ΡΕ IDI ΔEN ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ REPLAY ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ... ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ![]()
![]()
ΡΕ IDI ΔEN ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ REPLAY ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ... ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ![]()
![]()
Και μου το’λεγαν εχτές. Μην πάς μαζί του θα μπλέξεις! Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Ρε τι μεθύσι ηταν αυτό? Και δεν ξέρω πώς να ξεφύγω. Έχει κατεβάσει της ασφάλειες στην λιμουζίνα και έχει βάλει 2 16χρονα να του φωνάζουν κάθε φορά που προσπαθώ να την κάνω από το παράθυρο! ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΔΕΛΕΑΡ!!!!
δεν λεω καλη ειναι και η π[λακα αλλα κανενας δεν μου λεει στα σοβαρα???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΔΕΛΕΑΡ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti na sou leme emeis ....... aaaaaxxx anamnhseis ...![]()
![]()
![]()
kalytera rwta ton idio ...... I D I S !! the BEST MAN !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ Ο DIDIS ΤΟ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Ti na sou leme emeis ....... aaaaaxxx anamnhseis ...![]()
![]()
![]()
kalytera rwta ton idio ...... I D I S !! the BEST MAN !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.
Gia na deite ti swsto atomo einai, tou zithsa na mou kanei kone me to psilo kokkinomaliko rwsidaki (an den to h8ele vevea gia thn parth tou) kai kserete ti mou esteile se PM???
idis:
Kanonhsa re man gia parth sou thn dikia mou, prive, spiti ths, kai OI Mpires dikes mou .....![]()
EEEEEE ti na pw loipon
EVGE RE POLOUKARI --- APSOGOTATOS .... 8a se vgalw asproproswpo leeeeemeeeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
φιλε τωρα με χτηπας στο ευαισθητο σημειο μου!!αν μπορουσα να ερθω θα εχομουν αλλα δεν γινεται λογο ανυπερβλητωνεμποδιων!!!!!!!και δεν νυσταζω!!!!απλα μου κοβουν το internet και εχω και διαβασμα γιατι αυριο γραφω στρατιωτικο ποινικο δικαιο!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ Ο DIDIS ΤΟ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τρίτη ξημερώνει και
Τι???????? Τετάρτη?????????? Ρε idi τι μου έδωσες και ήπια ρε????
Οχχχχχ πάλι δεν πήγα για δουλειά δηλαδή?????
Αμάν αυτά τα μωρά τι κάνουνε στο κρεβάτι μου???????
ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
PPB - Pokermon Power BabesΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τρίτη ξημερώνει και
Τι???????? Τετάρτη?????????? Ρε idi τι μου έδωσες και ήπια ρε????
Οχχχχχ πάλι δεν πήγα για δουλειά δηλαδή?????
Αμάν αυτά τα μωρά τι κάνουνε στο κρεβάτι μου???????
ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TO ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΩΑρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
φιλε τωρα με χτηπας στο ευαισθητο σημειο μου!!αν μπορουσα να ερθω θα εχομουν αλλα δεν γινεται λογο ανυπερβλητωνεμποδιων!!!!!!!και δεν νυσταζω!!!!απλα μου κοβουν το internet και εχω και διαβασμα γιατι αυριο γραφω στρατιωτικο ποινικο δικαιο!!!!!!!![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
[B]P.S.
Gia na deite ti swsto atomo einai, tou zithsa na mou kanei kone me to psilo kokkinomaliko rwsidaki (an den to h8ele vevea gia thn parth tou) kai kserete ti mou esteile se PM???
idis:
Kanonhsa re man gia parth sou thn dikia mou, prive, spiti ths, kai OI Mpires dikes mou .....![]()
EEEEEE ti na pw loipon
EVGE RE POLOUKARI --- APSOGOTATOS .... 8a se vgalw asproproswpo leeeeemeeeeeee
γκούχου γκούχου!!
Σεμνάάάάάάά...
Μας βλέπουν!!!
![]()
![]()
![]()
Idi τι μαθαίνω????? Καλάάάά! Με σένα θα τα πούμε στο επόμενο κεράσεις που θα μας κάνεις!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: