Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: Για πεστε κανα καλο πακετο Internet & τηλεφωνου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Όχι......να πεις.....να πεις ......και ας γίνει της κ@ριόλας ....

Άσε γιατί διαβάζω κάτι για πάγια που δεν υπάρχουν λόγω Voip και άλλα τινά...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Άσε γιατί διαβάζω κάτι για πάγια που δεν υπάρχουν λόγω Voip και άλλα τινά...
    άσε ρε τον άνθρωπο μην τον πειράζεις και χάσουμε τις ιστορίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    αν θέλετε τεχνικές αναλύσεις για του ς μουλτιπλεκτορες στην διάθεσή σας . αυτά που θα πρέπει να προσεχω φίλε ποιά είναι ??? οτι για να παρει συνδεση πελάτης μετα απο cash στο δικό μας inrteface προκειμένου να προσχωρήσει σε παροχο διότι προφανώς τα πάγια του ΟΤΕ είναι υπέρογκα ???!!! η ημερομηνία παραλαβής του έργου θεωρείται απο τους παρόχους ανέφικτη και ζητώντας νέα ημερομηνία παραλαβής του έργου ο πελάτης του ςπεριμένει οσο περιμένει ??? ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ???οποιος περιμένει ξέρει ..... τώρα αν είσαι τηλεποικινωνιολόγος και ξέρεις ( επίπεδο τεχνογνωσίας μεταπτυχιακού τίτλου κλπ ) μπράβο και ακόμα μπράβο αν δουλεύεις σε τηλεποικινωνίες . Εδώ ομως δεν γίνεται σύγκριση του δικού μου τίτλου απέναντι στον δικό σου ( όσο για το δικτυο ΑΤΜ εκτιμώ πως αν είσαι η ησουν στο ΕΜΠ θα το εχεις -είχεςστο διδακτορικό σου προφανώς μιάς και θεωρείται ακρως ιδιαίτερα δύσκολο ). Τέλος οτι πειται δεν θα επηρεάσουν τις ιστορίες μιάς και απο οσα εχω δεί εδώ η κουβέντα θα καταλήξει μπαχαλο και είμαι προετοιμασμενος .Ιδιότητα δήλωσα προκειμένου ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕ ΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕς ...ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Τώρα ......να ρωτήσω τι είναι SDH , ATM , και Add-Drop multiplexers που πέφτουν πάνω σε οπτικά MAN για τους χώρους συνεγκατάστασης των εναλλακτικών....όχι τίποτε άλλο , αλλά γιατί είσαι και διευθυντής
    Θα ήταν καλό , να προσέχουμε τι γράφουμε σε ένα ανοικτό forum

Να ρωτήσεις γιατί να μην ρωτήσεις??

:hypnotize

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Ας μην μιλησουμε για τον ΟΤΕ καλύτερα

Και δεν μιλάω για τιμές και τέτοια.

Για εξιδίκευση και εξυπηρέτηση που λες και άλλες τέτοιες ωραίες κουβέντες

Ας μην μιλήσω για παράνομες ενέργειες

Θα το αφήσω να πέσει κάτω, απλά όταν μιλάς μην νομίζεις ότι μιλάς σε νεάτερνταλ και χθεσινούς.

Το ότι είναι μοτοφόρουμ, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε και εμείς......

Καλά τα λέω Λεωνίδα.....???

Πάντα φιλικά αγαπητέ

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
    αν θέλετε τεχνικές αναλύσεις για του ς μουλτιπλεκτορες στην διάθεσή σας .
    ΠΟΛΥπλέκτες ....βαρβαριστί: MUX

η ημερομηνία παραλαβής του έργου θεωρείται απο τους παρόχους ανέφικτη και ζητώντας νέα ημερομηνία παραλαβής του έργου ο πελάτης του ςπεριμένει οσο περιμένει
    Εδώ, έχεις εν μέρη δίκαιο. Αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε , είναι η φορητότητα, δηλ. να πάρω το δισύρματο από την μία ρεγκλέτα , και να το καρφώσω –ΣΩΣΤΑ- στην ρεγκλέτα του παρόχου

Εδώ ομως δεν γίνεται σύγκριση του δικού μου τίτλου απέναντι στον δικό σου
    Πολύ σωστά

όσο για το δικτυο ΑΤΜ εκτιμώ πως αν είσαι η ησουν στο ΕΜΠ θα το εχεις -είχεςστο διδακτορικό σου προφανώς μιάς και θεωρείται ακρως ιδιαίτερα δύσκολο
    Το ΑΤΜ είναι επιπέδου ΙΕΚ πλέον.
    Εν έτη 2008 μιλάμε για DWDM πλέον , που από δω και πέρα μόνο αυτό χρησιμοποιείται.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕς ...ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Ειλικρινά , από πλευράς μου δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ τέτοια διάθεση.
    Περισσότερο συνάδελφος είσαι , παρά ανταγωνιστής.
    Πρόθεση μου είναι να πληροφορηθούν οι συμφορουμήτες
    Με ακόμη μεγαλύτερη εκτίμηση

Νίκος

*Τα ΜΟΥΡΗ και τις ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ,τα αφήνω ασχολίαστα
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    ΟΤΕ(ουτε τηλεφωνο εχουμε) ο καλυτερος μακραν ολων.Εδω στο ολυμπιακο χωριο εχει καταργησει τους νομους.ΔΕΝ μπορεις να εχεις αλλο παροχο εκτος απ αυτον.Τελειωνει το 2008 κι αυτοι ακομα κανουν εργα(γελασαμε παλι)για να μπορουμε να εχουμε εναλλακτικους παροχους.
    Αν θελεις τηλ σταθερο απο οτε περιμενεις εναμιση μηνα,αλλες 15 μερες για αναβαθμιση της γραμμης σα adsl και καμμια βδομαδουλα ακομα για ιντερνετ.Συνολο 2 μηνες αν ολα πανε καλα.Ταχυτητες?Σπανια πανω απο 9Mbps απ οτι λενε οσοι εχουν βαλει conx.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Καλο πακεττο

Βρε παιδια,ο ανθρωπος ρωτησε απλα να του πουμε για κανενα καλο πακεττο και φτασαμε στο σημειο να δειξουμε τα διπλωματα και τα πτυχια των τηλ/νιων.Ελεος,τον τρελλαναμε και αν τον ρωτησεις δεν εχει βγαλει ακρη.Πεστε δυο πραγματακια μονο και η αποφαση δικη του.
    BBBBBBBBB

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Καλο πακεττο

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
    Βρε παιδια,ο ανθρωπος ρωτησε απλα να του πουμε για κανενα καλο πακεττο και φτασαμε στο σημειο να δειξουμε τα διπλωματα και τα πτυχια των τηλ/νιων.Ελεος,τον τρελλαναμε και αν τον ρωτησεις δεν εχει βγαλει ακρη.Πεστε δυο πραγματακια μονο και η αποφαση δικη του.
    Οχι!οχι! θελω να ξερω αν θα εχει μουλτιπλεκτορες η συνδεση μου!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Να σας πω την αληθεια για Forthnet με βλεπω (συγνωμη κυριε διευθυντα...) αλλα αμα ειναι να κανει κανα τριμηνο η συνδεση μου, ζητω που καηκαμε..

δεν υπαρχει κανενας τροπος να δεσμευτουν απεναντι μου για τον χρονο που θα παρει η συνδεση;

Αλλιως με βλεπω να πληρωνω τα κερατιτιακα παγια στον ΟΤΕ που στην τελικη στα δυο χρονια που εχω συνδεση, δεν εχει παρουσιασει την παραμικρη δυλειτουργια...(ειδατε κυριε διευθυντα; )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim

Re: Re: Καλο πακεττο

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οχι!οχι! θελω να ξερω αν θα εχει μουλτιπλεκτορες η συνδεση μου!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Να σας πω την αληθεια για Forthnet με βλεπω (συγνωμη κυριε διευθυντα...) αλλα αμα ειναι να κανει κανα τριμηνο η συνδεση μου, ζητω που καηκαμε..

δεν υπαρχει κανενας τροπος να δεσμευτουν απεναντι μου για τον χρονο που θα παρει η συνδεση;

Αλλιως με βλεπω να πληρωνω τα κερατιτιακα παγια στον ΟΤΕ που στην τελικη στα δυο χρονια που εχω συνδεση, δεν εχει παρουσιασει την παραμικρη δυλειτουργια...(ειδατε κυριε διευθυντα; )
    είπα ποιός είμαι με πρόθεση να βοηθήσω οποιον φίλο απο εδώ καθώς καθε μέρα βοηθάω οσο μπορώ κόσμο γιατι ετσι το νιώθω . απο τα 24 μεχρι τα 42 μου αυτό κάνω/ οσο για τα πτυχία των υπολοίπων καλως που τα έχουν . εγώ είμαι ευχαριστημένος πουκαποιοι φίλοι απο δώ επικοινώνησαν μαζί μου τους εδωσα τηλεφωνο μου και θα χαρώ να τους βοηθησω . ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΩ απλά να τους βοηθήσω . ακόμα και αν είναι να ληθουν θέματα του R-NOC.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ επιμένω είναι το ονομά μου ... αν θέλετε ... Δεν θέλετε?? δεν ξαναμιλαμε !!! Αν ο τιτλος ξένισε να με συγχωράτε .δεν θα τον ξαναπώ. εγώ ομως οταν θέλω να μου κανουν δόσεις στο αμάξι που θα παρω δεν ρωτάω τον μηχανικό στο servis αλλα την τράπεζα .

Τα πακέτα που δίνει τώρα η forthnet είναι νομίζω
    internet+τηλέφωνο 39.90? (24Mbit + απεριόριστα αστικά+υπεραστικά+μερικά διεθνή σε ΟΛΑ τα σταθερά + 60 λεπτά σε κινητά)
    και 24και κάτι? Μόνο internet 24Mbit (υπάρχει και τηλέφωνο, αλλα οτι καλέσεις το χρεώνεσαι)

Μια απαραίτητη διευκρίνηση όμως να κάνω γιατί σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δε δίνει σημασία:
    ΟΛΑ τα πακέτα ΟΛΩΝ των παρόχων που δίνουν 12 ή 24MBit είναι ΕΩΣ 12 ή 24...
    αυτό σημαίνει οτι μπορείς εσυ να αγοράζεις ενα πακέτο 24Mbit, αλλα να μπαίνεις με 512Kbps..
    Αυτό δεν εχει να κάνει με τον πάροχο, αλλα κυρίως με την ποιότητα του σήματος που φτάνει απο το A/K στο ρούτερ.

Με απλά λόγια, αν εισαι πολύ μακριά απο το κέντρο (θεωρητικά απόσταση πανω απο 4km είναι λόγος για να μη γίνει δεκτή μια αίτηση σύνδεσης..), αν η καλωδίωση μεσα στο σπίτι είναι εγκατεστημένη λάθος απο την ηλεκτρολογο (π.χ. τα τηλεφωνικά καλώδια να είναι τοποθετημένα παράλληλα με του ρεύματος) αν οι μπρίζες στους τοίχους είναι του ΟΤΕ (εχουν μεσα εναν κίτρινο πυκνωτή που προκαλεί βραχυκύκλωμα και θόρυβο..) αν το καλώδιο είναι.. καλώδιο ρεύματος και οχι καλώδιο τηλεφώνου, ακόμα και αν στον δρόμο απ'εξω, κάποιος εχει βάλει μια τεμπέλα νέον, κολλητά με τα καλώδια τηλεφώνου, ή τα καλώδια της ΔΕΗ είναι πολύ κοντά στου ΟΤΕ, αν η τηλεφωνική συσκευή (όπου υπάρχει) είναι ασύρματο Panasonic, ή εχει μπαταρίες στη βάση, ή είναι οποιοδήποτε Telco, blueSky, μάρκα μ'έκαψες κτλ, αν για κάθε συσκευή τηλεφώνου που εχουμε, δεν εχουμε βάλει και απο ενα φιλτράκι (ΠΟΤΕ φιλτράκι στο ρούτερ όμως..), αν εχουμε συνδέσει λάθος το splitter..

Τότε σιγουρα θα εχεις πρόβλημα...

Ενδεικτικά, οι πιο πολλές βλάβες βρίσκονται στον χώρο του συνδρομητή, και είναι συνήθως μια απο τις παραπάνω..
    οπότε πριν παρετε τηλέφωνο σε κάποιο help desk, σιγουρευτείτε οτι δεν παίζει κάτι απο πάνω, και αν παίζει, να το αναφέρετε. Το σίγουρο είναι οτι θα λυθεί πιο γρήγορα το πρόβλημά σας, ή οτι θα αποφύγετε μια τσάμπα χρέωση για την επίσκεψη τεχνικού, για την επίλυση της βλάβης που οφείλεται σε εσάς..

(Και ο τεχνικός δεν θα βρίζει, γιατί κάποιος τον έστειλε να λύσει μια βλάβη, που ανετα θα λυνόταν τηλεφωνικά απο κάποιον έμπειρο...)

Υ.Γ. Υπενθυμίζω, οτι τα τηλεφωνικά καλώδια που βρίσκονται στους δρόμους είναι ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους, και ο ΟΤΕ, απλά εχει αναλάβει την συντήρηση/επισκευή... αρα ο ορος "ιδιόκτητο δίκτυο" δεν εχει ακριβώς την εννοια που ολοι νομίζουμε, καθώς για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη ασε αυτό το δίκτυο, υπευθυνος είναι ο ΟΤΕ (δεν μιλάω φυσικά για τα δίκτυα οπτικών ινών π.χ. της Hol, ούτε για backbone..) οπότε και ο ΟΤΕ είναι ο κύριος υπεύθυνος για τους χρόνους παράδοσης των γραμμών... απο τις οποίες οι δικές του, περιέργως, ολοκληρώνονται πολύ πιο γρήγορα απο των υπόλοιπων παρόχων..
    Γι'αυτό και μόνο, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξαναβάλω ΟΤΕ!

Υ.Γ.2: πάρα πολλοί εχουν παράπονο οτι με την παλιά σύνδεση (π.χ. 1024Mbps ή 2048Mbps) δεν ειχαν κάποιο πρόβλημα ταχυτητας ή αποσυνδέσεων, ενω τώρα που πήγαν σε ενα πάροχο που τους δίνει εως 24Mbps εχουν συνεχεια προβλήματα..
    Αυτό οφείλεται στο οτι επειδή στα 24Mbps, το ευρος συχνοτήτων που χρησιμοποιεί το καλώδιο για τη μεταφορά των δεδομένων, είναι πολύ πιο μεγάλο, απο το εύρος που χρησιμοποιεί μια "απλή" γραμμή των 1024Mbps, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και πολύ πιο εύκολα απο παρεμβολές σε διάφορες συχνότητες, απο εξωτερικούς παράγοντες, που πριν δεν φαινόταν οτι προκαλούν πρόβλημα..
    συνήθως λοιπόν αλλάζοντας το "προφιλ" μιας σύνδεσης με πρόβλημα αποσυνδέσεων και απο 24Mbps την κάνουμε 12 ή 8Mbps, εχει ως άμεσο αποτέλεσμα την μείωση των παρεμβολών (αφού μειώνεται και το εύρος συχνότητας της γραμμής μας) και την πιο σταθερή λειτουργία της..

Παναγιώτης.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Re: Re: Καλο πακεττο

είπα ποιός είμαι με πρόθεση να βοηθήσω οποιον φίλο απο εδώ καθώς καθε μέρα βοηθάω οσο μπορώ κόσμο γιατι ετσι το νιώθω . απο τα 24 μεχρι τα 42 μου αυτό κάνω/ οσο για τα πτυχία των υπολοίπων καλως που τα έχουν . εγώ είμαι ευχαριστημένος πουκαποιοι φίλοι απο δώ επικοινώνησαν μαζί μου τους εδωσα τηλεφωνο μου και θα χαρώ να τους βοηθησω . ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΩ απλά να τους βοηθήσω . ακόμα και αν είναι να ληθουν θέματα του R-NOC.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ επιμένω είναι το ονομά μου ... αν θέλετε ... Δεν θέλετε?? δεν ξαναμιλαμε !!! Αν ο τιτλος ξένισε να με συγχωράτε .δεν θα τον ξαναπώ. εγώ ομως οταν θέλω να μου κανουν δόσεις στο αμάξι που θα παρω δεν ρωτάω τον μηχανικό στο servis αλλα την τράπεζα .
    Ωπα παρεξηγησις...

δεν ειχα καμμια προθεση να ειρωνευτω, ουτε εσενα, ουτε την ιδιοτητα σου, ουτε αυτα που γραφεις, απο τα οποια ουτως η αλλως ενα 2% καταλαβαινω...

Αν σου φανηκε προσβλητικο αυτο που εγραψα, συγνωμη, πλακα κανουμε, για να εποανορθωσω τσακω μια

Από την αρχή πήρα Forthnet λόγω adsl256. Με τον καιρό μεγάλωσε κι έγινε 1024 σε σπίτι και γραφείο...χωρίς χρέωση. Στο σπίτι παραμένει το 1024 με ελάχιστα προβληματάκια δηλαδή 99,5% ευχαριστημένος από την Forthnet και στο τηλέφωνο (εντάξει η αναμονή είναι κάτι που περιμένεις) και στην παροχή της υπηρεσίας. Τώρα το πακέτο είναι το εξής (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ σε όλες τις τιμές που αναφέρω), 7,75ευρώ περίπου το μήνα για ίντερνετ (κάνω 6μηνες ανανεώσεις) τηλέφωνο και πάγιο οτέ 75ευρώ το δίμηνο αφού δεν πολυχρησιμοποιώ το σταθερό παρά μόνον για να με βρίσκουν ή κάνα τηλέφωνο στους γονείς, έχουμε και τα κινητά.... Λίγο το ping στο Counter με χαλάει που είναι 100ms και πάνω κάποιες φορές...αλλά πρέπει να δω τι ρύθμιση έχω λάθος...

Στο γραφείο περίπου τα ίδια, μέχρι που έληξε το προπληρωμένο 6μηνο με το 1024 και με το σταυρό στο χέρι και με μισή καρδιά και ένα σωρό αμφιβολίες λέω να δοκιμάσω το ΈΩΣ 24 της Forthnet στο πολυδιαφημισμένο (ιδιόκτητο δίκτυο). Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση ρουτεράκι τζαμπέ, εκτός μιας φοράς από μαλακία μου. Στο γραφείο είμαι στα 500μ από το κτήριο του ΟΤΕ, το ρούτερ κλειδώνει (ADSL2+ Linksys) στα 15800 περίπου και τελικά έχω έως 8. Ενώ γενικά 2 ή 4mbps σταθερά θα ήταν μια χαρά...μόνον κατά την σύνδεση είχα κάτι μικροπροβληματάκια αλλά πλέον 75-80% ικανοποιημένος... Πληρώνω 39,01 το μήνα στο ιδιόκτητο, με την χρέωση του ΟΤΕ να περιορίζεται μόνον σε μια από τις 2 χρεώσεις στον λογαριασμό...δεν θυμάμαι ποια...και τηλέφωνο ΟΤΕ κανονικά.

Γενικά δεν ήθελα να γίνω το πειραματόζωο των εταιρειών διότι άλλα "θέλαμε" ως καταναλωτές από τις ιδιωτικές και άλλα μας δίνουν...τείνουν να γίνουν χειρότερες από τον ΟΤΕ με κακοπληρωμένους υπαλλήλους...αλλά τέσπα σε καμία περίπτωση δεν σκυλόβρισα τα παιδιά στα τηλέφωνα...μπορεί να τα είπαμε λίγο πιο χοντρά...αλλά συμφωνήσαμε στο τέλος...αλλά ο ΟΤΕ έχει υπαλλήλους που θα τρέξουν και θα έρθουν στο σπίτι...αυτό δεν το κάνει κανείς, εκτός να πετύχεις σε καλό αντιπρόσωπο εταιρείας και έρθει, τουλάχιστον στο γραφείο έτσι τη γλυτώσαμε, και σώσει κάποια πράγματα τηλεφωνώντας ο ίδιο, που και το αντικείμενο ξέρει και θα του μιλήσουν διαφορετικά στο τηλ.

Ξέρω ότι μπορεί να πληρώνω παραπάνω για υπηρεσίες που κάποιοι υπόσχονται ή και όντως δίνουν φθηνότερα...αλλά έχω κερδίσει την ηρεμία μου...διότι μεταφορές και αλλαξοκολίες σε εταιρείες και μηχανές...δεν το θέλω με τίποτα...μια αρχική καλή επιλογή να κάνουμε τη δουλειά μας και τέλος. Οπότε, τι να σου πω, με την Forthnet είμαι κατά ένα μαγάλο ποσοστό ικανοποιημένος και δεν κάθησα να το ψάξω με πακέτα και διάφορα άλλα. Πλέον δεν ξέρω αν έχει και 2 ή 4 ή 6 αν δεν θες τα πακέτα ΕΩΣ 24...είμαι της άποψης keep it simple και θα είσαι μια χαρά, άντε να σου βγει λίγο πιο ακριβό.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Μα καλά, τόσοι ευχαριστημένοι απο HOL???? Μιλάμε ο ορισμός του απαράδεκτου, και το δέχονται και μόνοι τους. "Ειδαμε ότι επιθυμείτε να αλλάξετε πάροχο. Γιατί?"
    " Γιατί από την ώρα που έγινα πελάτης σας πριν ένα χρόνο δεν έχω τηλέφωνο. (χτες συγκεκριμένα δεν κατάφερα να μιλήσω πάνω απο 2 λεπτά συνεχόμενα.) Και σας κάλεσα τοτε και τοτε και τοτε και μίλησα με τους τάδε υπαλλήλους σας οι οποίοι παρέπεμψαν την υπόθεσή μου σε τεχνικό που θα με καλούσε. Πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτε"
    και τρώω ένα
    " έχετε απόλυτο δίκιο κύριε. Ευχαριστω" και μένω χαζός..........
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Κανα καλό ταπετσέρη ξέρεις;
    από gispy στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2012, 18:27
  2. Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ????
    από no more sorrow στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2010, 13:41
  3. Υπαρχει κανά καλο παλικάρι...
    από dodos_1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 20:50
  4. Και για να΄χουμε καλο 'ρωτημα..
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 22:22

Κανόνες δημοσιεύσεων