Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 100

Θέμα: Θα παρακαλουσα....

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Θα παρακαλουσα....

αν γινοταν λογω των ημερων που ερχονται να μην ασχολουμαστε με θεματα οπως:

Την θλιβερη πλεον και χαραγμενη στην σκεψη μας απωλεια ενος 16χρονου

Τι κανουν οι Τουρκοι και τι κανουν οι Αλβανοι

Πλησιαζουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, αν αυτο σημαινει κατι για μερικους

Ειναι αναγκη Χριστουγεννα να υπαρχουν τετοιες εντασεις ;

Καλυτερο το εχω να ασχοληθω με το τι θα ηθελα απο τον Αγιο Bill, παρα να αντικρυζω θεματα που μονο χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα δεν θυμιζουν

Δε λεω, καλο να ασχολουμαστε και να ανησυχουμε για σοβαρα θεματα, αλλα εχουμε 11 μηνες μπροστα μας να το κανουμε

Ειναι Χριστουγεννα, ας φερθουμε αναλογα

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Ειρωνικα το λες? Ελπιζω..

Μου θυμισε εναν εμπορα που ελεγε να σταματησουν οι διαδηλωσεις, καταληψεις κτλ να πουλησουν κι'αυτοι κατι και μετα να τα ξαναξεκινησουν, μετα της γιορτες ομως.. Η τον Κακλαμανη που το μονο που τον μαρανε ειναι το δενδρο του..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

λες να σκεφτονται ετσι κ οι αποροι??

Dorsoduro 750 & Norton 16H

να δω και αυτό το θρεντ να γίνεται αντιπαράθεση

Ποσο δυσκολο ειναι πια να σωπασουμε για 2 εβδομαδες χωρις να ανοιξουμε την μπουκα μας να βρισουμε πολιτικα και ρατσιστικα θεματα και να την ανοιξουμε με ενα πιο ευχαριστο θεμα

Δλδ δεν μπορειτε να κρατηθειτε 2 εβδομαδες;

Κανεις δεν σας ειπε να σωπασετε, απλα, παρτε και μια Χριστουγεννιατικη ανασα

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Κανεις δεν σας ειπε να σωπασετε, απλα, παρτε και μια Χριστουγεννιατικη ανασα
    Καταστημα στην Ερμου διατηρεις αρχηγε ?

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ειρωνικα το λες? Ελπιζω..

Μου θυμισε εναν εμπορα που ελεγε να σταματησουν οι διαδηλωσεις, καταληψεις κτλ να πουλησουν κι'αυτοι κατι και μετα να τα ξαναξεκινησουν, μετα της γιορτες ομως.. Η τον Κακλαμανη που το μονο που τον μαρανε ειναι το δενδρο του..

+100000000000
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ok. Ας το γράψουμε στα @@ μας λοιπόν το παιδί που πέθανε έτσι; Και δεν πειράζει που αυτό που δικαιούται πολύ περισσότερο από εμάς τους μαντράχαλους να κάνει Χριστούγεννα, δε θα κάνει; Όλα καλα λοιπόν. Έτσι;; Αν δε σ' αρέσει ένα θέμα μην το βλέπεις. Δε μπορεί θα υπάρχουν στη ζωή σου πράγματα που δε θα εθελοτυφλείς!
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Τωρα τι του χαλας την X-mas ατμοσφαιρα ρε του ανθρωπου ?
    Με τι θες να ασχοληθουμε ρε μενος ? Με τις νεες προσφορες του Golden Hall ?
    Ανοιξε εσυ καμια ευχαριστη συζητηση αμα βρεις θεμα...

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Δυστυχώς, υπάρχουν και κάποιοι φέτος (και δεν είναι λίγοι) που δεν θα κάνουν Χριστούγεννα

Βλέπε όσους δεν έχουν να φάνε,
    όσους δεν έχουν δουλειά,

όσους χάσανε το σπίτι τους και το όχημά τους από τις τράπεζες λόγω αδυναμίας αποπληρωμής,

όσους χάσανε ένα παιδί,

όσους θα περάσουνε τις άγιες μέρες με καμένα τα πρόσωπα από τα χημικά και σπασμένα τα κεφάλια από τα γκλόμπ με τα οποία οπλίζει αυτή η κοινωνία και το σύστημα τους επίδοξους φονιάδες μας,

όσους ξυλοκοπήθηκαν άδικα και πέρασαν -ή καλύτερα περνάνε ακόμη- ώρες και μέρες προφυλακισμένοι στα κρατητήρια της ασφάλειας επειδή θέλησαν να διεκδηκήσουν αυτό για το οποίο οι πατεράδες και οι παππούδες τους χύσανε αίμα και πικρό δάκρυ,

όσους δεν έχουν να δώσουν 10 ευρώ στα εγγόνια τους και δεν έχουν λεφτά να πάρουν φάρμακα,

όσους έχασαν την περιουσία τους από τα Βατοπέδια,

όσους δεν έχουν λεφτά για να πληρώσουν τα βιβλία για τη σχολή τους και η εξεταστική-λαιμητόμος έρχεται

κλπ κλπ κλπ

Ακόμη και τα Χριστούγεννα είναι μια εμπορευματοποιημένη κοινωνική δημιουργία και, θλίβομαι πραγματικά, σήμερα άκουσα-είδα στις ειδήσεις το εξής αμίμητο "άμα δεν ψωνίσουμε πως θα καταλάβουμε ότι ήρθαν Χριστούγεννα" και το βάζουν οι αλήτες να το ακούσουμε γιατί? για να μας προκαλέσουν?? Σέβομαι το ότι κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ή να αναζητούν μια ησυχία, μια ανάπαυση αυτές τις ημέρες, αλλά από μικρούς μας έμαθαν να σκεφτόμαστε αυτές τις μέρες και αυτούς που "δεν θα κάνουνε Χριστούγεννα"...

Μόνο που φέτος όλοι αυτοί είναι πιο κοντά μας από ποτέ.
    Μόνο που φέτος σε όλους αυτούς είμαστε κάπου μέσα κι εμείς...
    Μόνο που φέτος η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι, και κάποιοι κάνουν πως δεν το βλέπουνε (μιλώ για τον απλό κόσμο) περιμένοντας μάλλον και τα χειρότερα. Δεν αργούν.
    Όταν η παιδεία ενός λαού είναι η παιδεία που τον θέλει να είναι "αμνός".. όταν τον θέλει να ακολουθεί πιστά, να μάθει να μην διαμαρτύρεται, όταν τον θέλει υπόδουλο των φόβων του και τον τρομοκρατεί με κάθε ευκαιρία, όταν του στερεί τη γνώση και δικαίωμά του στον διάλογο, τότε είναι που αυτό που λέμε "εξέλιξη" πάει περίπατο...Εξέλιξη ίσον διάλογος. Διάλογος με την κοινωνία, διάλογος με τον διπλανό μου. Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, διάλογος ίσον επίσης και ελευθερία και δικαιοσύνη, άρα, ο διάλογος γίνεται μεταξύ ίσων-επί ίσοις όροις.
    Δεν διαλέγομαι-συζητώ με την κυβέρνηση, με τον εργοδότη μου, με τον καθηγητή μου. Εκεί μόνο απαιτώ. Και το μόνο που απαιτώ ουσιαστικά, είναι άσκηση και κατοχύρωση του δικαιώματός μου να υπάρχω. Και για να υπάρχω εγώ πρέπει να υπάρχεις κι εσύ. Και θα κλείσω με ένα στιχάκι του Τάσου Λειβαδίτη τον οποίον υπεραγαπώ..

"Αν δεν πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον είμαστε κιόλας νεκροί..."
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Δεν θα μπω στο παιχνιδι των αντιπαραθεσεων, οσο κι αν μερικοι εχουν τη διαθεση

Το θρεντ το ξεκινησα για να μπορεσουμε να δουμε και κατι πιο θετικα και οχι να παιξω το παιχνιδι των πολιτικοποιημενων media

Ας σκεφτουμε λιγο τους ανθρωπους που περιτριγυριζουν την δικη μας οικογενεια και το πως θα τους μεταφερουμε την αγαπη μας, παρα να αναμασαμε την πικρα των ημερων που περασαν

Δηλαδη αν καθε χριστουγεννα ενας μπατσος σκοτωνει εναν ανηλικο, πρεπει ολη η Ελλαδα να τα βαφει μαυρα;

Οσοι θελουν να αναμασουν παλιες ειδησεις ας το κανουν αλλου

Καλα Χριστουγεννα ειπα, και πεταχτηκατε να με φατε

Ο Κυριος να σας ευλογει

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Δεν θα μπω στο παιχνιδι των αντιπαραθεσεων, οσο κι αν μερικοι εχουν τη διαθεση

Το θρεντ το ξεκινησα για να μπορεσουμε να δουμε και κατι πιο θετικα και οχι να παιξω το παιχνιδι των πολιτικοποιημενων media

Ας σκεφτουμε λιγο τους ανθρωπους που περιτριγυριζουν την δικη μας οικογενεια και το πως θα τους μεταφερουμε την αγαπη μας, παρα να αναμασαμε την πικρα των ημερων που περασαν

Δηλαδη αν καθε χριστουγεννα ενας μπατσος σκοτωνει εναν ανηλικο, πρεπει ολη η Ελλαδα να τα βαφει μαυρα;

Οσοι θελουν να αναμασουν παλιες ειδησεις ας το κανουν αλλου

Καλα Χριστουγεννα ειπα, και πεταχτηκατε να με φατε

Ο Κυριος να σας ευλογει

Δεν υπάρχει αντιπαράθεση, υπάρχει συζήτηση και έκθεση απόψεων. Μόνο.

Αν κάθε Χριστούγεννα ένας μπάτσος σκοτώνει έναν άνθρωπο αυτή η ελλάδα και ο λαός της θα είναι για κλάματα.
    Όσα είπα φίλε είναι μέσα από την καρδιά μου και χωρίς καμία πρόθεση πρόκλησης της κίνησής σου. Αυτά που έχω δει αυτές τις μέρες προσπαθώ να τα ξεχάσω για να μη γίνω ψυχοπαθής. Αυτά τα Χριστούγεννα οφείλουμε να "προστατέψουμε τα επόμενα Χριστούγεννα". Αν αυτό για σένα σημαίνει κατι κυριολεκτικό στο εύχομαι. Για μένα είναι απολύτως μεταφορικό μιας και δεν πιστεύω στον Αη Βασίλη. Και πραγματικά, τα παιδιά μου αύριο θα ήθελα να είναι περήφανα και να παίρνουν χαρά από εμένα καταλαβαίνοντας πως οι αγώνες που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι είναι για τους ίδιους, τους διπλανούς τους, τα παιδιά τους και τους γύρω τους.

Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Δεν αναφερομουν σε εσενα φιλε trumpet

Η γνωμη σου ηταν πολυ καλη ακομη και αν δεν συμφωνω πληρως

Παρολ'αυτα ειναι σεβαστη γιατι κρατας ενα σωστο χαρακτηρα και δεν επιτιθεσαι για να κανεις τον ξυπνιο μηπως και καταφερεις να παρεις καποιο τιτλο "Ο Μαγκας του moto gr"

Εφοσον κραταμε καποια μετρα και σεβομαστε την γνωμη του αλλου (οσο μαλακια και αν ειναι) κραταμε μια ισσοροπια, τωρα αν καποιοι θελουν να το παιξουν Χρυσαυγιτες και να βγαλουν το πολιτικο τους αχτι εδω μεσα, τι να πω

Και ο Ιησους Χριστος απο την πολιτικη αλλων εποχων και αλλων κανονισμων καρφωθηκε!!!

Δεν ακουσα ομως να το αναφερει κανεις, Μαλλον γιατι το 16χρονο εχει μεγαλυτερη απηχηση απο τον θανατο και την ανασταση του Θεανθρωπου

Δεν ριχνω σταχτη στα ματια κανενος, απλα επισημανω οτι οπως υπαρχει το μισος και η απογνωση θα επρεπε να υπαρχει και το αντιθετο του για να διατηρει την ισσοροπια μεσα μας

Ειπα πως δεν θελω να αρχισω αντιπαραθεση, λιγο Χριστουγεννιατικο πνευμα ζητησα

Ζητω συγνωμη αν προσβαλα/εθιξα, Δεν ειχα αυτο το σκοπο

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Όλες οι μέρες ίδιες είναι. Το μόνο που αλλάζει είναι η ακριβής ώρα ανατολής και δύσης του ήλιου.

Αν υπάρχουν κάποιες μέρες που αισθανόμαστε "καλύτεροι" άνθρωποι μάλλον κακό παρά καλό είναι.

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα παρακαλουσα γιατην γνωμη σας
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2009, 11:58
  2. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16
  3. Καλό θα ήταν
    από superfour στο forum Προτάσεις & σχόλια