¨Περιστατικο πριν απο 2 ωρες.
Λοιπον κατεβαινω σε ενα δρομο με το αμαξι μου και ξαφνικα πεταγεται ενα μεγαλο τζιπακι απο ενα στενο ωστε να προλαβω ισα ισα να φρεναρω....
Ακολουθαω και μετα απο λιγο (ετυχε να μενει εκει κοντα) και σταματαει...
Σταματαω και εγω και του λεω....
"καλα ρε φιλε και αν πιγαινα με 20 κμ παραπανω τι θα γινοταν ?"
"Και με ποσο πηγαινες ρε φιλε... " μου λεει με αναιδια ο τυπος....
"με 50 πηγαινα ρε μαλακα" λεω
Μολις το ακουσε λοιπον βγαινει (πρωτος φυσικα) απο το τζιπακι ταχα να με δειρει και να με "αρπαξει" απο το παραθυρο του συνοδηγου.
Του λεω "¨μη στεναχωριεσαι φιλε βγαινω"
Βγαινω λοιπον και εχει προλαβει να ερθει απο την μερια μου. (απιστευτα επιθετικος, και εγω δεν συνηθηζω να κανω φασαριες ξυλο και λοιπα.)
Πιανομαστε στα χερια και καταλυγει στο οδοστρομα με εμενα απο πανω να του φωναζω, η γυναικα απο διπλα του να οριεται και να φωναζει.
"Φιλε να σου εξησω μου λεει, απο νοσοκομειο ερχομαι και εχω προβλημα στο ποδι...."
Αμεσως τραβιχτηκα και του ειπα ηρεμα ηρεμα οτι εκανε μαλακια και οτι εχω δικαιωμα να "Τρεχω" μεσα στην πολη με 50 χμ την ωρα.... Και επεισης ΠΡΕΠΕΙ πριν βγει απο στοπ να κοιταει....
Τελος παντω μολις ιρεμισαν τα πραγματα μου λεει "ενταξει τα 50 χμ σαν οριο ειναι μαλακιες"...
"Οχι ειναι ο νομος του λεω"
ερωτηση 1. Τελικα ρε παιδια μηπως φταιω και κανω λαθος ?
ερωτηση 2. Αφου ειχε καρφια στο ποδι γιατι ηρθε με περισσιο θαρος να με.... δειρει... ?
Καλα η γυναικα του μου εριχνε σφαλιαρες "ΜΑΛΑΚΑ προσπαθουμε να του σωσουμε το ποδι τοσα χρονια και ηρθες εσυ..."
Μα αυτος κατεβικε κατω να με δειρει, εγω υποτιθεται αμυνομαι που να ξερω για τα καρφια στα ποδια του ?
(μπροστα στο αμαξι μου το περιστατικο και το δικο του 10 μετρα μακρια....)
Πειτε κατι για το θεμα γιατι εχω φρικαρει καπως...
Στεναχωριεμαι για το ποδι του φιλου γιατι μαλλον χειροτερα το εκανα απ οτι καταλαβα....
Υγ. Την πρηγουμενη μερα εκανα και εγω την ιδια μαλακια πχ βγηκα απο ενα στενο χωρις να δω και ενας τυπας σταματησε διπλα μου και μου ειπε "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ? ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ"
και του απαντησα ως εξης "εχεις δικιο φιλαρακι, οτι και να πεις εχεις δικιο"....
Ηδια αντιμετωπιση περιμενα...
Υγ2. Ολα εγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα ειπα χωρις σταγονα υπερβολης, πρωτος εβρισα το παραδεχομαι...
![]()