Η αλυσιδα για το cbf ειναι για τα μπαζα...
Και μονος σου να εισαι κοπαναει....
Η αλυσιδα για το cbf ειναι για τα μπαζα...
Και μονος σου να εισαι κοπαναει....
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά;
Όταν ανεβάζω 2ο άτομο στη μηχανή και είναι από 70kg περίπου και πάνω, ακούω την αλυσίδα να ζορίζεται. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;
Μάλλον είναι πολύ τεντωμένη και με το 2ο άτομο "τεζάρει". Καλύτερα να την χαλαρώσεις λίγο, ή τουλάχιστο να πηγαίνεις συντηριτικά με βαριά άτομα πίσω.
Καλο μηνα CBFαδες!
Τι εγινε ρε συ με το μηχανακη σου; τι ειχε τελικα;
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τίποτα.Παρόμοια φάση με το βαραντέρο 125 που στην αρχή ήταν μια χαρά.Μετά απο κάμποσα χιλιόμετρα άρχισε ν'ακούγεται αυτό το κζζζ...μετα απο κανα μήνα σταμάτησε και δεν το ξανάκανε.
Παίρνω καινούργιο CBR πάλι τα ίδια.
Οπότε μάλλον φυσιολογικό είναι.
Υ.Γ.Αν δεν με απατά η μνήμη μου άλλο ένα μέλος με καινούργιο CBF παρατήρησε το ίδιο και του έγραψα τα ίδια...
εγώ από την άλλη το ακούω το κζζζ από τότε που το πήρα, εδώ και 7-8 μήνες. Δεν ξέρω αν θα φύγει ποτέ, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι να μην είναι σοβαρό.
Στα 10.000 χλμ (τώρα είμαι στα 8) που θα το ξαναπάω στο μάστορά μου, θα το ξανακοιτάξουμε. Στο Σαρακάκη ΔΕΝ το πάω.![]()
Καλό μήνα σε όλους.
Ούλα σε ήθελα ρε συ, έμαθες τίποτα για πρακτική στη δουλειά σου? Αυτοματιστής είμαι, αν παίζει τίποτα για Σεπτέμβρη...
Θα ρωτησω ρε συ και θα σου πω. Πες μου τον ολοκληρωμενο τιτλο σπουδων, και απο ποιο ΤΕΙ.
Μηχανικός Αυτοματισμών - ΤΕΙ Πειραιά
Ευχαριστώ για τον κόπο ρε φίλε. Και όταν το πάρεις το εργαλείο στείλε π.μ. κερνάω καφέ στην πλατεία Ελευθερίας!
Ναι ρε θα σου στειλω pm να τα πουμε απο κοντα. Καπου κοντα σε σταθμο ηλεκτρικου δεν ειναι η πλατεια ελευθεριας;
Πλατεία Ελευθεριας είναι το hot spot του Κορυδαλλού. Κοντά στις φυλακές...
Καταλαβα. Εχω περασεο τοτε απο εκει , αλλα δεν εχει τυχει να κατσω.