Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Οδηγος ... συλληψης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    κατεβαινουμε ροδο και μας περνανε για πρεζακια μιας και ειχαμε μακρια μαλλια.

μας ρωτανε εχετε τιποτα ναρκωτικα ή οπλα.?

οχι λεμε, μας βαζουν σε ενα σπιτακι διπλα στο λιμανι και μας ξεβρακωνουν

ανοιξτε τις τσαντες μας λενε.

βγαζω εγω κατι χεσμενα βρακια και ανοιγει ο ξαδερφος μου την τσαντα και βγαζει

ενα σπαθι, αυτα που ειναι σαν τριαινα, κατι ροπαλακια......τελος παντων οτι ειχαν τα χελονονιτζακια για οπλα.

μενει μαλακας ο μπατσος.τι ειναι αυτα ρε παιδια (εμεις ειχαμε φυγει απο καλυμνο που ειχε σεμηναριο καρατε ο ξαδερφος)

να! του λεει ο ξαδερφος μου οπλα ειναι σουιμπουκαν

τι οπλα ρε μλκ του λεω πες τον ανθρωπο οτι εκανες το χελονονιτζακι στην καλυμνο.

ποιο χελονονιτζακι μου λεει εγω ειμαι πολεμιστης σουιμπουκαν :rotflmao:

τελικα ηρθε ενας που ηξερε καρατε και την γλυτωσαμε μιας και χαιρετιθηκαν και σαν τον μπρους λι

πως δεν μας κλεισανε τοτε μεσα ακομα απορια το εχω:rotflmao:

XAXAXXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μλκ MOZART μας πεθανες!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

εχω λυθει στα πατωματα λεμε...
    ελα Αθηνα αλλη μια με το παρταλι σου ...κερναω καφε να μου τα πεις απο κοντα!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καθηστε να σας πω εγω ενα καλο για την Πατρα...

«Με τι σε χτύπησαν παιδάκι μου;», αναφώνησε έκπληκτη η ιατροδικαστής Πατρών όταν εξέτασε τον 17χρονο, αφού πρώτα ο Παναγιώτης είχε βιώσει τις αστυνομικές μεθόδους... καταστολής στο πετσί του, ακόμη και μέσα στο αστυνομικό τμήμα όπου είχε οδηγηθεί δαρμένος και με χειροπέδες. Η ιατροδικαστική έκθεση αλλά και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Ε» αδιάψευστοι μάρτυρες του «συμβάντος».

«Καθολική εκχύμωση πτερυγίου δεξιού ωτός. Παρουσία οιδήματος στη δεξιά παρειά. Εκχύμωση ραχιαίας επιφάνειας ρινός μετά οιδήματος. Εκχύμωση ασαφών ορίων κατά την αριστερή ζυγωματική περιοχή. Εκδορά κατά την πρόσθια επιφάνεια του αριστερού γόνατος. Εκδορές επί του αριστερού αντιβραχίου» και πολλές άλλες κακώσεις «αποτέλεσμα πλήξεως».

<<Η μύτη μου έτρεχε αίμα, αλλά συνέχισε να με κλοτσάει κι όταν έπεσα στο πάτωμα. Οι φωνές μου ακούγονταν στο διπλανό δωμάτιο από τους φίλους μου που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε για να με βοηθήσουν. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί(Οι καλοι ειναι αυτοι) δεν έδειχναν ξαφνιασμένοι με όσα γίνονταν... Στο διπλανό γραφείο όταν μας πήρανε στοιχεία κάποιος μου είπε "μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει". Μάλιστα δεν μας επέτρεψαν να τηλεφωνήσουμε στους γονείς μας>>

http://www.enet.gr/online/online_tex...89540,96978596

Καλο ε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Καθηστε να σας πω εγω ενα καλο για την Πατρα...

«Με τι σε χτύπησαν παιδάκι μου;», αναφώνησε έκπληκτη η ιατροδικαστής Πατρών όταν εξέτασε τον 17χρονο, αφού πρώτα ο Παναγιώτης είχε βιώσει τις αστυνομικές μεθόδους... καταστολής στο πετσί του, ακόμη και μέσα στο αστυνομικό τμήμα όπου είχε οδηγηθεί δαρμένος και με χειροπέδες. Η ιατροδικαστική έκθεση αλλά και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Ε» αδιάψευστοι μάρτυρες του «συμβάντος».

«Καθολική εκχύμωση πτερυγίου δεξιού ωτός. Παρουσία οιδήματος στη δεξιά παρειά. Εκχύμωση ραχιαίας επιφάνειας ρινός μετά οιδήματος. Εκχύμωση ασαφών ορίων κατά την αριστερή ζυγωματική περιοχή. Εκδορά κατά την πρόσθια επιφάνεια του αριστερού γόνατος. Εκδορές επί του αριστερού αντιβραχίου» και πολλές άλλες κακώσεις «αποτέλεσμα πλήξεως».

<<Η μύτη μου έτρεχε αίμα, αλλά συνέχισε να με κλοτσάει κι όταν έπεσα στο πάτωμα. Οι φωνές μου ακούγονταν στο διπλανό δωμάτιο από τους φίλους μου που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε για να με βοηθήσουν. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί(Οι καλοι ειναι αυτοι) δεν έδειχναν ξαφνιασμένοι με όσα γίνονταν... Στο διπλανό γραφείο όταν μας πήρανε στοιχεία κάποιος μου είπε "μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει". Μάλιστα δεν μας επέτρεψαν να τηλεφωνήσουμε στους γονείς μας>>

http://www.enet.gr/online/online_tex...89540,96978596

Καλο ε?

μας χαλασες την ωραια αυτη δια8εση χριστουγεννικατικα

σσσσσ!!ειπαμε,8α ξυπνησεις κανεναν..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Eγω παντος μια φορα που με σταματησαν σε ελεγχο και ειχα ταυτοτητα με πηγαν μεσα κανονικα για εξακριβωση.

Εκατσα κρατητηριο 3 ωρες απο τις 1 περιπου μεχρι τις 4 το πρωι και μετα με αφησαν να φυγω.

Κοινως καλυτερα να μην σου τυχει, ακομα και με το κειμενακι του λινκ.
    Μετά τα "γεγονότα" του 96 στο Πολυτεχνείο, κάθε μέρα, για δύο και κάτι εβδομάδες, αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά μάζευαν κόσμο από την πλατεία (κυρίως το γνωστό "Εξ' αρχής") με σκοπό την εξακρίβωση. Φυσικά, ακολουθούσε βόλτα στο 5ο και παραμονή 2 ώρες και άνω. Προς το τέλος, οι άμμεσα εμπλακώμενοι, παράγγελναν καφέδες πριν φύγουν για να τους βρουν αφού γυρίσουν.
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Νέος μελλοντικος οδηγός
    από suzukimaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 08:27
  2. Γυναίκα οδηγός στην Αμερική.
    από gtsiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 05:01
  3. νέος οδηγός
    από mbjp στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 11:24
  4. Οδηγός επιβίωσης - κοινόχρηστη τουαλέτα
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 20:47
  5. Γυναίκα 55-60 (θείτσα) & οδηγός...
    από almalibera στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα