Καλημερες σιγουρα για οσους εργαζονται πενθημερο![]()
Παρασκευη σημερα!!!
Οταν σχολασετε κανονιστε ενα καλο σαββατοκυριακο
Καλημερες!!![]()
Καλημερες σιγουρα για οσους εργαζονται πενθημερο![]()
Παρασκευη σημερα!!!
Οταν σχολασετε κανονιστε ενα καλο σαββατοκυριακο
Καλημερες!!![]()
μετά την καταστροφή ευτυχώς ήρθε η βροχή... να ξεπλυθούν δρόμοι και πεζοδρόμια από τη σκόνη των δακρυγόνων τα λάδια και τα πετρέλαια.![]()
καλή ημέρα να έχετε και πράγματι να κανονίστε ένα άκρως ξεκούραστο σκ.![]()
Υψώστε τη φωνή σας διαμαρτυρηθείτε μη σκύβετε το κεφάλι σήμερα όσοι κατεβείτε στο πανεκπαιδευτικό αλλά θερμλή παράκληση... όχι επεισόδια! Πάλι εμείς θα τρέχουμε![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Υγρασια σημερα εε??
Τελικα τα ονοφ κανουν και για λιμνες!!
Πολλες πολλες καλημερες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καλημέρα στην παρέα !!![]()
Έλα λέμε με τα κουτιά-σαλιγκάρια![]()
που όταν ρίξει οδηγάνε λες κι έχει αυγά ο δρόμος..
![]()
Με 90 αριστερά Αττική οδο...![]()
![]()
Χε χεχε![]()
Σήμερα δεν είδα άλλη μηχανή στην Αττική...
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Aνταλασω το τενερε μου με 5500 χλμ (ουτε ο αερας δεν το εχει αγγιξει) με την εικονιζομενη κυρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ξέχασα να σας δείξω την απόδειξη για την ανωτερώτητα των ιταλικών μηχανακίων και δη της Ντουκάτι. Ιδού! θαυμάστε.![]()
Η διαφορα που θα προκυψει φυσικα θα ειναι με μετρητα.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
καλημερα σε ολους ....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Aνταλασω το τενερε μου με 5500 χλμ (ουτε ο αερας δεν το εχει αγγιξει) με την εικονιζομενη κυρια.
Η διαφορα που θα προκυψει φυσικα θα ειναι με μετρητα.![]()
![]()
![]()
το ξξερα σιγα σιγα 8α τ δώσεις ολα εσυ .......... και σταμάτα να με παρακαλάς δεν σου δίνω το αφρικΑ για ανταλλαγή!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αφου σου εχω πει οτι ουτε με παντρεμενες παω ουτε με γιαγιαδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
καλημερα σε ολους ....
το ξξερα σιγα σιγα 8α τ δώσεις ολα εσυ .......... και σταμάτα να με παρακαλάς δεν σου δίνω το αφρικΑ για ανταλλαγή!![]()
![]()
![]()
Μεραααααουουααααααα:ZZZ:
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Χε χεχε![]()
Σήμερα δεν είδα άλλη μηχανή στην Αττική...
![]()
![]()
ούτε εγώ είδα.
καλημέρα.
Καλημέρεεεεεεεςςςς!!!!
Παρασκευή σήμερα!![]()
![]()
![]()
...