εχει δικιο ο κατανας, πανε οι παλιες εποχες,
ειμαστε ακομα στις 15 σελιδες,
αντε να βοηθησω και εγω,
γεια σου χαρα και καλως ηρθες σε αυτο το υπεροχο φορουμ, γεματο μεγαλες συγκινήσεις !!
αντε να βοηθησω και εγω,
γεια σου χαρα και καλως ηρθες σε αυτο το υπεροχο φορουμ, γεματο μεγαλες συγκινήσεις !!
σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
αντε να βοηθησω και εγω,
καλώς όρισες καλά να περνάς![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
thanksΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
καλώς όρισες καλά να περνάς![]()
![]()
ε τότε να γράψω άλλο έναΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
e ναι μωρε..αντε γιατι εχω χωσει τρελα φραγκα λεμε
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .![]()
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ????????
Εγω εχω μια απορια, για λυστε την σας παρακαλω...
Αν η Χαρα δεν ηταν Χαρα και ηταν Μητσος Τασος Κωστας Μπαμπης Νικος Βασιλης Γιωργος κλπ (συγχωρεστε με για οσους δεν ανεφερα)Θα ειχε 16 σελιδες σε δυο μερες για τα καλοσορισματα στο φορουμ???![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Χαρά, καλώς ήρθες.![]()
Μήτσο κοφτο τσατ, έχεις 60 μηνύματα στο θρεντ, έγινες ΜΟΝΤ πια! ΜΑΖΕΨΟΥ!
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εγω εχω μια απορια, για λυστε την σας παρακαλω...
Αν η Χαρα δεν ηταν Χαρα και ηταν Μητσος Τασος Κωστας Μπαμπης Νικος Βασιλης Γιωργος κλπ (συγχωρεστε με για οσους δεν ανεφερα)Θα ειχε 16 σελιδες σε δυο μερες για τα καλοσορισματα στο φορουμ???![]()
![]()
![]()
εγω ξερω να πω οτι οταν ενα ατομο ειναι χαβαλες, ακομπλεξαριστο και ενδιαφερεται να μαθει και 2-3 πραγματα (οπως και ρωτησε δλδ) τοτε μπορει ενα τετοιο θρεντ να παει καλα!
Οταν επισης εχει μπει μεσα σε ενα Σ/Κ οπου ναι πολυς κοσμος λειπει αλλα παραλληλα υπαρχουν καποιοι που χαλαρωνουν-λιωνουν κτλ κτλ μεσα σε ενα φορουμ, βοηθαει επισεις! Ειδικα οταν υπαρχει και ο χαβαλες που ειπαμε και απο πανω!
Οταν βεβαια, ειναι ενα μέλος που δεν πολυκυκλοφορει σε τετοια φορα (a.k.a θυληκο) και υπαρχουν και αντρες "θερμοι" και ακομπλεξαριστοι, χαβαλεδες, διολου προστυχοι αλλα "ξυπνιοι" και σπιρτόζοι.. που μετα απο δυσκολη βδομαδα γουσταρουν να χαλαρωσουν και ψαχνουν την ευκαιρια η οποια τους δωθηκε απλοχερα απο τη θεα τυχη,
τοτε...
ναι φιλε, μπορει να φτασει και τις 30 σελιδες!
Καλημερα!
![]()
Καλως ηρθες Χαρα.
(Ειμαι νεος, ωραιος,με αισθηση του χιουμορ που εκμεταλευομαι το οτι μπηκες σε ενα φορουμ που κατα 90% γραφουν αντρηδες εδω μεσα και ειμαι και καλοπροαιρετος.Οι υπολοιπες δωδεκα που πηγαν??)
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ξέχασες να αναφέρεις ότι είσαι και παντρεμένοςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Καλως ηρθες Χαρα.
(Ειμαι νεος, ωραιος,με αισθηση του χιουμορ που εκμεταλευομαι το οτι μπηκες σε ενα φορουμ που κατα 90% γραφουν αντρηδες εδω μεσα και ειμαι και καλοπροαιρετος.Οι υπολοιπες δωδεκα που πηγαν??)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Και με παιδι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ξέχασες να αναφέρεις ότι είσαι και παντρεμένος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γειααααααα
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γειααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχουν και αντρες "θερμοι" και ακομπλεξαριστοι, χαβαλεδες, διολου προστυχοι αλλα "ξυπνιοι" και σπιρτόζοι.. που μετα απο δυσκολη βδομαδα γουσταρουν να χαλαρωσουν και ψαχνουν την ευκαιρια η οποια τους δωθηκε απλοχερα απο τη θεα τυχη,Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω ξερω να πω οτι οταν ενα ατομο ειναι χαβαλες, ακομπλεξαριστο και ενδιαφερεται να μαθει και 2-3 πραγματα (οπως και ρωτησε δλδ) τοτε μπορει ενα τετοιο θρεντ να παει καλα!
Οταν επισης εχει μπει μεσα σε ενα Σ/Κ οπου ναι πολυς κοσμος λειπει αλλα παραλληλα υπαρχουν καποιοι που χαλαρωνουν-λιωνουν κτλ κτλ μεσα σε ενα φορουμ, βοηθαει επισεις! Ειδικα οταν υπαρχει και ο χαβαλες που ειπαμε και απο πανω!
Οταν βεβαια, ειναι ενα μέλος που δεν πολυκυκλοφορει σε τετοια φορα (a.k.a θυληκο) και υπαρχουν και αντρες "θερμοι" και ακομπλεξαριστοι, χαβαλεδες, διολου προστυχοι αλλα "ξυπνιοι" και σπιρτόζοι.. που μετα απο δυσκολη βδομαδα γουσταρουν να χαλαρωσουν και ψαχνουν την ευκαιρια η οποια τους δωθηκε απλοχερα απο τη θεα τυχη,
τοτε...
ναι φιλε, μπορει να φτασει και τις 30 σελιδες!
Καλημερα!
![]()
![]()