Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 123

Θέμα: Και το θέμα κλειδώνεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Ξέρετε πόσο εύκολο είναι βρίσεις κάποιον, να τον προσβάλεις με τον χειρότερο τρόπο μέσα σε ένα καθ'όλα "καθωσπρέπει" ποστ; Η συνταγή απλά προϋποθέτει χαμόγελο, ψυχραιμία, κώφωση (ή τύφλωση) προς άλλα ποστ, στοιχειώδες συντακτικό, μια-δυο δόσεις πιασάρικων λημμάτων για άρωμα καλλέργειας στα λύματα και μερικά εμότικονς για κερασάκια. Αν καταφέρεις να διαλύσεις τα νεύρα κάποιων ώστε να ψηθούν στους 180 βαθμούς και να σε βρίσουν εντέλει, τα κατάφερες. Και κερνάς και τους ανυποψίαστους εκλαιράκια πολιτισμού προς πάταξη των οξύθυμων του διαδικτύου.

Το παράδειγμα λειτουργεί και με την εκδοχή του κλόουν σε παιδικό πάρτι.

Το κακό με τα φόρουμ είναι ότι λες "δε θα γράψω, δε θα γράψω" και ανοίγεις το θρεντ μετά από δυο μέρες και λες "μανούλα μου, τι φόρουμ είναι τούτο;", όλοι έτσι είναι εδώ μέσα; Κάτσε να πω κι εγώ κάτι να φανεί ότι υπάρχει κι άλλη μεριά. Να το γράψω κι άλλη μία γιατί πολύ το διαβάζω αυτό το "(whatever)" και μοιάζει να κυριαρχεί.. Και μετά σκέφτεσαι, ποιος ο λόγος.. Καλύτερα να μιλούσαμε μόνο για μηχανές. Αλλά μετά βρίσκεσαι μια Δευτέρα στο δέλεαρ και κοιτάς τον διπλανό σου και λες "τι είναι τούτος τώρα; Συνάδελφος μηχανοτέτοιος ή υποψήφιο πτυελοδοχείο;" Κι αντε, αν είσαι στο δέλεαρ πάει καλά.. σηκώνεσαι και φεύγεις. Μόνο μη βρεθείς 673 χιλιόμετρα μακρυά από την έδρα σου, εκδρομή με παρέα τα τσακάλια...

Επιτελους!!
    +1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εμένα με αρέσει πολύ όταν κλειδώνεται ένα ποστ επειδή έχει "παρεκτραπεί" και μετά ανοίγονται άλλα για να λύσουν τις διαφορές τους οι "παρεκτεπομένοι"...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εμένα με αρέσει πολύ όταν κλειδώνεται ένα ποστ επειδή έχει "παρεκτραπεί" και μετά ανοίγονται άλλα για να λύσουν τις διαφορές τους οι "παρεκτεπομένοι"...
    Με καταληξη , να κλειδωθει.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Όντως έχει πολύ πλάκα. Φαντάζομαι να γέλασες και εσύ όσο και εγώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν τα εγραψα για τα δικα σου αλλα για τον Tpap
    Κάπως μπερδεύτηκες, δεν μίλησα πουθενά για τρόπο γραφής ή/και περιεχόμενο.

πολλές σε όλους τους φίλους εδώ μέσα.

Έχω διαβάσει όλο το θέμα για το παληκάρι οπότε ξέρω τι παίζει.

Μπορεί να μην γράφω πλέον αλλά παρακολουθώ.

Θα πω μερικά πραγματάκια για όσους έχουν όρεξη να διαβάσουν.

1) Στο forum αυτό δεν πληρώνει κανείς φράγκο εκτός από αυτούς που το συντηρούν, οπότε αν θέλουν να διώξουν κάποιον δε θα σε ρωτήσουν. Αν δε σου αρέσουν οι πράξεις τους απλά μη συμμετέχεις (πολλοί το έχουν κάνει κατά καιρούς).

2) Το τι άποψη έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα και κανείς δεν μπορεί να του πει ότι είναι λάθος (διαφορετικά κάτσε και μίλα με αυτούς που συμφωνούν μαζί σου και γράψε τους άλλους). Το να προσπαθείς όμως να την επιβάλλεις έμμεσα ή άμεσα δεν είναι σωστό.

3) Ένα παιδί δολοφονήθηκε και είναι μέγα έγκλημα όπως έγκλημα είναι και να διαλύεις την περιουσία του άλλου για να βγάλεις τα όποια κοινωνικοπολιτικά σου απωθημένα.

4) Όπως το παληκάρι προκάλεσε με την επιμονή του στο "ότι έκαναν στο παιδάκι καλώς το έκαναν", αρκετοί εδώ μέσα κατά καιρούς επιμένουν να προσβάλλουν αλλήλους όπως πχ : " ρε παιδιά ανάβει ένα λαμπάκι" και να απαντά ο άλλος "τι είπες τώρα ρε μεγάλε γαμησέ μας" (και μάλιστα να απαντά εριστικά σε τέτοιου είδους ερωτήματα συνέχεια). Δεν έχει ίδια βαρύτητα αλλά δεν παύει να είναι "ανάρμοστη" συμπεριφορά.
    Οπότε αν είναι, να κάνετε ban και αυτούς αλλά και τους άλλους που επιμένουν συστηματικά στις διάφορες απόψεις τους, ανεξαρτήτως περιεχομένου και θέματος σε σημείο πρόκλησης και προσβολής.

5) Σε καμμία περίπτωση δεν υποδεικνύω σε κανέναν πως να διοικεί το forum του αλλά, αν είναι να απαντήσεις για ποιο λόγο κάποιος τρώει ban, φρόντισε να έχεις πράξει ανάλογα και σε άλλες περιπτώσεις, ανεξαρτήτως αν το θέμα ήταν (σαφώς) κατώτερο από το θάνατο ενός πιτσιρικά.

Υ.Γ.1 : Σε όλους τους φίλους εδώ μέσα που γνωριζόμαστε από κοντά (και σε όσους τυχόν γνωρίσω στο μέλλον) κανονίστε καμιά βόλτα γιατί πολύ έχει πήξει το μυαλό μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Υ.Γ.2 : Αν κάποιος απαντήσει στα λεγόμενά μου και δεν του απαντήσω δεν τον θεωρώ κατώτερο ον, ούτε τον γράφω απλά δεν θα έχω δει τι έγραψε.

Επικεντρωθείτε σε αυτά που μας ενώνουν ως κοινότητα και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν.

ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Παντως σε αλλα φορα που δεν κλειδωθηκε το θεμα γινεται και γαμω τις κουβεντες... Δεν θα πω κατι για την κουλτουρα του συγκεκριμενου φορουμ γιατι δεν συμμετεχω η αληθεια να λεγεται... Αυτοι που γραφουν εδω σιγουρα τους εκφραζει και καλα κανουν...

Απλα... Η μηχανη ειναι απλως το μεσον... Ο ανθρωπος ειναι ο λογος...

EDIT: Παντως μην ανυσηχειτε ο Κυριακος τα τρωει τα καντηλια του και διπλα...
    Η μηχανή είναι απλώς το μέσον.. Ο άνθρωπος είναι ο λόγος..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZRakias

EDIT: Παντως μην ανυσηχειτε ο Κυριακος τα τρωει τα καντηλια του και διπλα...
    Aν εχει την ιδια αντιληψη με τον Vestroma για την δολοφονια καλα κανουν και τον καντηλιαζουν ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Aν εχει την ιδια αντιληψη με τον Vestroma για την δολοφονια καλα κανουν και τον καντηλιαζουν ...
    Να σου πω μονο οτι ευχηθηκε σε μια κοπελιτσα(αφου πρωτα την ειπε βρωμιαρα),η επομενη σφαιρα μπατσου να ειναι στο δικο της κεφαλι...

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Διαφωνώ καθέτως για την απαγόρευση του Vestroma γιατί είναι ένα μέλος
    που κρατά ζωντανό πάντα το πνεύμα και το χιούμορ του. Δεν μίσησε και
    δεν ειρωνεύτηκε ποτέ κανένα μέλος του moto.gr! Κέρδισε πολύ σύντομα
    την εκτίμησή μου όπως και πολλά άλλα μέλη, που πραγματικά είναι πολύ
    αξιόλογα άτομα. Όμως ο Vestromas κέρδιζε την εκτίμηση αρκετών μελών
    με πολύ ξεχωριστό τρόπο. Κι όπως όλα τα ξεχωριστά πράγματα που πλουτίζουν
    την ψυχή της κάθε προσωπικότητας η οποία κρύβεται πίσω από ένα nickname,
    έτσι κι ο Vestromas είχε και κάποιες προσωπικές απόψεις κάπως διαφορετικές
    από την κοινή γνώμη των μελών του moto.gr! Αν κάποιος πιστεύει πως οι
    διαφορετικές ή παράξενες απόψεις απο μας είναι αιτία για ban, τότε ο αναμάρτητος
    ή αυτός που είχε κάποτε διαφορετική άποψη σε κάποιο ζήτημα που τέθηκε
    στο moto.gr, τότε πρώτος τω λίθω βαλέτω!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

O κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι ...

Καποιος εβαλε και φωτο παραπανω αν θυμαμαι καλα.

Απο in.gr

Καταγγελία πολιτών για τους "κουκουλοφόρους"

Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα των Νέων, για «συνεργασία» κουκουλοφόρων με την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε κουκουλοφόρους να έχουν αγαστή συνεργασία με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ άλλοι κουκουλοφόροι να αναλαμβάνουν τις συλλήψεις διαδηλωτών.

Αρχικά στην οδό Κολοκοτρώνη εμφανίστηκε ομάδα ανθρώπων ντυμένων με πολιτικά, οι οποίοι είχαν φιλική κουβέντα με αστυνομικούς διμοιρίας των ΥΜΕΤ που βρισκόταν εκεί.

Οι περισσότεροι από τους «πολίτες» φορούσαν κουκούλες, ενώ τουλάχιστον ένας από αυτούς φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα λευκό ρόπαλο.

Όπως καταγγέλλουν πολίτες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, «άτομα ντυμένα με πολιτικά προκαλούσαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, κρατούσαν πέτρες και αυτοσχέδια όπλα στα χέρια τους, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιούσαν και συλλήψεις».

" πιστευω παντως οτι στην Ελλαδα της διαφανειας δεν υπαρχουν προβοκατορες της ασφαλειας. Πιστευω οτι τα επεισοδια προκαλουνται μονο απο αληταμπουρες τραμπουκους
    και ουδε μια ευθυνη φερουν οι κυριοι που φωτογραφιζονται να κρατουν λοστους και μαδερια"

Ντιρλαντας mode off

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Σωστή και απαραίτητη η απόφαση του byr0n !!!

Κύριοι το φόρουμ ήμαστε όλοι μας , δεν γίνεται να χρωματίζεται από τις απόψεις μερικών ... Φανταστείτε ρε σεις τι γνώμη θα σχημάτιζε ένας νέος χρήστης ,αν διάβαζε τέτοια παραληρήματα!!!

Το ξέρω ότι μας χαλάει ο έλεγχος και η τιμωρία , μας εκνευρίζει η εξουσία ,αλλά το μπάχαλο και η αναρχία έχουν ενα όριο ( ΔΕΝ αναφέρομαι στα πρόσφατα γεγονότα ) !!! Οι mods έχουν την υποχρέωση να κρατήσουν το φόρουμ σε ένα επίπεδο !!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    [B]δεν γίνεται να χρωματίζεται από τις απόψεις μερικών ...

Μπορεί όμως να χρωματίζεται από απόψεις άλλων ?

Παιδιά (γιατί παιδιά είστε ορισμένοι) εδώ μπαίνω να διαβάσω για μοτοσυκλέτα (sic)...

Πολλοί μου είχαν συμπαρασταθεί τότε με το ατύχημα...

Κάποιοι είχαν έρθει να με δουν και στο νοσοκομείο (και δεν τους βλέπω τώρα μέσα στο φόρουμ).

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν πολλά φόρα όπου ο καθένας μπορεί να εκθέσει τις απόψεις του για την πολιτική των αθλητισμό κλπ και ότι άλλο συμβαίνει γύρω μας...γιατί λοιπόν να το κάνει εδώ μέσα ?...

Εχουμε και έχω αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα και μπαίνω εδώ να χαλαρώσω λίγο και το μόνο που μου μένει είναι συνεχείς αντιπαραθέσεις και πολύ κακία συσσωρευμένη...

Αν ο ιδιοκτήτης του φόρουμ θέλει να κάνει ένα καλό στο φόρουμ ας σβήσει τις ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ και τις ΓΕΝΙΚΕΣ...και ας μιλήσουμε επιτέλους για μοτοσυκλέτα γιατί οι περισσότεροι το έχετε χάσει το νόημα.

Οσοι θέλουν φασαρία και αντιπαράθεση κάργα μπορούν να μπαίνουν εδώ... www.phorum.gr

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Προσωπικά νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει ποικιλλομορφία στις απόψεις. Η τοποθέτηση όμως του τύπου ''καλά του κάνανε γιατί ήταν ένα ανήλικο ρεμάλι'' με αηδιάζει. Όμως όπως σωστά αναφέρθηκε και από πάνω μου μια τέτοια τοποθέτηση μπορεί να χαρακτηρίσει αρνητικά όλο το φόρουμ. Τέτοιες απόψεις θέλουν ψαλίδισμα στην έκφραση τους ώστε να μην προσβάλλουν ηθικά τους φιλοξενούμενους και τους οικοδεσπότες αυτού του χώρου.

Πέρα απ' αυτό όμως υπήρξαν απ' όσο γνωρίζω προειδοποιήσεις από πλευράς των mods οι οποίες δε λήφθηκαν υπ' όψιν. Υποστηρίζω οτι πρέπει να υπάρχει ποικιλλομορφία κι εξακολουθώ να πιστεύω στη διαφορετικότητα του καθενός μας όταν δεν γίνεται βάρος στην ηθική των υπολοίπων καθώς και στην εικόνα του φόρουμ. Ένα φόρουμ δε μπορεί και δε γίνεται ως προς την αρχή λειτουργίας του να είναι δημοκρατικό. Φτιάχνεται από κάποιους ανθρώπους με μεράκι κι οι οποίοι έχουν κάποια στάνταρ στη ζωή τους και τα οποία θέτουν ως αρχές λειτουργίας. Το οτι δεν είναι δημοκρατικό δεν το καθιστά φασιστικό, αλλά δεδομένο τρόπο λειτουργίας που οφείλουμε να σεβόμαστε όλοι.

Όπως θα σεβαστούμε τον οικοδεσπότη που θα μας πει να μην πιούμε νερό απ' τη γυάλινη μπουκάλα αλλά να βάλουμε σε ποτήρι και δε χωράει αμφισβήτηση γιατί είναι το σπίτι του, το ψυγείο του, η μπουκάλα του, το νερό του, αυτός τα έχει αγοράσει, του ανήκουν κάπως έτσι οφείλουμε να σεβόμαστε και τους οικοδεσπότες του εκάστοτε φόρουμ.

Ο Βεστρομάς μου είναι συμπαθής όταν αστειεύται, όταν μιλάει για μηχανές, όταν μιλάει στους προβληματισμούς αλλά γίνεται αντιπαθής και σε κάποιες περιπτώσεις (όπως ένα κείμενο παραπάνω) αποκρουστικός όταν μιλάει για πολιτικοκοινωνικά θέματα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το ξαναματαλέω....

Οι γενικές και οι αντιπαραθέσεις υπάρχουν για να συζητάμε και για άλλα πράγματα εκτός των μοτοσυκλετών. Εκτός από μοτοσυκλετιστές είμαστε και άνθρωποι, με ανησυχίες, αγωνίες, ευαισθησίες και ανάγκες επικοινωνίας ή και χαβαλέ.
    Κάποιοι εδώ μέσα έχουν κάνει φίλους, παρέες και βόλτες με άτομα που εκτός από μοτοσυκλετιστές βρήκαν ότι έχουν και χημεία που ταιριάζει όπως είπε και η Vanda.
    Αλλωστε οι απόψεις επί του θέματος είναι μοιρασμένες. Αλλοι τις θέλουν και άλλοι όχι. Χώρος και για τους δύο υπάρχει. Χώρος για εντελώς διαφορετικές απόψεις επίσης υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει είναι η ανοχή προς άτομα που εντελώς προβοκατόρικα μπαίνουν για να προκαλέσουν εντάσεις και μόνο.
    Το φόρουμ συνεχίζει με τις Γενικές και τις Αντιπαραθέσεις και τα Στραβά & Ανάποδα. Αυτά που μας ενοχλούν ή μας απασχολουν μαζί με άλλους 10-20-100 συμφορουμίτες δεν είναι δυνατόν να υποκρινόμαστε ότι δεν υπάρχουν.

Ελπίζω και εύχομαι να μην χρειαστεί να ξανακλειδώσω συζήτηση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο ΟΗΕ και το θέμα μπαν(ΑΝΑΝ)οφλούδα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 13:41
  2. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  4. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων