Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Φασαριες βραδυατικα...

Φασαριες βραδυατικα...

¨Περιστατικο πριν απο 2 ωρες.
    Λοιπον κατεβαινω σε ενα δρομο με το αμαξι μου και ξαφνικα πεταγεται ενα μεγαλο τζιπακι απο ενα στενο ωστε να προλαβω ισα ισα να φρεναρω....

Ακολουθαω και μετα απο λιγο (ετυχε να μενει εκει κοντα) και σταματαει...
    Σταματαω και εγω και του λεω....

"καλα ρε φιλε και αν πιγαινα με 20 κμ παραπανω τι θα γινοταν ?"

"Και με ποσο πηγαινες ρε φιλε... " μου λεει με αναιδια ο τυπος....

"με 50 πηγαινα ρε μαλακα" λεω

Μολις το ακουσε λοιπον βγαινει (πρωτος φυσικα) απο το τζιπακι ταχα να με δειρει και να με "αρπαξει" απο το παραθυρο του συνοδηγου.

Του λεω "¨μη στεναχωριεσαι φιλε βγαινω"

Βγαινω λοιπον και εχει προλαβει να ερθει απο την μερια μου. (απιστευτα επιθετικος, και εγω δεν συνηθηζω να κανω φασαριες ξυλο και λοιπα.)

Πιανομαστε στα χερια και καταλυγει στο οδοστρομα με εμενα απο πανω να του φωναζω, η γυναικα απο διπλα του να οριεται και να φωναζει.

"Φιλε να σου εξησω μου λεει, απο νοσοκομειο ερχομαι και εχω προβλημα στο ποδι...."

Αμεσως τραβιχτηκα και του ειπα ηρεμα ηρεμα οτι εκανε μαλακια και οτι εχω δικαιωμα να "Τρεχω" μεσα στην πολη με 50 χμ την ωρα.... Και επεισης ΠΡΕΠΕΙ πριν βγει απο στοπ να κοιταει....

Τελος παντω μολις ιρεμισαν τα πραγματα μου λεει "ενταξει τα 50 χμ σαν οριο ειναι μαλακιες"...

"Οχι ειναι ο νομος του λεω"

ερωτηση 1. Τελικα ρε παιδια μηπως φταιω και κανω λαθος ?

ερωτηση 2. Αφου ειχε καρφια στο ποδι γιατι ηρθε με περισσιο θαρος να με.... δειρει... ?

Καλα η γυναικα του μου εριχνε σφαλιαρες "ΜΑΛΑΚΑ προσπαθουμε να του σωσουμε το ποδι τοσα χρονια και ηρθες εσυ..."

Μα αυτος κατεβικε κατω να με δειρει, εγω υποτιθεται αμυνομαι που να ξερω για τα καρφια στα ποδια του ?
    (μπροστα στο αμαξι μου το περιστατικο και το δικο του 10 μετρα μακρια....)

Πειτε κατι για το θεμα γιατι εχω φρικαρει καπως...
    Στεναχωριεμαι για το ποδι του φιλου γιατι μαλλον χειροτερα το εκανα απ οτι καταλαβα....

Υγ. Την πρηγουμενη μερα εκανα και εγω την ιδια μαλακια πχ βγηκα απο ενα στενο χωρις να δω και ενας τυπας σταματησε διπλα μου και μου ειπε "ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ? ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ"

και του απαντησα ως εξης "εχεις δικιο φιλαρακι, οτι και να πεις εχεις δικιο"....

Ηδια αντιμετωπιση περιμενα...

Υγ2. Ολα εγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα ειπα χωρις σταγονα υπερβολης, πρωτος εβρισα το παραδεχομαι...

Καλύτερα να αποφεύγονται οι τσαμπουκάδες στο δρόμο...
    Μόνο κακό μπορούν να κάνουν...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Πειτε κατι για το θεμα γιατι εχω φρικαρει καπως...
    Στεναχωριεμαι για το ποδι του φιλου γιατι μαλλον χειροτερα το εκανα απ οτι καταλαβα....
    Το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό του και όλος ο σαματάς ξεκίνησε απ'τον ίδιο, δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να μας σκοτώσουν παραβιάζοντας τους κανόνες κι αν τους τη γλυτώσουμε να μας κάνουν τόπι στο ξύλο για το γαμώτο, αυτό πιστεύω εγώ.

Προσωπικά δεν θα τον έβριζα τόσο εύκολα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα καθόμουν να με γ@μήσει κιόλας, ήξερε πολύ καλά το πρόβλημά του και βγήκε τσαμπουκαλεμένος απ'το αυτοκίνητο, πολύ μεγαλύτερη μαλακία απ'τη δική σου.. κοίτα ρε κάτι άνθρωποι δηλαδή, να σε βάζουν σε μπελάδες στα καλά του καθουμένου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Το πιο σωστό είναι αυτό βέβαια

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Κατ εμε μια χαρα συμπεριφερθηκες

Το "ποιος εβρισε πρωτος" τ ακουω βερεσε καθως σε τυχον ατυχημα ΕΣΥ θα ησουν ανασκελα και θα σε τρεχαν στα νοσοκομεια Χριστουγεννιατικα οι δικοι σου.(φτου φτου )

Δεν ειναι θεμα τσαμπουκα η μαγκιας , ειναι το πως απαιτεις να σε αντιμετωπιζουν οι υπολοιποι οδηγοι.

Σαν ΑΝΘΡΩΠΟ δλδ και οχι σαν κινητο εμποδιο σε 2 ροδες...

Καλα Χριστουγεννα Sn7per και παντα ορθιος
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Οι τσαμπουκάδες και το ξύλο στο δρόμο μόνο κακό τέλος έχουν.
    Φαντάσου το χειρότερο σενάριο, να παραπατούσε, λόγω του ποδιού και να χτυπούσε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.
    Φόνος από πρόθεση και άντε βρες άκρη.
    Βάζω τις ασφάλειες στις πόρτες και κάνω τον μακάκα, δεν αξίζει να μπλέξεις με τον κάθε καραγκιόζη που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    γιατι δεν τουσπασες και το καλο το ποδι.....? εβαλε βιδες στο ενα κι αντι να κουλαρει για να γιανει ψαχνει τσαμπουκαδες...τον ετρωε ο κ0λος του
    Accipere quam facere praestat injuriam

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    γιατι δεν τουσπασες και το καλο το ποδι.....? εβαλε βιδες στο ενα κι αντι να κουλαρει για να γιανει ψαχνει τσαμπουκαδες...τον ετρωε ο κ0λος του

+599

Και η γυναίκα του αντί να αρχίσει τις σφαλιάρες στον δικό της κατηγορούσε εσένα;

Τέλος η ιστορία φίλε μην σκας την ψυχή σου άλλο , δεν αξίζει, αλλά όχι ξανά τσαμπουκάδες στον δρόμο, γιατί δεν ξέρεις ποτέ την κατάληξη που μπορεί να έχουν.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    κοίτα μην αρχίσει να σε κυνηγάει (δικαστικά) επειδή θα τραβάει ζόρια με το ποδι του....
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Έτσι ακριβώς.

Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγο καιρό κάποιος τράβηξε πιστόλι και σκότωσε για ένα stop.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι δικό του και όλος ο σαματάς ξεκίνησε απ'τον ίδιο, δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να μας σκοτώσουν παραβιάζοντας τους κανόνες κι αν τους τη γλυτώσουμε να μας κάνουν τόπι στο ξύλο για το γαμώτο, αυτό πιστεύω εγώ.

Προσωπικά δεν θα τον έβριζα τόσο εύκολα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα καθόμουν να με γ@μήσει κιόλας, ήξερε πολύ καλά το πρόβλημά του και βγήκε τσαμπουκαλεμένος απ'το αυτοκίνητο, πολύ μεγαλύτερη μαλακία απ'τη δική σου.. κοίτα ρε κάτι άνθρωποι δηλαδή, να σε βάζουν σε μπελάδες στα καλά του καθουμένου..
    Η αληθεια ειναι οτι τον εβρισα γιατι στο τελος θα εβγαινε και απο πανω, οτι δηλαδη ειμαι μαλακας που "ετρεχα"....

Ετσι καταλαβα δηλαδη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Η αληθεια ειναι οτι τον εβρισα γιατι στο τελος θα εβγαινε και απο πανω, οτι δηλαδη ειμαι μαλακας που "ετρεχα"....

Ετσι καταλαβα δηλαδη...
    Αδερφέ δεν είπε κανένας ότι δεν έχεις δίκιο, έχεις και με το παραπάνω μάλιστα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει (μακριά από όλους μας) πτώση ή τραυματισμός, είναι καλύτερα να δίνεις τόπο στην οργή, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σωστος!

*************** www.motodevils.gr ***************

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    ετσι εγινε και με εναν φιλο μου στην μυτιληνη μονο που την μαλακια την εκανε ο φιλος μου.
    του ζητησε συγνωμη και κατεβαινει αυτος για τσαμπουκαδες.
    μαλιστα παει στο αυτοκινητο του και τον αρχιζει στις μπουνιες.
    κατεβαινει ο φιλος μου και μιας και ειναι ποδοσφαιριστης τον τραβαει μια κλωτσα στο προσωπο και του σπαει ολα τα μπροστινα δοντια και ο αλλος πεφτει λυποθημος κατω.

κριβοταν σε σπιτια φιλων για να γλυτωσει το αυτοφορο.
    δυστυχως και δικιαο να εχεις απο την στιγμη που χειροδικεις δεν σε σωζει τιποτα στο δικαστηριο.

Αν ζητουσε συγνωμη δε θα υπηρχε θεμα...

Το θεμα ειναι οτι Και εκανε την μαλακια του ΚΑΙ ηθελε να μου βγει και απο πανω ΚΑΙ στην τελικη να με δειρει κιολας... Ελεος.

Νταιλικια, ποτε δεν κανω...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF