για πολυ κρυο...
    από georgekostas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2008, 00:16
  2. Γάντια για (πολύ) κρύο
    από gtheof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη