na tos ekdhlo8hke..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Χμ... Ρεεε... τη βδομάδα αυτη θα τη φάω σίγουρα για βαψιμο και δεν ξερω αν θα είμαι δεμενος κι ετοιμος μέχρι το σάββατο η και την κυριακή ακόμα..! Μόνο γι αυτό επιφυλάσσομαι αλλιώς είμαι μέσα!
Άσε που μπορεί να μην έχουν έρθει και οι εξατμίσεις αλλά αυτό δεν είναι πρόβλμα καθόλου, και με τις μαμα έρχομαι και γουστάρω κιόλας!
ΡΕ κλειδαρα? τι εγινε..?το συμμαζεψε το εργαλειο ο μαστορας η ακομα?
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
SVX το εργαλειο ο μαστορας ΖΗΤΗΜΑ να το χει τριψει! Δεν είναι καλά λέει, είναι άρρωστος κλπ., και με πήγε κάποιες μέρες πίσω!..Για το ΣΚ παιδες δεν προλαβαινω με τίποτα!
ΟΜΩΣ... για τέλη Νοεμβρίου - αρχές Σεπτεμβρίου που λέγατε (και που είναι σε 2 βδομάδες δηλαδη), εγώ με τα 2 ξαδέρφια μου (R1 '08 - Z750 '07) θέλουμε να πάμε κάποιο ταξίδι, και το έχουμε κανονίσει, αλλά δεν ξέρουμε που ακόμα. Όπου λοιπόν θέλετε εκείνο τον καιρό, μπορούμε να συναντηθούμε και είτε να συνεχίσουμε μαζί, είτε να μόνο για τη συγκέντρωση SV. Επίσης σας το λέω, και πιο νωρίς να κανονίσετε, εγώ πάλι μέσα είμαι!
Οι εξατμίσεις ήρθαν προχθές πάντως...![]()
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Σάββατο βράδυ δουλεύω 1 το βράδυ με 9 το πρωί (Κυριακή ουσιαστικά) αλλιώς να είστε σίγουροι ότι θα ερχόμουν. :ZZZ:
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
κι εγω σημερα οταν πηγαινα για δουλεια μπηκαν κατι αγκαθακια στο αριστερο μου χερι και με δυσκολια δουλευω τον συμπλεκτη.."
ρε μας δουλευετε??
Κ@Κ@Λ@ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ παλι
Υ.Γ ενα ασημι SVS σεκοντ τζενερε'ι'σον στα κτελ Βολου σημερα το πρωι
με πινακιδ NX* 80 (νομιζω) ποιος ειναι?
αντε γλυτωσαμε ενα Σαββατο ακομα ...παω κι εγω τη Δευτερα να το δωσω να παρω τιποτα αλλο
για τα πηγαινε ελα....χαζευα κατι KYMCO 250αρια το απογευμα....![]()
Χαχαχα! στα λεγαααααααααα! :rotflmao:
Είμαστε αδιόρθωτοι!!! Τελικά νομίζω πως το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς αν θέλει συνάντηση, είναι να πάρει το SV του και να κάνει μια περιοδεία για να τους δει όλους έναν-έναν!
Τώρα που το σκέεεφτομαι... :smilea:
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Σιγά ρε χαλαρώστε! Αφού δουλεύουμε λέμεΤι να κάνουμε δηλαδήςςς;
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
SαVVατο αυριο.... τωρα που τα πουλησαν ολοι τα SV η συναντηση θα γινει σεναριο επιστημονηκης Φαντασιας...... ScienceViction650cc ScienceViction1000cc....
![]()
![]()
:wacko:
![]()
Σαββατο δε μπορώ αλλά Κυριακή ψήνομαι κι ας ρίχνει κουβάδες!![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Λοιπόν, να μην κοροιδευόμαστε!![]()
Κανονίζουμε για την ερχόμενη Κυριακή?!
Οχι τίποτα αλλά θα μας πάρουν πρέφα και οι Hondaκιδες και θα μας δουλεύουν!![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!