Σελίδα 12 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester

απο ενα φαιζερ 600 το τμαξ παιζει να ειχει σιγουρα καλυτερα φρενα και σιγουρα καλυτερες αναρτησεις.
    Όχι δεν έχει

Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos

Αλλά για πες μου εσύ πως συνδέεται ο όρος μοτοσυκλέτα με τον όρο σκουτερ.Τι σχέση έχουν μεταξύ τους???
    Έχουν 2 ρόδες, είσαι σε πλήρη επαφή με κάθε φυσικό φαινόμενο και με το περιβάλλον, είσαι έρμαιο κάθε μ@λάκα κουτάκια, επιπλέον αέρας, ελευθερία, ανεξαρτησία. Και ξέρεις κάτι αν πέσει κάποιος είτε από υπαιτιότητα του είτε από αλλουνού πάλι μες στο δρόμο θα βρεθεί. Επειδή δεν έχουν ταχύτητες;
    Έχω πάει πάμπολλες φορές Αθήνα Γιάννενα με το fazer όπως έχω πάει κι αρκετές φορές Αθήνα Πρέβεζα με το Xmax σε 4 ώρες και λιγότερο. Στην Αντιρίου για παράδειγμα τα ίδια ζώα με τα τρακτέρ συνάντησα, τους ίδιους βλάκες που πάνε μια γρήγορα και μια αργά, τους άλλους που δεν έχουν φώτα, τον αέρα, τη βροχή. Μούσκεμα έγινα με τη βροχή. Το κράνος μου βράχηκε είτε ήμουν πάνω στο ένα είτε στο άλλο.

Φιλικά.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    ......
    Επειδή το αρχικό σου θέμα για τα scooter θα καταλήξει σε αντιπαράθεση για πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί, το ενώνω κατευθείαν με το thread που θα καταλήξει γιατί έχω και δουλειές αργότερα.

Αν κάποιος (δλδ harvester) διαπιστώσει ότι κάτι θέλει να προσθέσει στις 12 προηγούμενες σελίδες, ας το κάνει.
    Αν είναι να γράψει μόνο και μόνο για να προκαλέσει (δλδ harvester )......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    με καλυψαν ολα τα παραπανω ... αλλα εγω πιστευω σαν μηχανοβιος που δεν εχει βρεθει ιδιοκτητης SCOOTER θα επρεπε να βιωσω και αυτο το σταδιο( καθημερινη συμβιωση-συντηρηση...Ups and downs) για να μπορω να εκφερω γνωμη ....
    προσωπικη μου γνωμη οι ΜΟΤΟers πρεπει να περασουν οσο το δυνατον περισσοτερα στυλ 2τροχων για να 'κατασταλαξουν'
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    ποια ειναι η διαφορετικη κουλτουρα ενος μηχανοβιου απο εναν με σκουτερ?

................................

ασε που το xt σου δεν εχει πουθενα ελπιδα μπροστα σε ενα tmax
    Και δε μου λες ρε φίλε.............άμα χτύπα ξύλο (αν είσαι προληπτικός) σου βγει κάτι μπροστά όταν
    είσαι με το σκούτερ πως το σταματάς;;;;;;; Πατάς κάνα κουμπί και βγαίνει καμιά άγκυρα;;;;;;;
    Εκεί σε έχει άνετα το ΧΤ του θα έχει σταματήσει κι εσύ θα πηγαίνεις!

δεν εχει τυχη το xt σου ουτε σε τελικη, ουτε σε εκκινιση, ουτε σε στροφιλικι, ουτε σε ταξιδι.
    απο ενα φαιζερ 600 το τμαξ παιζει να ειχει σιγουρα καλυτερα φρενα και σιγουρα καλυτερες αναρτησεις.
    Έλεος ρε φίλε έλεος!

παντως στο σκουτερκλαπ βαρανε κατι 800αρες αυθημερον που εσενα τον απολυτο μοτοσυκλετιστη φαινονται διαπλανικτικο ταξιδι.
    Διαπλανητικό ταξίδι άμα είναι για μια μηχανή τότε για μια μπανιέρα με ρόδες τι είναι διαγαλαξιακό;;;;

Υ.Γ. Σκούτερκλαπ τι είναι το τρως το καβαλάς τι το κάνεις;;;;;;;

undefined μέλος Το avatar του/της Morton

Για το φαιηζερ δε ξέρω, αλλά από το z750 σίγουρα..
    ☠☠☠

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Και δε μου λες ρε φίλε.............άμα χτύπα ξύλο (αν είσαι προληπτικός) σου βγει κάτι μπροστά όταν
    είσαι με το σκούτερ πως το σταματάς;;;;;;; Πατάς κάνα κουμπί και βγαίνει καμιά άγκυρα;;;;;;;
    το σταματας με brembo δαγκανες, σωληνακια υψηλης και συνδιασμενη πεδηση που εχου απο μαμα

Έλεος ρε φίλε έλεος!

Διαπλανητικό ταξίδι άμα είναι για μια μηχανή τότε για μια μπανιέρα με ρόδες τι είναι διαγαλαξιακό;;;;

Υ.Γ. Σκούτερκλαπ τι είναι το τρως το καβαλάς τι το κάνεις;;;;;;;
    μπα ειναι απλα μια βολτα σαββατοκυριακου που αμφιβαλω αν εχεις ξεπερασει με το σουπερ ντουπερ μηχανακι σου.
    παντως σακη οποτε θες κανουμε εναν γυρο πηλιου να δουμε πιο θα γυρισει καλυτερα.
    και που σαι μην φοβασαι ειμαι εντελως μαμα και 400αρης

Νέο μέλος
    εχει το xt καλυτερα φρενα απο το tmax που φοραει abs?

μην μας τρελαινεις ρε φιλε.

αμα δεν ξερεις γιατι πραγμα μιλας μην το παιζεις εξυπναδα απλα για να λες.

επειδη βλεπεις στον δρομο κατι κινεζικα scooter 125 κυβικα νομιζεις οτι ολα ειναι ιδια?

για να μαθαινεις λοιπον το t-max εχει πλαισιο διαμαντι ατσαλινο και το 2008 αλουιμινενιο πλαισιο.
    μπροστινο ιδιο με r6 του 03 και φρενα δαγκανες ιδιες με το παλιο fazer 600.
    το T-MAX του 2008 φοραει της δαγκανες απο το tdm . σε ολα αυτα βαλε και το abs.

εχει ανεξαρτητο ψαλιδι πισω με μονη αναρτηση και φοραει brigdestone battlax.

δικυλινδρος οριζοντιος κινητηρας ( ο πρωτος παραλληλος οριζοντιος κινητηρας που εχει βγει σε μαζικη παραγωγη) υδροψυκτος οχταβαλβιδος και injection.

και καθεσε και μου μιλας για μπανιερες κτλ?

κατσε διαβασε τιποτα και μετα σχηματιζεις γνωμη.

[IMG]http://i139.photobucket.com/albums/q...s/DSC_0090.jpg[/IMG]

Ducatisti Το avatar του/της Sakvil
    Το ΦΜξ πρεπει να το εχω πετυχει σε κατι φαναρια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπα ειναι απλα μια βολτα σαββατοκυριακου που αμφιβαλω αν εχεις ξεπερασει με το σουπερ ντουπερ μηχανακι σου.
    παντως σακη οποτε θες κανουμε εναν γυρο πηλιου να δουμε πιο θα γυρισει καλυτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sakvil
    Το ΦΜξ πρεπει να το εχω πετυχει σε κατι φαναρια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και φανταζομαι το εχεις μαlloσει :rotflmao: :rotflmao:

και φανταζομαι το εχεις μαlloσει :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το σταματας με brembo δαγκανες, σωληνακια υψηλης και συνδιασμενη πεδηση που εχου απο μαμα
    Ναι καλά όλα αυτά αλλά το βάρος και ο όγκος τους που είναι σαν μαούνες ή σαν μπανιέρες (όπως θες πες το) αυτά δε μετράνε;;;;;;;;;;

Η μεγαλύτερη βόλτα μου είναι 600 χιλιόμετρα σε μια μέρα ε και τι μ' αυτό δηλαδή;;; δε το κατάλαβα!

Γύρο Πηλίου μάγκα μου όποτε θέλεις αλλά από διαδρομή δικιά μου όχι την πεπατημένη (άσφαλτο πάντα μιας και το σκούτερ ούτε κατά διάνοια για χώμα)!
    Και μετά βλέπουμε τι θα πει σκούτερ και τι μηχανή και κατ' επέκταση μοτάρντ που είναι κατ' εξοχήν για κλειστά κομμάτια δρόμου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
    εχει το xt καλυτερα φρενα απο το tmax που φοραει abs?
    αμα δεν ξερεις γιατι πραγμα μιλας μην το παιζεις εξυπναδα απλα για να λες.

και καθεσε και μου μιλας για μπανιερες κτλ?

κατσε διαβασε τιποτα και μετα σχηματιζεις γνωμη.

[IMG]http://i139.photobucket.com/albums/q...s/DSC_0090.jpg[/IMG]
    Διάβασε στην παράθεση μου παρακάτω τι λέει πρώτα και και μετά να μου κάνεις συστάσεις
    να διαβάζω πρώτα και μετά να γράφω για αν κάποιος πέταξε πατάτα χωρίς να δει τα γραφόμενα όλων αυτός είσαι ΕΣΥ!

Δεν μιλάει για τα φρένα του ΧΤ μιλάει για τα φρένα ενός fazer και δεν παίζει με την καμία να έχει το
    σκούτερ καλύτερα φρένα από το fazer!

Για μένα ότι και να λες ότι και να πιστεύεις τα σκούτερ θα είναι πάντα μια πολυθρόνα με ρόδες και
    κατ επέκτασιν ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ το γουστάρεις ή όχι!

Τώρα όσο για το ποιος αμολάει τις εξυπνάδες......no comment!

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων