Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΑΡΗ! ktm950-2XFCR-d CARBS

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK749
    Αν κανουμε μια ομαδικη παραγγελια δεν παιζει καμια εκπτωση;;

3 up to now

stabak
    dark
    lc8ergr1

ελα η τετραδα να παιξουμε ΚΟΛΤΣΙΝΑ

εγω "μανα"!!! μμ...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης...Ειναι καποιος απο εδω που δεν του φτανουν τα αλογα του ΚΤΜ στο χωμα???

Γιατι αν υπαρχει τοτε πρεπει να μαζεψουμε λεφτα να κατεβει στο Ντακαρ...

και εξηγω...το ΚΤΜακι δεν θελει κατα την γνωμη μου κατι παραπανω απο το δυδιμο εξατμηση φιλτρο, απο εκει και περα ειναι απλα αχρηστη υπερβολη...Τωρα αν θελετε σωνει και καλα να σουζαρετε με 5η στην ασφαλτο, τοτε βαλτε χοντρο ατομο πισω...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης...Ειναι καποιος απο εδω που δεν του φτανουν τα αλογα του ΚΤΜ στο χωμα???

Γιατι αν υπαρχει τοτε πρεπει να μαζεψουμε λεφτα να κατεβει στο Ντακαρ...

και εξηγω...το ΚΤΜακι δεν θελει κατα την γνωμη μου κατι παραπανω απο το δυδιμο εξατμηση φιλτρο, απο εκει και περα ειναι απλα αχρηστη υπερβολη...Τωρα αν θελετε σωνει και καλα να σουζαρετε με 5η στην ασφαλτο, τοτε βαλτε χοντρο ατομο πισω...
    αντε πιες κανα καφε εκει στην αγ.μαρινα εσυ κ αστα τα forum για τους ανυπαντρους!!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    αντε πιες κανα καφε εκει στην αγ.μαρινα εσυ κ αστα τα forum για τους ανυπαντρους!!!
    Καλως τον ψαρακλα.....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Racefit Growler...τελος!!

underground τύπος Το avatar του/της Gregor
    Αυτό που αλλάζει δραματικά είναι ο τρόπος που στροφάρει το μοτέρ με τα FCR. Τα έχω βάλει σε 950 Supermoto και αφήνω όλο το λάστιχο κάτω.
    Περιττό να πώ τι γίνεται όταν ανοίξω το γκάζι πιο γρήγορα σε καμμιά εκίνηση από στάση.
    ΑΛΛΑ δεν έχουν τσόκ και υπάρχει σχετικό πρόβλημα τα κρύα πρωινά, και έρχονται σεταρισμένα
    μάλλον για την Αυστρία ή κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να δουλεύουν ΠΟΛΥ πλούσια στις Ελληνικές θερμοκρασίες. Χρειάζονται μικρότερο κύριο ζιγκλέρ απο αυτό που έχουν. Κατα τα άλλα... πολύ γκάζι που δεν ξέρω αν το χρειάζεσαι στο χώμα, μάλλον θα ανοίγεις νέα κανάλια άρδευσης με δαύτα.
    Γληγόρης ο γλήγορος

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της DARK749
    μην λες αλλα αδελφε και μας αρρωσταινεις ...
    ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ

καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε

λίγο παλιό το thread αλλά είπα να ποστάρω γιατί έκανα ένα δωράκι για την αγαπημένη μου

FCR 41mm

http://i28.photobucket.com/albums/c2...R/DSC01261.jpg
    http://i28.photobucket.com/albums/c2...R/DSC01262.jpg
    http://i28.photobucket.com/albums/c2...R/DSC01269.jpg
    http://i28.photobucket.com/albums/c2...R/DSC01266.jpg
    http://i28.photobucket.com/albums/c2...R/DSC01265.jpg

προορίζεται για το KTM 950 SMR - η παραγγελία έγινε από www.dynomanperformance.com και μαζί με μεταφορικά μου στοίχησαν ?825

επίσης θα αλλαχτούν οι αντλίες επιτάχυνσης με Boyesen Quickshot 2

φίλε gregor πώς αντιπετώπισες τα κρύα πρωινά που λές χωρίς τσοκ ; υπάρχει τρόπος να μπουν τσοκ ;

ευχαριστώ.

Ο Αγιος Βασίλης βλέπω σου έφερε καλό δώρο...
    Αν είναι ρυθμισμένα σωστά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα κρύα πρωινά. Τσοκ δυστυχώς...δεν γνωρίζω αν μπορεί να μπεί. Για τα κρύα πρωινά χρειάζεται μπαταρία σε καλή κατάσταση, γυρνάς το γκρίπ δυο-τρείς φορές γρήγορα να ψεκάσει παραπάνω βενζίνη όσο είναι σβυστό και πατάς μίζα. Το αφήνεις λίγο να ζεσταθεί χωρίς να αγγίξεις καθόλου το γκάζι γιατί θα μπουκώσει, και είσαι έτοιμος. Αν θυμάμαι καλά το κιτ από την sudco έρχεται ρυθμισμένο αρκετά πλούσια αν και αυτό εξαρτάται και απο τον κάθε κινητήρα. Τέλος πάντων χρειάζεσαι σίγουρα κάποιον να στα ρυθμίσει σωστά. Για τις αντλίες επιτάχυνσης μην βιάζεσαι να τις βάλεις αμέσως, δουλεψε το με αυτές που έχει, ρύθμισέ το και όταν συνηθίσεις το γκάζι, άλλαξε τις με τις quickshot2, αλλά θα χρειαστείς ξανά ρύθμιση. Τα έχω πάνω απο ένα χρόνο και έχω περάσει και αρκετά κρύα πρωινά αλλά δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Μάλλον θα χρειαστείς να αλλάξεις και γκαζιέρα απο Adventure.
    Για ότι άλλο θες, εδώ είμαι.
    Γληγόρης ο γλήγορος

ακριβώς το ίδιο σκεπτικό είχα στο μυαλό μου για το ξεκίνημα το πρωί απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω

για την γκαζιερα το έχω στα υπόψην και από εβδομάδα θα περάσω από το 500 μια βόλτα

ευχαριστώ για τις πληροφορίες - ίσως σε ξανά ενοχλήσω

@ από κατανάλωση πώς πάμε ;

από κατανάλωση πώς πάμε ;
    Μέσα στην πόλη... δεν θέλεις να μάθεις... +50% απο πρίν
    Σε ταξίδι ή ανοιχτό δρόμο ακόμα και με γκάζια, ίσως και καλύτερα από πρίν, λόγο του τρόπου απόδοσης με τα FCR και του ότι στο δικό μου αλλά και στο δικό σου μηχανάκι δεν μπορείς να πηγαίνεις τέρμα γκάζια για πολύ ώρα λόγο του αέρα που τρως.

Ίσως χρειαστεί και να το "μακρύνεις¨, αν το έχεις ήδη ¨κοντύνει¨ (για τα γρανάζια της μετάδοσης μιλάω), τότε μόλις απέκτησες ένα καθαρόμαιο motocross!
    Γληγόρης ο γλήγορος

καλησπέρα

τα FCR τοποθετήθηκαν,άλλαξα γκαζιέρα από adventure - όλα καλά - άλλο πράμα ρε παιδί μου

Gregor ερώτηση

με τα προ ζιγκλερ τί έκανες ; είχες βάλει πιο μεγάλα ; με το που αφήνω το γκάζι χαλάει το κόσμο από τα σκασίματα

ο μηχανικός μου είπε ότι θέλει μεγαλύτερα προ ζιγκλερ

μου το έφερε όσο μπορούσε στο τέλειο απλά τώρα θέλω δυναμόμετρο για να το φέρω εκεί που πρέπει

@ καλό δυναμόμετρο γνωρίζει κανείς ;

ευχαριστώ

Έχουν προ-ζιγκλέρ τα FCR? Συγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα από προ-ζιγκλέρ.
    Σε δυναμόμετρο μαζί με καυσανάλυση θα βρείς τα ζιγκλέρ που θα πρέπει να βάλεις, αλλά δεν θα σου προτείνω κανένα να μην σε πάρω στο λαιμό μου...
    Αν ρυθμιστεί καλά θα σκάει μεν στο κλείσιμο του γκαζιού αλλά όχι υπερβολικά. Βέβαια εγώ έχω και μονόδρομο πάνω και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.
    Πες μου, δεν είναι λες και έβαλες άλλο μοτέρ?
    Γληγόρης ο γλήγορος

και εγώ δεν έχω ιδέα για προ ζιγλερ αλλά μάλλον θα υπάρχουν

όσο για το μοτέρ δεν έχω λόγια να περιγράψω για το τί συμβαίνει όταν ανοίγω το γκάζι

απλά η τέλεια αναβάθμιση που μπορούσα να κάνω

έχει κανείς εμπειρία από moto technology ;

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF