περαστικα ρε παναγιωτη!!
περαστικα ρε παναγιωτη!!
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
ηθελα ρε παναγιωτη να ειμαι μπροστα, την ωρα που εξηγεις στο γιατρο πως καταφερες τετοιο χτυπημα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
περαστικα και γρηγορα![]()
προσοχη στις φυσιοθεραπειες και πολλα μπανακια που βοηθανε οσο τιποτα!
ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ......
Panagiwth file
kai pali perastika, kalh anarwsh palikari mou.
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Περαστικά...
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
[B]θελω να ανεβω Ducati weekend ρε "ρεμαλια"...
μολις γυρισα απο την "αγωνιστικη" πτερυγα του νοσοκομειου της βουλας και ειμαι σπιτι............
κοινως,αλλος ενας που τσακιστηκε
..... σκεφτομουν ομως εκεινη την ωρα οτι εαν ημουν αγωνιζομενος των GP θα τα περναγα τακτικα και πηρα πολυ δυναμη...
anyway το γαμησι ειναι οτι αυτο παιρνει καιρο για πληρη αποθεραπευση, και εκτος τα χρεει που τρεχουν, θα χασουμε και τα trackdays το κερατο μου............
ελα ομως που δεν εισαι αγωνιζομενος,τα χρεη θα τρεχουν,και δεν υπαρχουν χορηγοι που πονταρουν σε μελλοθανατους..
τωρα πως εγινε γιατι θα εχετε αγωνια, παντα ετσι γινεται,
καμμια αγωνια εχω διαθεσιμες καμμια τρακοσαρια τετοιες ερμηνειες..
... εκει που λετε καθως εφτανα στην αριστερη κατηφορικη στροφη μετα την καντινα λιμανακι προς βαρκιζα, στροφαρισα για τα καλα το θρυλικο L2 με δεσμοδρομικο συστημα βαλβιδων και μπηκα για μια ταχυτατη εισοδο-μεσα-εξοδο με σφιχτη γραμμη,
εδω ανακατευομαστε...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΓΟΝΑΤΟ γιστι απλα πηγαιναμε βολτα νυχτιατικα και ειμουν με το τζην, ομως συνηθισμενος πλεον απο αρκετα γρηγορους ρυθμους και σε δημοσιο δρομο, και με την συνηθισμενη πια αισθηση των μεγαλων κλισεων, ασυναισθητα και ενω ειμουν κοντα στην διαχωριστικη γραμμη, μολις εδωσα την "φαπα" στο τιμονι και ειχα κρεμαστει και αρκετα για να στριψω με μεγαλυτερη ασφαλεια λιγο μειωμενης οσο ναναι προσφυσης εκει, και ενω ειχα 120+, 130 ισως γιατι οντως πηγαινα πολυ γρηγορα, ακουμπησε το γονατο στην ασφαλτο, και συγκεκριμενα στο σιδερενια αυτα ανακλαστικα που βρισκονται στην διαχωριστικη............
εδω η αγωνια κορυφωνεται...
ισως δεν μπορω να μεταφερω το συναισθημα του χτυπηματος, του τρομερου πονου και του σοκ οτι διαλυσες το γονατο σου σε ενα κλασμα του δευτερολεπτου, και ολα αυτα οταν εισαι "οριακα" σε ταχυτητα και οριακη κλιση σε μια δυσκολη στροφη και απο προσφυση, πρωτη αισθηση ηταν οτι ταρακουνηθηκε το μηχανακι και εγω, τρομακτικος πονος και ενα ακαριαιο σβησιμο του εγκεφαλου και των ματιων για κλασμα δευτερολεπτου, ασυναισθητα λογω του οτι εχω περασει εκατονταδες φορες και της επιβιωσης, συνεχισα την πορεια στριβωντας οπως ειμουν για μερικα μετρα, αμεσως μετα αρχισα να βλεπω και σκεφτηκα ενω συνεχιζα να στριβω οτι διαλυσα το γονατο μου, και ο πονος εγινε τοσο αφορητος που με το ζορι στεκομουν και κρατουσα το τιμονι, το ποδι μου ηταν αναισθητο σχεδον, γυρισα το κεφαλι ειδα οτι δεν ερχοταν κανεις πισω και σηκωσα το μηχανακι εστριψα την επομενη δεξια και πηγα στην ακρη του δρομου και σταματησα, τοτε μου ηρθε να λυποθημησω σχεδον, προσπαθουσα να κατεβω οσο πιο γρηγορα γινοταν απο το μηχανακι, απο το σοκ αντι να το σβησω και με το run-off, προσπαθουσα να βαλω νεκρα, αλλα ματαια γιατι το ποδι δεν κουνιοταν, εκλεισα τον διακοπτη, αλλα δεν μπορουσα να κατεβω, το απιστευτο ηταν οτι ενω ειχα παραλυσει απο πονο δεν ηθελα να ριξω κατω το μηχανακι να παθει καμια ζημια. .... στηριχθηκα στο χτυπημενο ποδι, λυγισα και ανοιξα... ακουσον ακουσον, το σταντ με το χερι, ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως το καταφερα, και μετα γλυστρισα και επεσα στο εδαφος, συρθηκα μερικα μετρα απο το δρομο και μετα ηρθα και τα αλλα παιδια που ειμασταν παρεα στην βολτα......
εδω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα..!!
εξ αλλου γιναν ολα τοσο γρηγορα που μονο η δικη σου ικανοτητα μπορουσε να συλλαβει...
η συνεχεια στο νοσοκομειο αφου ηρθε το ασθενοφορο................................
επισοδιακη βολτα και καταληξη..........................
αυτο ειναι κριμα κι αδικο... τετοιο ταλεντο,τετοια εμπειρια και να συστεγαζεται με ολους αυτους που τσακιστηκαν σαν μαλακες με παπια,125,225,250,400,κ.λ.π. χωρις να υπαρχει ενας διαχωρισμος..
απο το συμβαν το θετικο ηταν οτι και σταθηκα και τυχερος, και αρκετα ψυχραιμος με τετοιο βιαιο χτυπημα, πονο και σοκ με τοσα χλμ και κλιση και καταφερα να μην πεσω, γιατι εαν επεφτα ετσι οπως πηγαινα και με τον τροπο απο το χτυπημα, και με τις μπαριερες εκει, ισως να ειχαμε πολυ ασχημα αποτελεσματα...........
αλλα ευτυχως αυτα τα σκεφτομαστε για δεκα λεπτα γιατι μετα...!!
συμπερασμα, επιγονατιδες παση θυσια στις βολτες, και λιγο πιο ανοιχτα τις στροφες απο τα εκεινα τα σιδερενια "ματια".............................
επιτελους βγαινει το "δια ταυτα" !!!!!!!
ποτε μην μαλακιζεστε χωρις επιγονατιδες !!!!!
να σαι καλα και καλη αναρρωση στο ποδι και στο μυαλο σου!!
με τις συμβουλες σου σιγουρα θα σωθει πολυς κοσμος..!!
και εισαι και το 68 γεννηθεις....
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.Ο DUKATILOVER ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ![]()
![]()
και για να το μαζεψω λιγο..
μερικα πραγματα που κανουμε στη ζωη μας δεν χρειαζονται να καταγραφονται σαν τους αθλους του Ηρακλη..
αρκει να πουμε οτι καναμε μαλακια..
εαν η συνειδηση,η η αξιοπρεπεια σου δεν σου επιτρεπει να το πεις αυτο,απλα προσπερασε το χωρις τυμπανοκρουσιες..
μετα δωσε λιγο χρονο στο μυαλο που διαθετεις και διαχειριζεσαι να καταλαβει τι συνεβη και με απλες κινησεις καταχωρησε το στην εμπειρια σου..
μην προσβαλλεις (και μην προκαλεις)τους ανθρωπους που κινουνται γυρω σου με τετοιες ερμηνειες γιατι μονο καλο δεν κανεις..
και εν ολιγοις,ειμαστε υποχρεωμενοι γι αυτα και γι αυτους που γραφουμε.
φανταζομαι οτι θα τεθει πολυ προσωπικα το ζητημα γι αυτα που σου λεω,αλλα θα εστιασω σε δυο παραμετρους.
εσυ το προκαλεις με τα γραφομενα σου,
μπορει και καποιος με επιγονατιδες να επιχειρησει να το περασει με 140...
το'χουμε που το'χουμε το γαμημενο(μυαλο),ας το βαζουμε να δουλευει...
θα σου φανει απιστευτο,αλλα χωρις κακια τα γραφω αυτα...μονο αγανακτηση.
κοιτας....
Επειδη εισαι πραγματικα καλος ανθρωπος και θελεις να σωσεις την κοινωνια απο τυπους σαν και εμενα με τα γραφομενα σου, γιαυτο και γω δεν σου κραταω κακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
θα σου φανει απιστευτο,αλλα χωρις κακια τα γραφω αυτα...μονο αγανακτηση.
![]()
κατι ασχετο:
Λιβερπουλ - Ιντερ στο 211 τι να παιξω ???
Καλη αναρρωση Παναγιωτη.
Σου ειχα πει καποτε μεταξυ αστειου και σοβαρου σε μια βολτα στο Σουνιο:
"Μην τρεχετε ρε μαλακες εδω περα φοβαμαι ρε"![]()
Παντως θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα.
Οσο για την περιγραφη αφου μπορεις και διατηρεις το χιουμορ σου,χαλαλι σου ρε μπαγασα.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε Παναγιωτη πανω απο ολα περαστικα αλλα γιατι να τη παθεις ετσι...Δηλαδη θα συμφωνησω με τον Ταναση, γιατι ενω εισαι ενας εξυπνος ανθρωπος και καλος οδηγος να την παθεις στα λιμανακια..Εκει που παιζουν τα παιδια χωρις μυαλο να τη παθεις...Γιατι??? Αυτο σκεψου...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ξαναδιαβαζοντας αυτα που εγραψα,αισθανομαι οτι το υφος μου ηταν υπερ του δεοντος ειρωνικο και πικροχολο..
θα μπορουσα να γραψω για την διαφωνια μου χωρις ομως να προσβαλλω..
η διαφωνια μου παραμενει καθετη και οριζοντια,αλλα σου ζητω συγνωμη για το υφος μου και λυπαμαι γι'αυτα που εγραψα εν βρασμω..
ειλικρινα καλη αναρρωση και συγνωμη
θανασης
κοιτας....
Πως είπαμε ότι ξεκινάμε στο φανάρι;Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
...........
και εισαι και το 68 γεννηθεις....
Έλα Γιάννη!!! Τώρα ποιος σε πιάνει![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ειλικρινα καλη αναρρωση και συγνωμη
θανασης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν Θανάση, εγώ θα το πιάσω από εκεί που το άφησες γιατί *δε* νομίζω ότι ήσουν υπέρ το δέον ειρωνικός. Κι επειδή γνωριζόμαστε όλοι εδώ, δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης. Αλλά και να υπάρξει, έχουμε και το Δέλεαρ για να τη λύσουμε.
Λοιπόν Πάνο, τα έχουμε πει και ξαναπεί. Ψιλοθυμάμαι το ποστ σου στο ΜΒ, όταν είχες πάρει το 600. Σου είχα γράψει την άποψή μου για την "προπόνηση" στα λιμανάκια, αλλά χάθηκε ανάμεσα στα ΑΑΑ και ΩΩΩ και ΗΗΗ άλλων "συναδέλφων" που θέλουν ...το καλό σου! Και 10000HP να είχες και να τα άνοιγες στα λιμανάκια, πάλι ΑΑΑΑ θα σου έλεγαν και ΩΩΩΩ και ΤΙ ΠΙΛΟΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!
Και να πω ότι παλιότερα δεν έχεις φάει τα μούτρα σου? Τα έχεις φάει*. Και να πω ότι δεν έχεις τσακιστεί (ανώδυνα, έστω) στα λιμανάκια? Εχεις τσακιστεί (το γνωστό video!) Να πω ότι δεν έχεις ζήσει την εμπειρία να περιμένεις κάποιον έξω από σοβαρό χειρουργείο με 50-50? Το έζησες κι αυτό...
Δηλαδή τι άλλο θες? 120 και 130 με σώμα έξω στο δημόσιο δρόμο με τους 1000 κινδύνους? ΓΙΑΤΙ???
Το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι??????????????????
Ότι ακυρώνεις την πρώτο και τελευταίο και μεγάλο επιχείρημα του να μπαίνουμε στην πίστα:
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!![]()
Ναι, θα τα βγάλουμε τα μάτια μας σε συγκεκριμένα κομμάτια του οδικού δικτύου, αλλά όχι και στο στόμα του λύκου!
Aυτά έχω να πω για την ώρα. Και θα στα ξαναπω στο σπίτι σουΤις προθέσεις μου-μας τις καταλαβαίνεις... απο εκεί και πέρα, κάνεις ό,τι θες. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Νομίζω ότι ειπώθηκαν όλα....
Το νού σας οι υπόλοιποι....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.