Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Οδηγος ... συλληψης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Οδηγος ... συλληψης

ενας χρησιμος οδηγος για την συλληψη!

διαβαστε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Χρήσιμο και χρείαστο να'ναι!

Ωραίο και χρήσιμο ρε Σταύρο, αλλά μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω..
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Καλα τα γράφει το άρθρο αλλά κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί εαν ο μπάτσος κάνει κάτι παράνομο στον πολίτη , πχ έρευνα γυναίκας απο άνδρα.
    Εγω πάντως δεν εχω δει ποτέ μου γυναίκα μπάτσο σε τζιπάκι τον ΤΑΕ.

Ποιός λοιπόν θα κάνει τον έλεγχο σε γυναίκα?

Πάντως μια γεύση την πήραμε.

Thnx!

Πολυ χρησιμο μπραβο !!!

Πολλες φορες οταν με εχουν σταματησει και αφου εχω δειξει ταυτοτητα με ρωτανε που παω και τι δουλεια εχω εκει...

Να τα μονο οι ερωτησεις....

Μου χουν κολησει αυτοματο στο κεφαλι ενστολοι σε ελενχο
    Μ'εχουν αρπαξει 4 με πολιτικα απο τη μηχανη με τη βια και με χουν πεταξει σε κλειστη κλουβα ,ενω με επιμονή δικη μου μονο μου δειξαν αστυνομικη ταυτοτητα...ξυλο τελικα δεν εφαγα.

Αλλοι με πολιτικα απαιτουσαν να μπει η κοπελια μου στο πολιτικο μπατσικο κι εγω να τους ακολουθησω με τη μηχανη,παλι χωρις επειδηξη αστυνομικης ταυτοτητας

Οι τυποι δε ξερουν καν τι θα πει νομιμοτητα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Eγω παντος μια φορα που με σταματησαν σε ελεγχο και ειχα ταυτοτητα με πηγαν μεσα κανονικα για εξακριβωση.

Εκατσα κρατητηριο 3 ωρες απο τις 1 περιπου μεχρι τις 4 το πρωι και μετα με αφησαν να φυγω.

Κοινως καλυτερα να μην σου τυχει, ακομα και με το κειμενακι του λινκ.

Μια μερα στην Εθνικη μετα απο τα διοδια με σταματησαν δυο Αστυνομικοι και δεν ξερω γιατι, ισως τρομαξαν ?

Ερχοντουσαν ο ενας απο το ενα παραθυρο (γυναικα)
    και ο αλλος απο το αλλο κρατοντας τα πιστολια τους.

Μου ζητησαν αδεια ταυτοτητα και λοιπα, και επειδη αγχωθηκα μου ειπε η κοπελια οτι Σκιαγραφω συμπεριφορα που για αυτους ειναι ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Τους λεω μα γιατι ? "γιατι φενεσαι πολυ νευρικος μου λεει και κοιτας το πιστολι επιμονα"

Για το ονομα του θεου δηλαδη...

Με ψαξανε απο την κορφη ως τα νιχια μεχρι και τι δουλεια κανω με ρωτησαν τι δουλεια κανει ο πατερας η μανα και τα λοιπα (25 ειμαι οχι κανα πιτσιρικι).

Ανοιγμα πορτμπαγκαζ και τα λοιπα.

Υστερα και καλα η κοπελια με εποιασε στην πλακα και μου λεει
    "ενταξει εμεις εδω εχουμε δει πολλα, μας εχουν τραβιξει και οπλο οποτε ειμαστε επιφυλακτικοι"

Της λεω:
    "τι να σου πω βρε κοπελια εγω τα εχασα μολις ειδα τα πιστολια, αν ησουν και λιγο ποιο ομορφη θα τα εχανα περισσοτερο (μη χασω εγω)"

Απανταει γελωντας "¨γιατι βρε εμεις οι μεσογειακες σας χαλαμε ?"

Πιστευω υστερα απο εντονο περιστατικο καλα θα ηταν να τους στελναν σε κανα ψυχιατρο υποχρεωτικα...
    γιατι αυτοι οι γκιοζηδες θα σκοτωσουν κανενα παλικαρι αδικα να ουμ...

(οπως και εχει γινει...)

Σε γενικες γραμμες ομως εχω πετυχει και καλους μπατσους, ισως γιατι εδω το μερος ειναι μικρο και ολοι ειναι γνωστοι μου, αλλου ομως....

Εχουν γινει τρομοκρατια πλεον πιστευω...

(ασχετα με τα προσφατα περιστατικα μιλαω)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Να τα μονο οι ερωτησεις....

Μου χουν κολησει αυτοματο στο κεφαλι ενστολοι σε ελενχο
    Μ'εχουν αρπαξει 4 με πολιτικα απο τη μηχανη με τη βια και με χουν πεταξει σε κλειστη κλουβα ,ενω με επιμονή δικη μου μονο μου δειξαν αστυνομικη ταυτοτητα...ξυλο τελικα δεν εφαγα.

Αλλοι με πολιτικα απαιτουσαν να μπει η κοπελια μου στο πολιτικο μπατσικο κι εγω να τους ακολουθησω με τη μηχανη,παλι χωρις επειδηξη αστυνομικης ταυτοτητας

Οι τυποι δε ξερουν καν τι θα πει νομιμοτητα

Η μήνυση που προφανώς κατέθεσες εναντίων τους πότε εκδικάστηκε ή θα εκδικαστεί;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τι σημασια εχει σιγα μη δικαιωθει...

Πως βεβαια....Μαζι με την εκδικαση του απο κατω ιδιου καραφλου μπατσου για 2 περιπτωσεις βασανισμου που ετυχε να βγουν σε βιντεο...Φαντασου τι αλλα εχει κανει...Φαντασου οτι μεχρι και στα καναλια βγηκε....Τι του κλασανε τελικα;

http://www.youtube.com/watch?v=ASoPG...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=F-msZ...eature=related

Ολα τα περιστατικα ειναι "μεμονομενα",
    οπως αλλωστε και η εξεγερση των 50 κουκουλοφορων....

Ρε τι θα ακουσουμε στις μερες μας...

Ωραια η υπογραφη σου φιλε, οντως θελει @@ αυτο που κανουν τα παλικαρια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ελα ντε..
    εδω αθωωνουν φονιαδες...
    θα κολλησουν στον Κωστα που (ισχυριζεται!!)κατι??

αυτα ειναι τυπικα.
    στο μονο που κολλανε ειναι να τους πεις "δικηγορος".

εκει κανουν την παπια με τα χρυσα αυγα.
    :rotflmao: :rotflmao:

<<«Το παιδί περπατούσε μαζί με την κοπέλα του μπροστά μου σε πολύ μικρή απόσταση. Υπήρχε κινητικότητα της Αστυνομίας, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο δεν γίνονταν επεισόδια. Ξαφνικά μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε μια αιφνιδιαστική επιχείρηση και έπιασαν όσους δεν πρόλαβαν να φύγουν. Ο νεαρός δεν κατάλαβε τίποτα, τον έπιασαν τον έριξαν κάτω και κάποιος από τους αστυνομικούς τον κλώτσησε με δύναμη στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, τον πήραν και τραβώντας τον πήγαν μέχρι την Ασφάλεια. Σε όλο το μήκος της διαδρομής τους ακολουθούσα μαζί με πλήθος κόσμου και διαμαρτυρόμασταν για τον τρόπο που τον συνέλαβαν. Ακόμα και οι ίδιοι οι αστυνομικοί είχαν σαστίσει από την οργή του κόσμου κι έτσι, ύστερα από λίγο, του έβγαλαν τις χειροπέδες», δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο δικηγόρος Παλαιολόγος Παλαιολόγος, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος είναι κατηγορηματικός για την αθωότητα του νεαρού.>>

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4493016

Τους εκλασε και ο δικηγορος και ο κοσμος...Το τουλουμιασαν το παιδι και τον πηγαν μεσα...

ΥΓ 23 χρονων στρατιωτης,οχι πολιτης....

<<Στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρεται με το μισό πρόσωπο «κατεβασμένο» και το ένα μάτι πρησμένο, κλειστό, από χτυπήματα με κλομπ και κλοτσιές των ΜΑΤατζήδων, του λένε ότι παραπέμπεται στον εισαγγελέα με σκοπό να του φορτώσουν τον μισό Ποινικό Κώδικα επειδή «πετούσε μολότοφ»!...>>

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=72393940

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Η μήνυση που προφανώς κατέθεσες εναντίων τους πότε εκδικάστηκε ή θα εκδικαστεί;
    προφανως και δεν κατεθεσα μυνηση.Δεν ειναι του στηλ μου.Κι ας βρισκουν και τα κανουν μπορει σε αλλη περιπτωση να το κανω.

Στο περιστατικο που μου κολησαν το mp5 στο κεφαλι ενας δευτερος μπατσακος με εψαχνε απο την κορηφη μεχρι τα νυχια ,εφτασε στις μοτοσυκλετιστικες μποτες επιασε την αγγραφα ,νομιζε πως ηταν κατι ,τρομαξε κι επεσε πισω με το κωλο στο χωμα ,ο αλλος με το αυτοματο τρομαξε και τρανταχτηκε ολοκληρος μαζι με το οπλο. Γυρισα και του ριξα ενα βλεμα του στυλ: "Τι λες θα αφησεις τη μανα μου χωρις γιο;"

Ειναι κι ανεκπαιδευτοι τρομαρα τους. Δε καταλαβαινω ποιος ηλιθιος αποφασιζει να εχουν ολοι οπλα κουτσοι στραβοι στον αη παντελειμονα, μηπως δεν αρκει να εχουν οπλα ενας στους τρεις; Οι πιο καταλληλοι;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος μελλοντικος οδηγός
    από suzukimaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 08:27
  2. Γυναίκα οδηγός στην Αμερική.
    από gtsiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 05:01
  3. νέος οδηγός
    από mbjp στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 11:24
  4. Οδηγός επιβίωσης - κοινόχρηστη τουαλέτα
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 20:47
  5. Γυναίκα 55-60 (θείτσα) & οδηγός...
    από almalibera στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα