Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: na agapate toys ypallhloys

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    παλι καλα ειμαστε.... σαν εργαζομενος (εχει παρει φωτια ο κ0λ0ς μου της τελευταιες μερες,2φορες χειροτερα απο περσι..) αλλα μπορω να κανω 2βηματα πισω και να εκτιμησω την γενικη εικονα.... Γιατι το λεω αυτο? γιατι 2χρονια ως εργαζομενος στο USA δεν καθομουν ουτε με τις αργιες τις Ελληνικες , ΟΥΤΕ με τις Αμερικανικες...!!!(βλεπετε τα αφεντικα μου θελαν απο Ελληνε$ να γινουν Εβραιοι) οποτε τωρα που ειμα εδω....και το δωρο πηρα...και θα κατσω 3-4 μερουλες.....

το ασχημο ειναι οτι αυτα που χαιρομαι εγω και τα θεωρουμε ολοι δεδομενα , πανε να τα γκρεμισουν κι αυτα...
    τι τους φταινε οι Κυριακες? να τις αφησουν ησυχες...παν οι εποχες που ηταν μερα Ιερη
    Accipere quam facere praestat injuriam

ολα αυτα τα εχουμε ξανακουσει απο φιλους/συγγενεις με παρομοιες δουλειες.

ειναι η νοοτροπια που εχουν αναπτυξει μερικοι.

οπλιστειτε λοιπον με χιουμορ και υπομονη και καλα χριστουγεννα
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    αυτο για το 5 λεπτα πριν κλεισουμε παντα σκαει πελατης εχει να κανει με το μνημειωδες.

"ο κλασσικος μ@λακας Ελληνας".

και ξερετε τι.να σκασει ο υπαλληλος απο αλλο μαγαζι που εκλεισε 5 λεπτα πριν απο σενα για να σε προλαβει το δεχομαι και θα καθισω και ενα 30λεπτο αν χρειαστει.

αλλα να σκαει 9,30 ο κλασικος μ@λακας ελληνας που τελιωσε το καφεδακι και δεν εχει τι να κανει μεχρι τις 10.30 που κανονισε ποτακι ειναι ολα τα λεφτα.

παντως μια βολτιτσα μεχρι το σπιτι με το διτροχο ή μια μουσικουλα στο διαπασων του αγαπημενου σου τραγουδιου στο κουτι σε κανει να ξεχασεις τομ κλασικο μ@λακα Ελληνα.

Μερικές φορές "life sucks!!!"

Κάποιος όμως πρέπει να το κάνει.
    Και αυτός που είναι πελάτης και θα έρθει να ψωνίσει γιατί εαν δεν έρθει κανένας θα γυρίσει μεθαύριο το boss και θα σου πεί , δώρο δεν έχει , ο τζίρος έπεσε στο 40% και πάει λέγοντας.
    Και αυτός που είναι υπάλληλος του κάθε κερατά , γιατί έχεις ανάγκη τα χρήματα , όσα και εαν είναι αυτά!

Παρεπιμπτόντως για να μην παρεξηγούμε , ούτε αφεντικό είμαι ουτε υπάλληλος , είμαι ενας απο τους σχεδόν 400.000 ανέργους που έχει το μεγαλείο Ελλάδα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    υπομονη ρε Eυακι!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μαλάκες υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν.

αυτο ξαναπεστο με κεφαλαια .........δεν ξερω ποσα χρονια κανεις την δουλεια ως πωλητρια .....θες να ξεσπασεις μαλλον.......οκ

κανω ΚΑΙ αυτη την δουλεια εδω και πολλα χρονια και καθε μερα ανακαλυπτω οτι τα ειδη ειναι πολλα ........μα παρα πολλα .

σαν αρχη εχω......."Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ"......"ΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ" και "ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ"

απο κει και περα εχεις φτιαξει δικους σου μηχανισμους ,πως θα αντιμετωπισεις τον καθενα .....

ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα , εχει ξανασυζητηθει ....ευχαριστως να γραψω κι αλλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    παντως οι καλυτεροι πελατες εχουν γινει οι αλβανοι.
    -εχουν σιγουρα λεφτα στην τσεπη.
    -εκτιμουν το οτι εισαι ευγενικος μαζι τους.
    -ξερουν για ποιον λογο μπηκαν στο μαγαζι
    -αν μεινουν ευχαριστημενοι θα ειναι στανταρ πελατες και ας μην εισαι ο φτηνοτερος
    -θα φερουν σε εσενα ολο τους το σοι και μαλιστα θα τους συνοδευσουν για να μην πανε αλλου
    -σπανια θα σου κανουν παζαρια γιατι αν δεν το φτανουν στα λεφτα θα κοιταξουν στο πιο φτηνο

Μη μασάς βρε κοπελιά.!!

Σιγά που θα κολήσεις σε 2-3-5 μαλάκες

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εύη κι εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και για τις τρελές απαιτήσεις και για την ελεεινή συμπεριφορά και για το στυλάκι οτι και καλά τα λεφτά που δίνουν θα πάνε στη δική μας τσέπη. Κάποιες δουλειές είναι σκατά. Αλλά κάποιος πρέπει να τις κάνει κι αυτές. Είμαι καλά όμως στην υγεία μου και τις καθημερινές όπως και στο εορταστικό η χαρά μου είναι το πρωί που φεύγω απ' το σπίτι και το βράδυ που γυρνάω καβαλώντας το μωρό μου. Ακόμη κι όταν γλιστράει, ακόμη κι όταν βρέχει, ακόμη κι όταν έχω ξεχάσει να βάλω βενζίνη και δε βρίσκω ανοιχτό το βενζινάδικο να συμπληρώσω να πάω μια μεγαλύτερη βόλτα. Είμαι καλά και γυρίζω σπίτι μου, παίζω με το σκύλο μου, μαγειρεύω αν μπορω, διαβάζω το βιβλίο μου.
    Καλές γιορτές να έχουμε
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK

οπλιστειτε λοιπον με χιουμορ και υπομονη και καλα χριστουγεννα
    +1000

Δέν υπάρχει άλλος τρόπος επιβίωσης

PS. Που να δείς τι τραβούσα εγώ στα φοιτιτικά μου χρόνια που ήμουν σερβιτόρος απο πωλήτριες που είχαν εκνευριστεί απο του ενοχλητικούς πελάτες που είχαν έρθει στο μαγαζί τους.....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    nai re paidia.....efxaristo hdh niotho kalytera...
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Gia oloys esas toys anomaloys (kai gia aytoys poy tha itelan na ginoyn!)
    από jp79 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 13:18
  2. Idea Gia Na Anagnorizomaste.
    από banditgr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:27
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 15:58
  4. gia na gelasoume kai ligo.....
    από ctpanoramix στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 12:37
  5. An autoseinai Noemvris...na mou kopsete to Wind!!!
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2003, 01:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF