edit:byr0n Στα εγκαίνια του καταστήματος πώλησης καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, αξεσουάρ και ανταλλακτικών MOTOKATS την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00
Διεύθυνση.: Αγίου Δημητρίου 189, τηλ. 210-9751 350
edit:byr0n Στα εγκαίνια του καταστήματος πώλησης καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, αξεσουάρ και ανταλλακτικών MOTOKATS την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00
Διεύθυνση.: Αγίου Δημητρίου 189, τηλ. 210-9751 350
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
![]()
Σωτηράκι δικό σου είναι?
Λογικά θα είμαι Χαλκίδα τότε, οπότε μπορεί να περάσω μια βόλτα.![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Καλές δουλειές!!
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Καλές δουελιές να έχεις![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Καλες δουλειες και καλες τιμες!!!![]()
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Καλές δουλειές!!![]()
Καλές δουλειές!
Α! Και πλέον γράφεται "μοτοσικλέτα"
Edit: Επίσης, στο επάνω μέρος ξεχάσατε ένα "σίγμα". Είναι "της μοτοσικλέτας σας".![]()
Καλή αρχή και καλοπούλητες..από αξεσουάρ τι μάρκες θα παίζουν?
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
kales doulies file mou!
psisou na kaneis tipota ekptwseis gia omadikes agores apo 'dw mesa...![]()
...φαΐ θα χει;...
Καλές δουλειές![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
καλες δουλειες να εχετε![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Καλές δουλειές !!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.