Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
Mα τι μλκς ειμαι...καλα μου το λεγαν τα φιλαρακια ελα ρε μλκ θα εχει και μ@*νι@ στην διαδηλωση.Γιατι δεν πηγα???![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
Mα τι μλκς ειμαι...καλα μου το λεγαν τα φιλαρακια ελα ρε μλκ θα εχει και μ@*νι@ στην διαδηλωση.Γιατι δεν πηγα???![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...
πλακα κανεις τωρα ετσι? Αυτη η φωτο εχει τραβηχτει Ελλαδα?!!!
http://www.boston.com/bigpicture/200...eek_riots.htmlΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τσεκαρε το 7 και το 34![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μετά από μελέτες και έρευνες ημερών βρήκαμε επιτέλους ποιοι κάνουν τις καταστροφές στις πόλεις! Η κάμερα "συνέλαβε" ταραξία την ώρα που τοποθετούσε κάδο για να του βάλει φωτιά και να τον κάνει οδόφραγμα... (αχ... και να μουν ο κάδος)...![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize![]()
![]()
![]()
μπα γαμ@@ το μουν@@ της γατας κ το βυζι του ελεφαντα.......
Σιγα μωρε αυτη με τον καδο ειναι καλυτερη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
πλακα κανεις τωρα ετσι? Αυτη η φωτο εχει τραβηχτει Ελλαδα?!!!
http://www.boston.com/bigpicture/200...eek_riots.html
τσεκαρε το 7 και το 34![]()
![]()
![]()
![]()
:a32:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Παντως ενα ειναι το σιγουρο απ ολα...
Το μωρο κρυωνει...
![]()
![]()
![]()
μαλακίες ...!!! τι να πώ με το κιτς..καταρχήν μπότες αλλα ντάλον ..καφέ με πράσινο λες και ειναι το ελατο φυτεμένο στην παρνηθα ( καμμένη) . Οι μπότες ουτε ΚΑΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ,,!!! ΑΙΣΧΟΣ ! ΚΑΙ ΤΟ φουστανάκι ??? κανένας δεν λεει τιποτα για το παρταλο ??/ κεντημένο στραβοβελονιά η μουργκο??? και γιατί κοιτάει τον κάδο ?? μην ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ??/ οΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ... ουτε θα εντυπωσιαστώ ουτε τον υπνο μου θα ΄χασω .ΤΟ μπλουζακι το αισχρό που προσβάλλει καθε χρηστόν ηθος τουλαχιστον θα μπορούσε να το καλύψει . Ελεος πιά με το ατεχνο ενδυματολογικά δημιούργημα της μαντάμ...ελεος!!!