Εσύ έχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Στον καθρέφτη σου κοιτάχτηκες και το λες αυτό;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ έχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Στον καθρέφτη σου κοιτάχτηκες και το λες αυτό;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Θα βγάλουν και το B-KING σε σκουτερ,μόνο που τώρα θα έχει 200+ ίππους και θα βγάλουν και το speed limiter μιας και θα έχει ζελατίνα το όχημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
:a13: :a13: :a13: :a13:
Δείτε κι αυτό για να γουστάρετε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=u0fOg...eature=related
Ντάξ παρανόησις ήταν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εσύ έχεις πμ![]()
![]()
![]()
![]()
Μερικοί πάντως δεν κάνουν ούτε για σκούτερ. Κατέβαινα το μεσημέρι τη Χατζηκυριακού και μπροστά μου ένα μεγάλο σκούτερ της πεζω πήγαινε μάλλον να κάνει αναστροφή και του πέφτει όλο το μηχανάκι κάτω. Πέρναγα εγώ από δίπλα και τι κάνει ο τρισμέγιστος μ@λάκας που δεν με νοιάζει αν ήταν σε σύγχυση το λάθος ήταν απ' αυτα που δεν πρέπει να κάνεις. Ενώ περνάω από δίπλα του πάει να το σηκώσει από το έδαφος αν είναι ποτέ δυνατόν ανοίγοντας το γκάζι κι όπως έχει σηκώσει το μηχανάκι πριν του φύγει τελείως και πέσει πάλι κάτω κινήθηκε προς τα μπροστά και με χτύπησε στην πίσω ρόδα ενώ έφευγα ευτυχώς.![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
το οτι αυτος ηταν κουλος φταιει το μηχανακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μερικοί πάντως δεν κάνουν ούτε για σκούτερ. Κατέβαινα το μεσημέρι τη Χατζηκυριακού και μπροστά μου ένα μεγάλο σκούτερ της πεζω πήγαινε μάλλον να κάνει αναστροφή και του πέφτει όλο το μηχανάκι κάτω. Πέρναγα εγώ από δίπλα και τι κάνει ο τρισμέγιστος μ@λάκας που δεν με νοιάζει αν ήταν σε σύγχυση το λάθος ήταν απ' αυτα που δεν πρέπει να κάνεις. Ενώ περνάω από δίπλα του πάει να το σηκώσει από το έδαφος αν είναι ποτέ δυνατόν ανοίγοντας το γκάζι κι όπως έχει σηκώσει το μηχανάκι πριν του φύγει τελείως και πέσει πάλι κάτω κινήθηκε προς τα μπροστά και με χτύπησε στην πίσω ρόδα ενώ έφευγα ευτυχώς.![]()
![]()
![]()
δηλαδη αν ειχε xt δεν θα επεφτε?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
Θα βγάλουν και το B-KING σε σκουτερ,μόνο που τώρα θα έχει 200+ ίππους και θα βγάλουν και το speed limiter μιας και θα έχει ζελατίνα το όχημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δείτε κι αυτό για να γουστάρετε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=u0fOg...eature=related
αυτο φανταζομαι το ειδες ε?
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos Edo κάνει κανενας με ΤΜΑΧ???(χωρίς abs) Και ξαναρωτάω,cruise control έχουν??αντισπιν???υδραυλικό τιμόνι???Γιατί όπως και να το κάνεις έχει μια τριβή το λάστιχο και κουράζει... Ωστόσο επειδή πολλά ακούω για τα σκούτερ όποιος θέλει και ενδιαφέρεται εγώ είμαι μέσα για τη δοκιμή.Στημένη κόντρα 800 μέτρα να δούμε τι μελει γενεσθαι,και με χτ και με Duke φίλου μου.Και μετά πάμε και στον υμηττό να στρίψουμε που έχει κάτι ωραία πέταλα.
tyfeonas.
ελα φιλε μεσα εγω δευτερη γεφυρα βουτα με το xt σου. με το δικο σου χτ ομως. και αν θελεις σου φερνω και ενα gp800 για το duke. ασε να φτιαξει ο καιρος και το κανονιζουμε.
Ε ρε μανία με τα ΧΤ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
το οτι αυτος ηταν κουλος φταιει το μηχανακι?
![]()
![]()
![]()
Αν έπεφτε με ΧΤ, έστω και με νεκρά μέσα, ο κινητήρας θα έσβηνε και όταν θα το σήκωνε δεν θα πάταγε γκάζι να του φύγει το μηχανάκι...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Προφανώς διάβασες το κείμενο αποσπασματικά γιατί αλλιώς θα έβλεπες την πρώτη πρότασηΑρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
το οτι αυτος ηταν κουλος φταιει το μηχανακι?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μερικοί πάντως δεν κάνουν ούτε για σκούτερ.
Σε πηρανε χαμπαρι σαλιγκαρε κρυψου και πανε παρε κανα beverlyΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ε ρε μανία με τα ΧΤ !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
φιλε και το δικο μου και το burgman και το xciting εχουν διακοπτη που σβηνει το μηχανακι αμα πεσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ε ρε μανία με τα ΧΤ !!![]()
![]()
Αν έπεφτε με ΧΤ, έστω και με νεκρά μέσα, ο κινητήρας θα έσβηνε και όταν θα το σήκωνε δεν θα πάταγε γκάζι να του φύγει το μηχανάκι...![]()
![]()
το γαλλικο scooter με τα ιταλικα ηλεκτρικα δεν ξερω αν εχει.
εχεις δικιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Προφανώς διάβασες το κείμενο αποσπασματικά γιατί αλλιώς θα έβλεπες την πρώτη πρόταση
![]()
Μάλλον δεν έχει, γι αυτό του'φυγε...Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
φιλε και το δικο μου και το burgman και το xciting εχουν διακοπτη που σβηνει το μηχανακι αμα πεσει.
το γαλλικο scooter με τα ιταλικα ηλεκτρικα δεν ξερω αν εχει.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θα στείλω πμ σε μοντεράτορα να κάνω τ'όνομα Scoot_Billy μπας και αφήσουν τα ΧΤ στην ησυχία τους... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Σε πηρανε χαμπαρι σαλιγκαρε κρυψου και πανε παρε κανα beverly![]()
![]()
![]()
![]()
Το "σαλίγκαρος" δεν το αλλάζω με τίποτα![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR