σορρυ λαθος
σορρυ λαθος
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
και αλλο λαθοσ αλλα δεν με αφηνει να τα σβησω
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Να το βάλεις εκεί που ξέρεις! Αφού το ξέρεις οτι δεν έχω σήμα στο σπίτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ρε παλιοκουλαδιοτι διαφορα εχουμε εμεις με το πανελληνιο πρωταθλημα το ιδιο υσχυει και για σας με το ιταλικο πρωταθλημα
που και για αυτους το πανευρωπαικο και επισης μετα το παγκοσμιο ετσι ειναι τι να κανουμε και μη ξεχνας που μονο δυο χρονια εχουμε ξεκινησει τους αγωνες ταχυτητας με στριτ μηχανακια και παλι καλα να λες
Σε ενα μηνα θα γινει απο οτι λενε ενας αγωνας πανελληνιου στο τυμπακι τοτε θα δουμε πολλα![]()
Υ.Γ. Εχω και κινητο τηλεφωνο εκει θα με βρεις σιγουρα![]()
![]()
![]()
![]()
σορυ κιολας αλλα εγω εχω ενημερωση για εναν αγωνα σερρες και εναν τριπολη.λαθος ???Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
..........
Σε ενα μηνα θα γινει απο οτι λενε ενας αγωνας πανελληνιου στο τυμπακι τοτε θα δουμε πολλα![]()
συζητιοτανε για τυμπακι αλλα τελικα δεν....
αν ξερεις κατι....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μπραβο ρε παιδια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως σηκωνετε η μοτοσυκλετα και με τις 2 ροδες απο το εδαφος στην εξοδο της στροφης!![]()
![]()
εχει ενα μπαμπουρι περιπου μισο μετρο .....απο τσιμεντο σε πισα αν την κανεις αναποδα την πιστα.Το κακο ειναι οτι αν την κανεις απο την σωστη μερια δεν προλαβαινεις να φρανερεις για να μπεις σε μια φουρκετα......καταλαβαινεις τι γινετε......
το μονο κακο σημειο της πιστας....
σκεψου να ερχεσε απο μια πολυ ανοικτη στρωφη με 150+ και εκει που πρεπει να φρεναρεις να εχει απο πισα τσιμεντο και να κανει ενα λακο περιπου μισο μετρο.....![]()
![]()
![]()
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
εχει ενα μπαμπουρι περιπου μισο μετρο .....απο τσιμεντο σε πισα αν την κανεις αναποδα την πιστα.Το κακο ειναι οτι αν την κανεις απο την σωστη μερια δεν προλαβαινεις να φρανερεις για να μπεις σε μια φουρκετα......καταλαβαινεις τι γινετε......
σκεψου να ερχεσε απο μια πολυ ανοικτη στρωφη με 150+ και εκει που πρεπει να φρεναρεις να εχει απο πισα τσιμεντο και να κανει ενα λακο περιπου μισο μετρο.....![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
στα το λες φιλε μου αν βγαζαμε και εμεις εκεινη την ωρα φωτο μεσα απο το κρανος τις φατσες μας τυφλα να εχει ο ροσσι ...............μιλαμε πολυ χ..σ...μο......![]()
![]()
![]()
javra............r6.
…………
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ...Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
παιδια η καλυτερη φωτο που ανεβει ......
στιλ . σωστη θεση οδησης. θεαμα.
μπραβο στο παλικαρι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
for(1){
}
Καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους σήμερα.Ελπίζω να βοηθήσει ο καιρός και να μην ρίχνει καρέκλες.
ορε κουμπαρε javrar6 σα πολυ το μεγαλωσες το μπαμπουρι και θα θαρουνε επαε οι συμφορουμιτες οτι αντι να κανομε αγωνες ταχυτητας κανομε αγωνες scrambleΑρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
μπραβο στα παιδια που τρεχουν...αντε και σε μια καλη πιστα ρε παιδια![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
ορε κουμπαρε javrar6 σα πολυ το μεγαλωσες το μπαμπουρι και θα θαρουνε επαε οι συμφορουμιτες οτι αντι να κανομε αγωνες ταχυτητας κανομε αγωνες scramble:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ΡΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ .........
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ 49,8 ΠΟΝΤΟΥΣ ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΑΜΦΙΒΙΟ ΘΥΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙ ΖΟΥΓΚΛΑΣ..........
ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΣΙ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
:a028: :a028:
ΠΙΓΕΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ???
javra............r6.
…………
Παιδια εγιε τρελη μαλακια στην εκκινηση,ο σημαιαρχης αντι να ριξει την σημαια απο μπροστα την εριξε πισω απο τους αγωνιζομενους με αποτελεσμα οι τελευταιοι να ξεκινησουν πρωτοι:hypnotize :hypnotize :hypnotize Οι πρωτοι αρχισανε να τρεχουν σαν τον rossi για να προλαβουν στους πρωτους γυρους πρωτος ηταν ενας με ενα μηχανακι με μια πολυχρωμη ζελατινα μετα ο JIMK7 μετα τον ξαναπερασε αλλα ο jimk7 μετα απο 2 γυρους τον περασε και αρχισε να αυξανει την διαφορα ολο και περισσοτερο.σΤΟ ΤΕΛΟς ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ανθρωποι της διοργανωσης γι αυτο με την σημαια.
Και στην εκκινηση εγινε ψιλοφασαρια ενα γερος φωναζε στους αγωνιζομεους δε ξερω και εγω τη τους ελεγ,παντως οι αγωνιζομενοι τα πηραν λιγο μου φαινεται![]()
![]()
Παντως αυτο με την λακουβα παραπαει καποτε πρεπει να το φτιαξουν εχει πεσει πολυς κοσμος εκει,και ο jimk7 να σας το πει![]()