Πες τους την αλήθεια, ρε Σταύρο. Δεν είναι τρόπος αυτός να μπάσεις κόσμο στο κίνημα...και καλά βόλτα.. δεν τρέχει..
![]()
Πες τους την αλήθεια, ρε Σταύρο. Δεν είναι τρόπος αυτός να μπάσεις κόσμο στο κίνημα...και καλά βόλτα.. δεν τρέχει..
![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
σσσσσσσσσσ![]()
μην μου τους τρομαζεις ρε Αλκηστις![]()
αφου τους εχω συμβουλεψει 5 ποστ πιο πανω...θελουν δεν θελουν θα ακολουθησουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν ειστε με μπαλακλαβα και δειτε μπατσο βγαλτε την. αν δειτε κουκουλοφορο φορεστε την. αν βρεθειτε αναμεσα ταχθειτε υπερ των κουκουλοφορων και φυγετε με σουζα (εναλλακτικα με rolling burnout)
![]()
![]()
Γιατί, βλέπεις κάτι ύποπτο στη βόλτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
![]()
![]()
Συνάντηση μηχανόβιων, με κράνη και κουκούλες, στις 10 η ώρα, στο Σύνταγμα, με τιγκαρισμένα μπάγκστερ και βαλιτσάκια, και άγνωστο προορισμό...
Μια χαρά μου ακούγεται![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ωραία ώρα κανονίσατε...![]()
Οι σωστές βόλτες είναι οι μεταμεσονύχτιες.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Ωραία ώρα κανονίσατε...![]()
Οι σωστές βόλτες είναι οι μεταμεσονύχτιες.![]()
σιγα ρε κομη Δρακουλα...![]()
![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς με βλέπω μάλλον χλωμό για απόψε
Και καραγουστάρω το εν λόγω project βόλτας
Την τύχη μου μέσα.
Αν αλλάξει κάτι και έρθω, θα πάρω τον Σταυρο να με περιμένετε αν θέλετε
:a015:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Δυστυχώς με βλέπω μάλλον χλωμό για απόψε
Και καραγουστάρω το εν λόγω project βόλτας
Την τύχη μου μέσα.
Αν αλλάξει κάτι και έρθω, θα πάρω τον Σταυρο να με περιμένετε αν θέλετε
:a015:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ,Κιμωνα...μην αγχεσαι!!
![]()
Αν δεν ερθει ο Κιμωνας δεν ερχομαι ουτε εγω!
:o
![]()
![]()
Λοιπον σοβαρα, εσκασε ενα ραντεβου για δουλεια στις 9 και δεν ξερω αν θα εχω τελειωσει!
Αν ειναι θα παρω τηλ το Σταυρο να δω που ειστε οταν ξεμπερδεψω!
Καλη βολτα και προσεκτικα!
![]()
![]()
![]()
ρε μην λακιζετε...δεν θα πεταμε μονο πετρες. θα εχουμε και μολοτωφ.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενταξει Μητσακο
![]()
ρε δν σου είπα να πηγαίναμε βόλτα στις 3 η ώρα που βγαίνω εγώ,Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
σιγα ρε κομη Δρακουλα...![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά δν θα ταν καλύτερα αν κανονιζόταν κάποια στιγμή που θα είχε μειωθεί η κίνηση στους δρόμους? :wacko:
αμανείναινετσιναρθω24αριντεπόζιτοέχω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε μην λακιζετε...δεν θα πεταμε μονο πετρες. θα εχουμε και μολοτωφ.![]()
Έχεις δίκιο ρε αδερφέ, αλλά μετά πως σηκώνονται στις 6:30 για δουλειά?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ρε δν σου είπα να πηγαίναμε βόλτα στις 3 η ώρα που βγαίνω εγώ,
αλλά δν θα ταν καλύτερα αν κανονιζόταν κάποια στιγμή που θα είχε μειωθεί η κίνηση στους δρόμους? :wacko:![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
τι να σου πω ρε αδερφέ...εγώ τέτοια ώρα πάω για ύπνο!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έχεις δίκιο ρε αδερφέ, αλλά μετά πως σηκώνονται στις 6:30 για δουλειά?![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά, αν δεν σας βολεύει η ώρα, πολύ ευχαρίστως να την αλλάξουμε. Εγώ απλά πρότεινα μιά ώρα που μου δίνει χρόνο να πάω βολτίτσα με την ΜΟΤΟπαρέα και να πάρω στις 1:30 τη γυναίκα μου από τη δουλειά της.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι να σου πω ρε αδερφέ...εγώ τέτοια ώρα πάω για ύπνο!![]()
Αν νομίζετε πως είναι νωρίς, το κάνουμε αργότερα αλλά θα σας στερήσω από την σαλιγκαροπαρουσία μου πιο νωρίς!![]()
![]()
XR
XTR
XJR
φίλε κανονίστηκε η ώρα κ το μέρος. ούτως ή άλλως εγώ δν δήλωσα συμμετοχή.
Καλά να περάσετε και για άλλη φορά κανονίζουμε πιο βραδυνή βόλτα![]()